Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

asia78
kwiaciarka
asia78
Poszedl,ale dopiero o 15. 30 i przelozeniu lozeczka dziura do sciany

to on te szczebelki sam wyciaga ?

Oczywiscie:yes: I teraz nie wiem co zrobic, bo jak bedzie mial otwarte to bedzie latal a jak zamkniete to bedzie chcial wylezc gora i wypadnie. I tak zle i tak niedobrze:oops:

Zdolniacha maly::):

isa32
Cześć ::):
Znów nocka w kraktę... do tego Ala wychodzi z łóżeczka i przychodzi do mnie :oops: jej łóżeczko jest przysunięte do naszego łóżka. Wyjmuję szczebelki, żebym mogła ją w razie potrzeby przykryć czy pogłaskać. Ale mała spryciula wyczaiła, że jest większa dziura i jak się obudziła w nocy to zrobiła chyc do mnie... rano zawsze tak robiła, tzn. tak na przytulanie i dospanie przychodziła. A teraz w nocy też. Muszę na noc zakładać te szczeble. Jak łóżeczko przysunięte to nie wyjmie. Rano odsuwam, żeby nie wyszła górą. No to dziś wyjęła sama szczebelki, oczywiście jednym sobie przywaliła i był mega płacz od rana. Straciłam nadzieję, że będę spać przez najbliższe 10 lat :Męki: Jak się skończą zęby i inne historie to będzie przychodzić do łóżka, a z nią to spanie jest przez pierwsze pół godziny, bo potem się kręci okrutnie. Także mam tzw. dołek z niewyspania i ogólnie jestem coś nie bardzo dzisiaj :oops: Ja wiem, może to śmieszne, że narzekam na takie błachostki, ale naprawdę nie mam już fizycznie i psychicznie siły...
Uciakam popracować, choć mi się nie chce. Miłego dnia :Całus:

Kochana, wiem doskonale jak to jest, Franio miewal takie okresy niespania, ze miesiacami srednia mojego snu wynosila 3h na dobe i to w cyklach po kilka, kilkanascie minut. Sciskam Ciebie baaardzo mocno, nie trac nadziei, ze to sie zmieni. A jesli chodzi o to przychodzenie do lozka to tak myslalam ostatnio, ze mnie tez to czkea. A jak rodzina nam sie powiekszy to w ile osob bedziemy spali?:Oczko: I gdzie nam sie odpowiednio wielkie lozko zmiesci?:Oczko:
kajocha
hej !!

U nas noc fatalna !!

Ala dusiła sie flegmą, kaszlała, kaszel mokry ma, ale tylko w nocy tak kaszle, tak kaszlała aż w końcu zwymiotywała... No sił nie mam dzisiaj :Padnięty: Od 2:20 do 4:20 nie spałyśmy :Szok: Opadam z sił !!!!! Alka dzisiaj lepszejsza jest, ale jak noce mają tak wyglądać to ja dziekuje - postoje !!

Nie wiem czy dam rade pisać bo Alka od rana woła mnie :Histeria:
Ojej, bidunia mala. I ty tez sie wymeczylas, buziaki dla Was:Całus:

Dziubala
Witam czwartkowo

Wczoraj już nie zaglądnęłam bo czasu i sił brakło. Prawie cały dzień poza domem. Załatwiłam prawie wszystko. Ale to "prawie" będzie najgorsze do zrobienia :Kiepsko:
Maciuś tej nocy początkowo źle spał, K go przeniósł do naszego łóżka, a jak już ładnie spał to nikt nie miał siły go odnieść do łóżeczka więc nad ranem znów bezsenność. Nie wiem co Maciusiowi jest. Ma 1 drzemkę jeszcze krótszą niż jak spał mając 2 drzemki a dalej budzi się nad ranem. Mam nadzieję, że to przejściowe i potrwa krótko, bo tak nad samym ranem to mi się chce najbardziej spać.

Powodzenia z tym "prawie" :Oczko: A u Maciusia to na pewno przejsciowe, Franek miewa okresy, ze budzi sie nad ranem i nie spi przez jakis czas albo, ze bardzo wczesnie sie budzi, np. po 5, a pozniej jest okres lepszego spania. Niech u Was tez bedzie lepiej i to jak najszybciej::):

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

kajocha

Alicja ma teraz body polskiej firmy "EWA" uważam, że są najlepsze :yes: Nosi mi rozmiar 92, ale jak szłam do lekarza to założyłam jej nowe 98 i powiem Ci, że nie były specjalnie duże :Szok:

Firma firmie nie równa. Ja zanim kupię (teraz raczej nie kupuję bo Maciek ma ubrania po Adasiu :Oczko:) to oprócz rozmiaru patrzę jeszcze czy rozmiar odpowiada wielkości ubrania :Oczko:

