Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Lema
:
Dziubala

A pranie robię zawsze wieczorem, jak dzieci już śpią :Oczko:

Dlaczego?

Jak juz jestesmy przy praniu to jak czesto je robicie? Ja co najmniej co drugi dzien, wydaje mi sie, ze to bardzo czesto.

No ja raz do dwóch razy dziennie...No ale ja mam trojkę, a Natalia ma tyendencję do przekupkiwania się na wylot, a dominika się czesto przesikuje..one chude doisyć wiec tu cos przecieknie, tu wyjdzie górą, tu się zaleją sokiem i ciagle coś do prania, ..o karolince nie wspomnę, naszych ciochów oczywiście najmniej ;)

asia78
Kurcze Stefan mi nie chce isc spac. Szczeble wyjete, wiec ciagle wylazi. Nie bedzie dzis spal czy co?

No Franek tez ostatnio taki chetny do spania. On chodzi okolo 12 spac, to znaczy chodzil, teraz ok. 12.30 babcia go kladzie, a zasypia ok.13. I wieczorem tez go klade po 20, a nie o 19.30 a zasypia ok. 20.30. Z tym, ze dluzej spi rano, coraz czesciej do 6.30-7. Ale jak wstanie wczesniej to i tak do spania w dzien sie dlugo zbiera.

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

zeby juz nie bola, tzn jakis dyskomfort jest, ale juz oki, dentystka kazala na noc zalozyc zel, a dopiero na nastepna wybielacz. Czyli dzien przerwy w wybielaniu.
Ale powiem Wam, ze juz po 1 nocy jest efekt.

asia78

kwaiciarko tos se zrobila i jeszcze za wlasna kase:( przyjdz potem
nio, ale jak sie chce byc pieknym to trzeba pocierpiec widocznie...

Lema

I na wlasne zyczenie. Ale czego sie nie robi, zeby byc jeszcze piekniejsza:Oczko:
heh, no - zaplacilam za bol zebow...

asia78
Kurcze Stefan mi nie chce isc spac. Szczeble wyjete, wiec ciagle wylazi. Nie bedzie dzis spal czy co?

i co ? poszedl spac?

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

babeczqa
Czesc :lol:
Nocka przez Oliwke przespana, za to ja od 12 do 3 niemogłam spac- tragedia tak niespac w nocy....pozniej ja zasnełam a patrze do łóżeczka Oliwia siedzi chyba to robiła przez sen bo pozniej znowu spała na leżąco:lol:

Wczoraj myslalam ze dostane zawału - piekłam placka - który się nieudał:Zakręcony: - wywaliłam go do śmieci- niewiem skad w nims ię wzieła woda i sie gotował ale mniejsza z tym- :Histeria:Oliwia wsadziła mi reke prawa do piekarnika a piekanrik otwoerał K. ja wchodze do kuchni i normlanie sekundy sekundy i wyciagnelam jej te reke ale dotknela..zaczeła plakac strasznie.....ale niewiem jakim cudempoprostu niema nic ani czerownego ani sladu ani bąbli nic::(::Płacz:

dobrze że się nie poparzyła. Ale na pewno się bardzo przestraszyła :(
Przytul ją mocno od nas

isa32
Ala nie chce myć ząbków, wkładam szczoteczkę do buci a ona robi taki dziubek, że nie ma szans wyszorować zęboli. Czekam aż jej wróci ochota. Bo myła już bardzo ładnie. Elektrycznej jeszcze się nie odważę. Bo jak się przestraszy to w ogóle będzie problem.

moja mała też tak miała ze dwa tygodnie nie chciała myć :(
Ale zaraz jej przeszło i grzecznie myje ząbki wieczorem