Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc!!

Co za pogoda bryyy beznadzieja i na dodatek caly czas mi sie spac chce

Aida sto lat dla Ciebie!!

Sinka zdrowka i dobrych fluidkow!!

Kajoszko zdrowia!! Tak sobie pomyslalam, ze mowilas ze Ali wyplywa ten katar. Funiowi ostatnio tez wyplywal,ale jak wyciagnelam frida to z kazdej dziurki cala koncowka byla!!! Moj tez nie chce czyscic frida i musze to robic na sile:oops:Siadam na nim,ale tak lekko tylko zeby nozki przytrzymac iczyszcze

Ja prasuje tylko dzieciece rzeczy przed wlozeniem do szafy a nasze przed wyjsciem. Lenora leje do kazdego prania a teraz kupilam Vizir z efektem lenra jest swietny

Tak naprawde to nie wiem, czy jestem za czy przeciw pojsciu 6 latkow do szkoly. ALe skalaniam sie raczej do pojscia wczesniej o ile szkoly beda przygotowane. Chociaz ja oszlam wczesniej i to byla porazka absolutna

Wspolczuje wszystkim niewyspanym, ja tez dzis sie do nich zaliczam

Dziubala
babeczqa
posprzatalam papiery - dokumnty bo jeden sajgon w nich byl:)

macie jakis pomysl na jakis pyszny podwieczorek dla takich glodomorow jak małze?:>:lol:chcialabym cos zrobic ale niewiem co....
Może tosty? :Oczko:

Nienawidze sprzatac tych wszystkich kwitow:grrrrrr:

Nam sie zepsul toster, ten co wygralismy w maneulu. I stwierdzilam, ze mozemy dostac nowy na Gwiazdke:yes:

A propos Mikolaja Polusia wreszcie napisala list co chce dostac ona i Fumio. Na razie Grover i Elmo. Ciekawe co jeszcze wymysli

Dziubala
babeczqa
nalesniki dajesz juz? smazone?? hmmm

Maciuś też je naleśniki i bardzo je lubi ::):. Smażyć można też bez oleju :Oczko:
Babeczqo, Oliwce nie boisz się dawać Danonków, czekolady czy parówek a boisz się dać naleśników? :Oczko:

Stefus tez je nalesniki, potrafi zjesc 3/4:lol: a ostatnio mama robila takie placki tylko ze grubsze to tez jadl