Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Alutka7912
Dziubala
Ja parówek nie kupuję i nie kupię. Dla mnie to świństwo :yes:

Ja Julci daje od czasu do czasu :Oczko:

asia78
Alutka7912
Asia, Kwiaciarka - może cośnienie jakies nie bardzo dlatego was łepki bolą:Całus: Ja rano byłam niewyspana ale juz jestem w miarę przytomna:Oczko:

Ja juz wzilam apap i z kazda minuta robi sie lepiej. A moze to dziki Wam?:smile:

No oczywiście że dzięki nam :Oczko::Całus:

Stefan tez je parowki, tak z raz w tygodniu 2 male dzieciece

Ja ze 2 tyg temu wycignelam kurtke Poli dla Stefana,ale byla za duza. Trzeba bylo duzo podwinac rekawy. A wczoraj ogladalysmy ja z amoja mama i stwierdzilysmy ze trzeba bedzie zaniesc do krawcowej albo dac tesciowej jak da rade zeby uciela troszke rekawy. Ona jest na 92 i pewnie ym taki rozmiar kupowala:yes: Cala jest dobra, tylko te rekawy. Nawet jakbym ja sprzedala za 50 to nowa co najmniej 100, a tak oszczedze czas na szukanie i kase:lol:

kwiaciarka
babeczqa
ja mysle ze na 98 kupie:)
Oliwka wysoka jest ...wydaje mi sie ze takie odpowiedni bedzie...nogawki i rekawki mozna wywinac albo do srodka albo na zewnatrz i siii:)zima dlugaaaa

98 to przeciez na 3 lata jest rozmiar
nie przesadzajcie z rozmiarem, bo pozniej dziecku ciezko jest sie ruszac, jak ma kilka rozmiariw za duze ubranie , szczegolnie zimowe.
rozmiar rozmiarowi nierowny.
Bylismy w pati max i tam pasowal 98 no ale jeszcze jest czasua a czasu do zimy wiec sie bedziemy rozgladac :)
moze rzeczywiscie 92 bedzie dobry bo 86 za male ewidentnie

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png