Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

kwiaciarka
Dziubala
kwiaciarka

No wlasnie go znam i bedzie dalej drazyl, a jak uzywaja, a po co, a kiedy hahah.
Juz mi do glowy raz przyszlo zeby powiedziec, ze to tampony do tamowania krwi w nosie heheh. Bo ze to sie zwie tampon to on wie, bo umie czytac ;)
narazie wie, ze to moje i ze mi potrzebne, ale go zwyczajnie splawilam a to mi sie nie podoba, musze sie przygotowac do rozmowy , tylko nie wiem jak....

Nie wiem jeszcze jak to jest rozmawiać z 7 latkiem, ale teraz mi się wydaje, że powiedziałabym mu do czego to służy gdyby drążył dalej :Oczko:

a jak?
ja jak ten Kuba, bede drazyc hahah
Normalnie, zgodnie z prawdą. Przecież wiesz do czego tampony służą :sofunny:

Dziubala
kwiaciarka
Dziubala

Nie wiem jeszcze jak to jest rozmawiać z 7 latkiem, ale teraz mi się wydaje, że powiedziałabym mu do czego to służy gdyby drążył dalej :Oczko:

a jak?

nie wiem, powiedz mi :)
hahah no o to chodzi, jak to przekazac 7-8mio latkowi no :)

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

kwiaciarka
Dziubala
kwiaciarka

a jak?

Wiesz co, odpowiedz mu tak jakbyś Ty chciała usłyszeć odpowiedź :Śmiech:
A najlepiej pogadaj z P, może on podpowie Ci męski punkt widzenia na tę sprawę :Oczko:

Bylismy na dworze,ale sie troche przeliczylam. Po pierwsze zimno jak u Dziubalki (nie bede mowic jak ona bo nie uzywam takich slow:wink:). A po drugie to myslalam ze Funio zasnei,ale gdzie tam. Jakies treningi sa na torze kolo nas i tak piszcza oponami, ze zasnac bidus nie mogl:(

anQa
Witam Was wszystkie.
Czy przyjmiecie do swego grona jeszcze naszą parkę - mnie czyli Anię i mojego syneczka Nikodema urodzonego 3 lipca 2007r. ?????

pozdrawiam cieplutko wszystkie lipcowe dzieciaczki i ich mamusie
A.:yes:Przyjmiemy i witamy. Czy podczytywalas nas wczesniej?:smile:

Alutka7912
Babeczqa- co masz dzisiaj do jedzenia?

Ja diete Kopenhaska może zacznę w listopadzie :Oczko: ale nie wiem czy wytrzymam znowu te 13 dni :Oczko: Wole juz chyba diete MŻ :Oczko:

No to mozemy razem, moze od 3? Dobrze jest zaczynac od poniedzialku, bo wtedy kurczka masz w niedziele i pieczesz calego dla rodzinki a nie pichcisz oddzielnie dla siebie:yes:

Alutka7912
Asia - weszłam na ta stronke co dla Babeczqi dałaś :Oczko: Fajna tam dietka proteinowa jest....w sam raz dla mnie :Oczko: Może kiedys spróbuję :Oczko:

Ja jestem fanka kopenhaskiej i przy niej pozostane:lol:

kwiaciarka
Kuba zalozyl konto na nk, kurcze same dorosłe dziewczyny go odwiedzaja , co jest grane?? :)

To i ja sobie chyba tez pojde obejrzec:lol:

Dziubala
kwiaciarka
Dziubala

a jak?

Dziubala
kwiaciarka
Dziubala

A najlepiej pogadaj z P, może on podpowie Ci męski punkt widzenia na tę sprawę :Oczko:

Powiedz ze to taka dowcipna sprawa jest:lol:

Anqa, witaj!! Śliczny Nikodem-blondyneczek! A jak do Niego się zwracasz? Nikodem, Nikuś?
Ja zazwyczaj do swojego mówię Mikołajku, lub Mikołaj:36_1_1:

Alutka7912
kwiaciarka

Renata daj przepis na dobre ciasto pierogowe, tesciowej to mi wstyd pytac haha

Kwiaciarko, ja co prawda nie Renata ale przepis mogę Ci dać :Oczko: tzn. przepis który dostałam od Kajoszki :Całus: Kilogram mąki, jajko, ciepła woda i łyżka margaryny (ja dałam troche masła bo margaryny nie używam) :Oczko: Pierozki wyszły wspaniałe :Oczko:

Ja robię podobnie, ale na pół kg mąki 1 jajko i nie margarynę, tylko 2 łyżki oleju i wodę gorącą, tylko... ciasto wyrabiam w termomixie
Z kg mąki to chyba ze 100 pierogów wyjdzie??? strasznie dużo!

kwiaciarka
Kuba zalozyl konto na nk, kurcze same dorosłe dziewczyny go odwiedzaja , co jest grane?? :)

to wejdz w opcje i zaznacz, ze oglądać fotki i wchodzic na profil mogą tylko znajomi.

Alutka7912
Zaraz uciekam do domku, tak wiec udanego i słonecznego wekendu życzę wszystkim lipcóweczkom i ich rodzinom :Całus:

Paaaa!i wzajemnie udamego weekendu!

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

asia78
Dziubala
kwiaciarka

Powiedz ze to taka dowcipna sprawa jest:lol:

Wiesz co ja bym powiedziała prawdę, ze dziewczynki jak juz dorastają, to przez całe zycie przygotowują się do roli mamy i tampony są potrzebne jako takie specjalne wkładki /zabezpieczenie do bielizny i już. Nie musisz tłumaczyć, ze to wkłada sie do środka.

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

asia78

Alutka7912
Babeczqa- co masz dzisiaj do jedzenia?

Ja diete Kopenhaska może zacznę w listopadzie :Oczko: ale nie wiem czy wytrzymam znowu te 13 dni :Oczko: Wole juz chyba diete MŻ :Oczko:

No to mozemy razem, moze od 3? Dobrze jest zaczynac od poniedzialku, bo wtedy kurczka masz w niedziele i pieczesz calego dla rodzinki a nie pichcisz oddzielnie dla siebie:yes:

Ja jestem fanka kopenhaskiej i przy niej pozostane:lol:

Gdzieś czytałam, że kopenhaską można robić tylko 2 razy w roku. A Ty Asiu chyba całkiem niedawno robiłaś.