Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

ja też na wesele brata mojego męża poszłam z Lalkiem bo brat, ale na kogoś innego dalszej rodziny to kichałabym :Oczko:

Lalka wstała, zrobiłam siku na nocnieczek, i do zabawek :D Za 30 minut dam jej zupke.

Dziubala zacznij delikatne hałasowanie bo Ci Maciuś da popalić do póxnych godzin wieczornych :lol:

zupka pomidorowea na dzisiaj skończona :D drugie pranie powieszone i teraz tylko czekać aż A. bedzie po 14 ::):

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

Lema
Dziubala
Lema

Ech, jakos nie przemyslalam tego jak nalezy i nie przewidzialam, ze tak to sie potoczy.

Lema - takich rzeczy nie da się przewidzieć :Całus:

No, ze babcia nie poradzi sobie z telefonem moglam przewidziec. Niby jak jej pokazywalismy wszystko bylo ok, kilka razy przerabialismy jak zadzwonic i za kazdym razem jej sie udawalo. Ale jak byla zaspana to widocznie cos jej sie pomylilo i tyle... My caly czas mielsimy telefon w reku, wiec gdyby zadzwonil to kwestia sekund, kiedy znalazlbym sie przy Franiu, a tak...

Jakbyś przewidziała do nie doszłoby do takiej sytuacji. Z reguły po fakcie wpadamy na takie rzeczy. Dlatego się mówi, że uczmy się na błędach.

Cześć ::):
Po szkoleniu, bystra babka jestem to szybko poszło :Śmiech: i jaka skromna do tego :oops:
Teraz mam dużo rzeczy do wyprostowania ale ogólnie nie jest źle. U mnie w firmie to nie jest jakiś duży problem żeby to kontrolować, bo nie mamy produkcji żywności.

Ala gorączkuje ::(: Poza tym nic jej nie jest... nie wiem o co chodzi, zęby, nadal odzywa się Priorix? Dziubalko :Całus: dla Maciusia. A Ty co podejrzewasz u niego?
Ala miała całą noc stan podgorączkowy, nie dawałam nic na obniżenie, ale w południe jej temp. wzrosła i mama jej podała panadol. Już spadła, więc Alcia radosna i się bawi... apetyt kiepski, no ale ja przy temp. też nie mam więc mnie to nie dziwi. W ubiegłym tyg. też przez dwa dni miała gorączkę, zastanawia mnie to... Nie wiem czy nie pokazać jej pediatrze pod koniec tygodnia jeśli nic się nie zmieni.
Wczoraj pięknie jadła i rosołek i deserek i serek :Śmiech:

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

kajocha
asia78
kajocha

no pewnie, pycha !! dodaj koniecznie łyżkę masła !! rewelka

Szybko mi tu pisz przepisa a ja jak wroce to zrobie:lol:

Paaaaaaaaa bo zaraz mi maly zasnie i nie wyjde wcale

ja robie klopsiki i wrzucam je na gotującą sie wodę z kostką rosołową, jak sie pogotują 5 minut (5 minut bo ja małe klospiki robie) to dodaje mieszankę wody+mąki+smietana+przecier pomidorowy i wsio, zagotuje i dodam masła i doprawie do smaku :D

Mialam robic pomidorowe,ale mi A. kupil tez marchewke z groszkiem a do pomidorowych nie bardzo pasuje. Nastepnym razem dzieki za przepis

Dziubala
Maciuś powinien jeść teraz obiad a on dalej śpi :Szok:
Ale Biduś się wymęczył, niech kochany odsypia.
Sen to najlepsze lekarstwo:yes:

Lema
Dziubala
Lema

Ech, jakos nie przemyslalam tego jak nalezy i nie przewidzialam, ze tak to sie potoczy.

No, ze babcia nie poradzi sobie z telefonem moglam przewidziec. Niby jak jej pokazywalismy wszystko bylo ok, kilka razy przerabialismy jak zadzwonic i za kazdym razem jej sie udawalo. Ale jak byla zaspana to widocznie cos jej sie pomylilo i tyle... My caly czas mielsimy telefon w reku, wiec gdyby zadzwonil to kwestia sekund, kiedy znalazlbym sie przy Franiu, a tak...

Daj spokoj, nie ma sie co zadreczac, bylo minelo. Najwazniejsze ze nic sie nie stalo powaznego. Franus juz nic nie pamieta

Dziubala
Lema
Dziubala

Jakbyś przewidziała do nie doszłoby do takiej sytuacji. Z reguły po fakcie wpadamy na takie rzeczy. Dlatego się mówi, że uczmy się na błędach.

I na forum:lol::yes:

isa32
Cześć ::):
Po szkoleniu, bystra babka jestem to szybko poszło :Śmiech: i jaka skromna do tego :oops:
Teraz mam dużo rzeczy do wyprostowania ale ogólnie nie jest źle. U mnie w firmie to nie jest jakiś duży problem żeby to kontrolować, bo nie mamy produkcji żywności.

Ala gorączkuje ::(: Poza tym nic jej nie jest... nie wiem o co chodzi, zęby, nadal odzywa się Priorix? Dziubalko :Całus: dla Maciusia. A Ty co podejrzewasz u niego?
Ala miała całą noc stan podgorączkowy, nie dawałam nic na obniżenie, ale w południe jej temp. wzrosła i mama jej podała panadol. Już spadła, więc Alcia radosna i się bawi... apetyt kiepski, no ale ja przy temp. też nie mam więc mnie to nie dziwi. W ubiegłym tyg. też przez dwa dni miała gorączkę, zastanawia mnie to... Nie wiem czy nie pokazać jej pediatrze pod koniec tygodnia jeśli nic się nie zmieni.
Wczoraj pięknie jadła i rosołek i deserek i serek :Śmiech:

O masz nastepna:( Co to za chprobska sie u nas panosza:cry:

Dziubala cieszę się, że już po badaniu i że było ok :Całus:

Ja byłam wczoraj u okulistki, nie jest dobrze. Mam zbyt wysokie ciśnienie oczu, do tego uszkodzoną siatkówkę ::(: (prawdopodobnie w wyniku porodu...) na szczęście nie pogłębia się to uszkodzenie, bo gdyby tak było to laser... wada się zmniejszyła, w lewym oku 0 ::): było - 0,75 a w prawym ok.3 a było - 3,75 - dokładnie będę sprawdzać w przyszłym tygodniu bo po zakropleniu oczu nie mogła mi już dobrać szkieł.
Dzisiaj ortopeda... aż się boję pomyśleć co mam w tych kolanach...

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

Isa – fajnie, że po szkoleniu jesteś optymistycznie nastawiona ::):
Biedna Alusia z tempką ::(:. Zdrówka!
Ja u Maćka podejrzewam, że tempkę ma przez ząbkowanie, choć chyba wcześniej nie gorączkował przy ząbkach, ale na razie nic innego mi do głowy nie przychodzi. Tym bardziej, że przedwczoraj przebiła się dwójka, więc pewnie do pary wychodzi teraz druga dwójka.
Dobrze, że wada się zmniejszyła ale uważaj na to ciśnienie.