Alutka7912
kajocha
sie wkurzyłam !! wczoraj sprzątnięto mi sprzed nosa fajny ciuszek :Zły: zalicytowałam przyzwoitą cene a jakiś ktoś mi przebił :Zły: zmęczona byłam i poszłam spać a licytacja się po 22 kończyła i kajoszka pomyślała, że jutro sprawdzi no i masz !! dzisiaj nie kłade sie wieczorem az nie kupie tego, co chce Lalkowi kupić :D

:mdr:

Ja musze dzisiaj zamówic Julci body na długi rękaw bo w tych które ma rękawy siegaja jej prawie do łokci hihihihih :Oczko: Tylko nie wiem czy zamówic jej juz na 86 te body?? Nie będa za duże?? Kajoszko a zmierzysz na dłogosc body Aluni i podasz mi wymiar żebym mogła sprawdzić sobie w internecie?? :Całus:

Ala też 86 nosi, ale ma na styk i już w sumie małe :) 92 ma na styk, ale jest jeszcze luz a 98 są spore, ale nie za duże więc jak już to 92 zamawiaj bo 86 nie założysz

wymiary:

body 92 dł reka pod paszką 24
body 98 dł rękaw pod paszką 25
długosc body 92 44cm
długosc body 98 45cm

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

asia78
My z Kajoszka chcemy ZLOTU LIPCOWEK!!!!!!!!:lol:

Ja też chcę :lol:

asia78
Kiedys Dziubala mowila, zeby wuznaczyc wspolrzedne wszystkich naszych miejsc zamieszkania i wybrac srodek. Ale ja sie na to nie pisze:oops: Za duzo roboty

Pomyliłaś osoby, ja tego nie mówiłam.

asia78
Nie przebijesz mnie, ja mam braki z 4 lat:sofunny:

Przecież piłyśmy na urlopie w czerwcu :sofunny:

asia78
Oczywiscie rozumiem, ze ten zlot to z mezami?

Oczywiście, ktoś musi dzieci pilnować :D

Lema
No wlasnie mialam o to pytac. Czy z rodzinami czy tylko babskie spotkanie i na weekend czy dluzej?

Babskie spotkanie to byłaby super sprawA :lol:

Alutka7912
asia78
Gotuje zurek, ostatnio Stefus ode mnie podjadal, wiec teraz mu dam normalnie. A dawalyscie ogorkowa? Sie okazalo, z Funio tez lubi, tylko ogorki mocno poddusialm

Dawałam ale dla Juli za kwaśna...za to ogóra ze słoja to zje ze smakiem :Szok:

Ogor jest the best!! A do ogorkowej jak mocno podduisz to sie robia mniej kwasne. Ja robilam juz drugie podejscie z miesac temu Stefan tez plul

Alutka7912
Kajoszko - chyba jednak zmierze w domu bodziaki które teraz sa dobre na nia i kupie troche wieksze tej firmy Ewa do której dałas mi linka :Oczko: Dzięki :Całus:

wiesz, teraz połozyłam mniejsze body na większych i wiesz na długości sie wydaje około 2-3 cm róznicy więc wiecej niz zmierzyłam, ale Alka mierzyła ze mną :Oczko:

będziesz zadowolona z tych bodziaków :yes:

Dziubala
Alutka7912

Ile zastrzyków Ci jeszcze zostało??

Jeszcze jutro mam 1. Potem przerwa i zobaczymy co będzie.
A zastrzyku boję się... :Kiepsko:

ogromniaste :Całus: Dziubalku !!

Dziubala
kajocha

Alicja ma teraz body polskiej firmy "EWA" uważam, że są najlepsze :yes: Nosi mi rozmiar 92, ale jak szłam do lekarza to założyłam jej nowe 98 i powiem Ci, że nie były specjalnie duże :Szok:

Firma firmie nie równa. Ja zanim kupię (teraz raczej nie kupuję bo Maciek ma ubrania po Adasiu :Oczko:) to oprócz rozmiaru patrzę jeszcze czy rozmiar odpowiada wielkości ubrania :Oczko:

akurat te bodziaki są fajne, jestem tej firmie wierna odkąd się Lala urodziła :) kupowałam też tańsze body i nie byłam do końca tak zadowolona jak z tych z EWY, rozmiarówka też odpowiada wielkości :yes: jak bedziesz musiała coś kupić dla Maciusia to wypróbuj EWE :yes: bedziesz zadowolona :D

Dziubala
Kajoszka - jeszcze Alusi podłóż poduszkę żeby główka była znacznie powyżej reszty ciała.

Alusia śpi z główka wyżej :yes: zawsze jak ma katarek daję jej podusię