Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

babeczqa
Alutka7912
A co tutaj tak pusto??

Babeczqa - zjadłaś coś??

Kwiaciarka - jeszcze na spacerku ??

Lema Isa - juz sie tak nie przepracowywujcie :Oczko:

Mi sie humor troche poprawił bo zjadłam małe co nieco...ból głowy tez prawie juz przeszedł :Oczko:
Tak jajko i pomidora plus 3 szklanki wody wypilam...glud ssie...czekam na bewsztyka na kolacje...

Kochanienka a gdzie szpinak?

kwiaciarka
asia78
kwiaciarko fajan ta twoja szczerbatka:lol:

Wiesz tak mnie zarazilas tym, ze Ela wcina ladnie miesko duszone, ze teraz prawie caly czas albo duszone albo pieczone u nas:yes:od 2 tyg tak juz/ A i przestalam malemu miksowac, rozgniatam tylko lekko widelcem

ja tez rozgniatam a czesciej kroje na malutkie kawaleczki, duszone miesko zreszta to samo sie rozplywa ;)
A jak smarze kotlety - z piersi kurczaka , to kroje drobniutko i tez gryzie.
Zup juz wcale nie gniote ani nie miskuje, ma zeby niech gryzie :)

Szczerbatka zrobila qpe, na spanie sie wcale nie zanosi. No i dobrze,pojdzie o 19 spac :)

Moze jeszcze pojdzie, ja to do 15.30 tylko klade. Chyba ze naprawde nie daje rady,ale tak to 15. 30max

A ja chciałam wam powiedziec że z W. postanowilismy że w listopadzie wybieramy sie na mega zakupy, cała premię z pracy przeznaczamy na zakupy dla nas i Julci :Oczko: Julce musimy kuic przede wszystkim kozaczki na zimę, body na długi rękaw, rajstopki, jakies bluzeczki i sukienke na święta :Oczko: Sobie musze kupic torebkę, jakąs bluzke koszulowaa elegancka, spodnie w kancik, dżinsy,jakiś sweter, może marynarke jakąś...W. musi zakupic sobie garnitur i może jakies koszule....Ach....juz sie nie moge doczekac na te zakupy :Oczko: dlatego wam o tym piszę hahahahahahaha

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

asia78
babeczqa
Alutka7912
A co tutaj tak pusto??

Babeczqa - zjadłaś coś??

Kwiaciarka - jeszcze na spacerku ??

Lema Isa - juz sie tak nie przepracowywujcie :Oczko:

Mi sie humor troche poprawił bo zjadłam małe co nieco...ból głowy tez prawie juz przeszedł :Oczko:
Tak jajko i pomidora plus 3 szklanki wody wypilam...glud ssie...czekam na bewsztyka na kolacje...

Kochanienka a gdzie szpinak?
szpianaka nie lubie podjadlam troche brokul od Oliwii..ale niechce tego jesc bleee

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

Alutka7912
A ja chciałam wam powiedziec że z W. postanowilismy że w listopadzie wybieramy sie na mega zakupy, cała premię z pracy przeznaczamy na zakupy dla nas i Julci :Oczko: Julce musimy kuic przede wszystkim kozaczki na zimę, body na długi rękaw, rajstopki, jakies bluzeczki i sukienke na święta :Oczko: Sobie musze kupic torebkę, jakąs bluzke koszulowaa elegancka, spodnie w kancik, dżinsy,jakiś sweter, może marynarke jakąś...W. musi zakupic sobie garnitur i może jakies koszule....Ach....juz sie nie moge doczekac na te zakupy :Oczko: dlatego wam o tym piszę hahahahahahaha

super ciesze sie....

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

Alutka7912

No to bedzie istne zakupowe szalenstwo::):

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Powiem Wam jeszcze o jednym numerze Frania, ktory strasznie mnie smieszy::): Kiedys wlaczylam mu teletubisie, nawet go zainteresowaly i teraz zawsze w ciagu popoludnia upomina sie o nie, czasem mu wlaczam na troche, czasem nie, ale zawsze jak wylaczam telewizor to mowie mu, ze teletubisie ida spac i trzeba im zrobic papa, no i przykladam palec do ust i mowie cii Franiu, Teletubisie spia::); I Franek za kazdym razem kiedy przechodzi obok telewizora przyklada paluszek do ust i mowi ciii i pokazuje mi, ze spia::): Dzis rano wstal, szybko zrobil mij, mij, pobiegl do telewizora i przypomnial mi ze cii trzeba byc::): Komedia::):

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Lema
Powiem Wam jeszcze o jednym numerze Frania, ktory strasznie mnie smieszy::): Kiedys wlaczylam mu teletubisie, nawet go zainteresowaly i teraz zawsze w ciagu popoludnia upomina sie o nie, czasem mu wlaczam na troche, czasem nie, ale zawsze jak wylaczam telewizor to mowie mu, ze teletubisie ida spac i trzeba im zrobic papa, no i przykladam palec do ust i mowie cii Franiu, Teletubisie spia::); I Franek za kazdym razem kiedy przechodzi obok telewizora przyklada paluszek do ust i mowi ciii i pokazuje mi, ze spia::): Dzis rano wstal, szybko zrobil mij, mij, pobiegl do telewizora i przypomnial mi ze cii trzeba byc::): Komedia::):

Cudnie :Podziw: