Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Witam czwartkowo

Dziś nie pada i nie wieje wiatr, szkoda tylko, że tak szaro. Ale jest ciut lepsza pogoda, dziś Adaś poszedł w jesiennej kurce, a nie w zimowej jak ostatnimi dniami.
Powiedziałam K, że chcę auto, a on na to, że chciał mi kupić w zeszłym roku a ja nie chciałam. Koniec tematu u niego. Ale ja będę dalej drążyć, bo a aucie widzę wolność dla siebie. W tym sensie, że będę mogła np. zawozić Maćka do rodziców a sama w tym czasie będę mogła pozałatwiać różne sprawy, nawet to, że swobodnie pójdę do fryzjera czy kosmetyczki. I będę mogła wychodzić z domu z Maćkiem w każdą pogodę. Coraz więcej plusów tego auta dla mnie.

No to i ja sie witam czwartkowo :Oczko: Pogoda...hm....jesienna niestety aczkolwiek nie jest tak źle bo na szczęście nie wieje i nie pada:Oczko: Jula przespała całą noc i wstała przed 8. Zjadła śniadanie aczkolwiek zrobiła to niechętnie (nie za bardzo lubi jeść śniadania o tej porze) i oczywiście dała nura w zabawki. Wczoraj jak bawiłysmy się garnuszkiem z Fischer Prisa (garnuszek na klocuszek) to Jula juz sama wkładała kształty przez otwory do tego garnka, jeszcze nie umie przyporządkowac kształtu do klocka ale jak jej sie pokaże gdzie ma włozyc to tak przekręca i obraca ten klocek aż trafi :Oczko:
Wczoraj po południu czekała mnie nie mała niespodzianka :Oczko: Okazało sie że wygrałam kosmetyki w konkursie w którym nie brałam udziału hihihihihihihi :Oczko: Wygrałam balsam waniliowy, mydełko malinowe i szampon z żelem 2w1 z firmy Oriflame :Śmiech: Może któras z was by je chciała ode mnie ?? hihihihihihi

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Alutka - a czemu chcesz się pozbyć kosmetyków? Zostaw je i będziesz miała prezent w zanadrzu dla kogoś :yes:
Maciuś też ma ten garnuszek i też kominuje z wkładaniem. Jak włoży to mu biję brawo i wtedy tak się cieszy aż miło patrzeć. Ale widzę, że lepiej mu idzie z wkładaniem klocków do takiej żyrafki, widziałam, że Isa też ją ma. To mi przypomina, że muszę zrobić porządek w zabawkach.
A smutna jestem, bo wiem więcej niż trzeba...

Witajcie ::):
Chyba ta pogoda na wszystkich tak działa :Męki: ja też nie mam najlepszego humoru, nawet perspektywa urlopu średnio cieszy...
Wczoraj poszłam na zakupy z Alą i mamą. Kupiłam żakiet do sukienki, bluzkę na poprawiny, biżuterię i oczy zrobiłam okrągłe ze zdziwienia, że tak konto uszczupliłam ::(: kosmos, nie wiem ile trzeba zarabiać żeby spokojnie wydawać...nie jestem rozrzutna i w sumie nie mam na co narzekać, bo wystarcza kaski, ale trochę mnie to przybiło. Zerkałam jeszcze na sukienki, ale nic specjalnego nie było, a jedyna, która mi się podobała kosztowała 1.200zł :Szok:

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

asia78
Dziubala przymij najserdeczniejsze zyczenia imieninowe od naszej calej 4. Zycyzmy Ci zdrowka i spelnienia marzen czyli teraz samochodziku!!!

Asia, uprzedziłas mnie z tymi zyczeniami hihihihihi...No to sie dołacze w takim razie:Oczko: Dziubalko, przede wszystkim zdrowia, szczęścia, optymizmu na codzień, spełnienia marzeń i wszystkiego czego sobie sama życzysz :Święto::Święto::Święto:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

hej !

Dziubala
Witam czwartkowo

Dziś nie pada i nie wieje wiatr, szkoda tylko, że tak szaro. Ale jest ciut lepsza pogoda, dziś Adaś poszedł w jesiennej kurce, a nie w zimowej jak ostatnimi dniami.
Powiedziałam K, że chcę auto, a on na to, że chciał mi kupić w zeszłym roku a ja nie chciałam. Koniec tematu u niego. Ale ja będę dalej drążyć, bo a aucie widzę wolność dla siebie. W tym sensie, że będę mogła np. zawozić Maćka do rodziców a sama w tym czasie będę mogła pozałatwiać różne sprawy, nawet to, że swobodnie pójdę do fryzjera czy kosmetyczki. I będę mogła wychodzić z domu z Maćkiem w każdą pogodę. Coraz więcej plusów tego auta dla mnie.

DOKŁADNIE KOCHANA !!

Alutka7912
No to i ja sie witam czwartkowo :Oczko: Pogoda...hm....jesienna niestety aczkolwiek nie jest tak źle bo na szczęście nie wieje i nie pada:Oczko: Jula przespała całą noc i wstała przed 8. Zjadła śniadanie aczkolwiek zrobiła to niechętnie (nie za bardzo lubi jeść śniadania o tej porze) i oczywiście dała nura w zabawki. Wczoraj jak bawiłysmy się garnuszkiem z Fischer Prisa (garnuszek na klocuszek) to Jula juz sama wkładała kształty przez otwory do tego garnka, jeszcze nie umie przyporządkowac kształtu do klocka ale jak jej sie pokaże gdzie ma włozyc to tak przekręca i obraca ten klocek aż trafi :Oczko:
Wczoraj po południu czekała mnie nie mała niespodzianka :Oczko: Okazało sie że wygrałam kosmetyki w konkursie w którym nie brałam udziału hihihihihihihi :Oczko: Wygrałam balsam waniliowy, mydełko malinowe i szampon z żelem 2w1 z firmy Oriflame :Śmiech: Może któras z was by je chciała ode mnie ?? hihihihihihi

:brawo: mądra Julcia :yes:

Dziubala
Alutka - a czemu chcesz się pozbyć kosmetyków? Zostaw je i będziesz miała prezent w zanadrzu dla kogoś :yes:
Maciuś też ma ten garnuszek i też kominuje z wkładaniem. Jak włoży to mu biję brawo i wtedy tak się cieszy aż miło patrzeć. Ale widzę, że lepiej mu idzie z wkładaniem klocków do takiej żyrafki, widziałam, że Isa też ją ma. To mi przypomina, że muszę zrobić porządek w zabawkach.
A smutna jestem, bo wiem więcej niż trzeba...

uuuu... nie smutkaj !! masz mnie :D i całą resztę Lipcófffek :lol:

isa32
Alutka boska Jula w kombinezonie :Śmiech:
Ala jak wczoraj została wypuszczona na tą przestrzeń w Manufakturze, to myślałam, że dziewczyna oszaleje ze szczęścia, aż wypieków dostała tak się cieszyła :Śmiech:

hehe, Alka identycznie ! Aż piszczy jak się ją wyciągnie np. z wózka i może sobie pochodzić sama :Oczko:

asia78
Dziubala przymij najserdeczniejsze zyczenia imieninowe od naszej calej 4. Zycyzmy Ci zdrowka i spelnienia marzen czyli teraz samochodziku!!!

Od Kajoszki i Alusi też :yes: wsio naj naj naj !!

babeczqa
Witam.

Spalysmy do 6.00 nieciekawa noc...
Z K. jeszcze niepogodzona.
Jezdiemy dzisiaj do tesciow.Ogolnie buro i ponuro...
Bede wieczorkiem moze

Pozdrawiam was wsyztskie;*

no to muiłego dnia :Oczko: i pogódz sie z mężem wreszcie !! :lol:

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png