Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Witam późną porą ::):

Dobrze, że wczoraj wykorzystaliśmy ładną pogodę na maksa, bo dziś dzień w większości był deszczowy :(
Jak Maciuś poszedł dziś na drzemkę to ja też poszłam spać, dzięki temu nie chce mi się jeszcze spać. Ale nie wiem czy to akurat dobrze :Śmiech:

Z pluszaków to moje dzieci mają swoje ulubione, i z nimi właśnie śpią. Maciuś śpi z Puchatkiem, a Adaś śpi z 3 kotkami i 1 króliczkiem :Oczko:
Reszta maskotek stoi na szafce i kurz zbiera (oczywiście co jakiś czas je piorę). Stoją dla dzieci, które do nas w gości przychodzą.
Co do spacerów to ja niemal obowiązkowo wychodzę z Maciusiem 2 x dziennie. Przed jego drzemką i po południu przy okazji odbierania Adasia. Jak pada deszcz to nie wychodzimy (chyba, że nie ma wyjścia), bo nie cierpię deszczu.

Kwiaciarko – spać mogę, haha, mogłabym spać 2 dni bez przerwy :Śmiech:. A siedzę do późna, bo raz, że tylko wtedy mam dostęp do laptopa i internetu (swojego nie będę mieć kilka tygodni), a dwa, że oprócz forum zawsze mam trochę spraw do załatwienia na necie.
My bajki dla dzieci kupujemy oryginalne na płytkach i oglądają w TV. Na laptopie może ze 2 x oglądały, jak były inne dzieci i wszystkie nagle chciały bajki oglądać. Gorzej, że ostatnio nie chcą już na laptopie tylko chcą na TV bo jest większy, zrozumiałe :Oczko:. Chyba chłopakom kupimy szybciej telewizor niż nam się zdaje :Oczko:
A jak Ty się czujesz, gardło odpuszcza?

Alutka – na bezsenność nie cierpię, jeszcze :D

Lema – bardzo ładny czajnik kupiłaś, choć byłam zaskoczona, że nie widzę Siemensa, ale już doczytałam dlaczego :Oczko:

Isa – zdrówka dla Was!
Śliczna Alunia w podpisie ::):

Asia – zdrówka!

Renia - dla mnie buty też są tragiczne, ale różne są gusty i pewnie jakiś kupiec się na nie znajdzie :Śmiech:

Kajoszka - ja też często zapominam o rękawiczkach.

kwiaciarka
dla dzieci, ktore jak moja Ela uwielbiaja wszelkie plastyczne prace :)
WODNA MINI MATA ŚWINKA PEPPA 4szt PREZENT OKAZJA (809639956) - Aukcje internetowe Allegro

O to mogłoby Maćka zainteresować, może to kupimy. Wpiszę zaraz na listę prezentową.

kwiaciarka

ja sie zastanawiam czy np, jak by znala jeden tylko - 112 to czy by bylo zle?
Pod katem swoich dzieci tak mysle. Co Wy myslicie?

Pewnie, że dobrze. Lepiej znać ten 1 niż w ogóle. Jak podrosną (choć Kuba pewnie zna) to będą znać pozostałe numery alarmowe.

Witam ::):
D. lepiej, Ala kaszle, a poza tym bez zmian. Na spotkanie z szefem nie doszłam i chyba księgowa ma mi to za złe... ale co miałam zrobić? Jak oni się o 19.30 umówili, o tej porze to ja muszę być z Alą. D. wrócił po 20 więc jeszcze trochę dziecko pobrykało i zanim zasnęła porządnie to była 21 a o tej porze to oni się prawie zbierali. Trudno. Mamy nie chciałam zostawiać bo kiepsko się czuła.
Biorę się za pracę. Jutro mam wolne i D. też ::): będziemy załatwiać sprawy budowlane :yes: no i dachówkę prawie wybraliśmy, zostały dwa rodzaje, zadecydujemy ostatecznie jutro. I do nich dobierzemy klinkier na kominy, cieniowany.

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

asia78
Devachan
uciekam, bo mam do polzalatwiania kilka spraw na miescie...

A moich bys nie pozalatwiala przy okazji?:smile:

spoko,nadaj co tem masz bo dzis tez wybywam - musze wskoczyc do szpitala po receprt dla Vica - nie wiem czy mi sie przywidziało, ale lepiej nie czekac - choc ja naprawde mam nadzieje ze to nie owsiki...
po staniki musze wpasc na Rynek Łazarski, ponoc mamcia tam znalazla pania, która ma swietny wybór w wielkich rozmiarach (nosze 75DD-E)

a wczoraj odebrałam PL paszport dla Vica, dostał na 5 lat!

ciekawe produkty, rozejrze sie dokladniej

kwiaciarka
moja siostrzenica ma tez takie cos - nawet fajne, a tu jest dla mniejszych dzieci
Gra MAGIC PEN JUNIOR 12 plansz Trefl (810200906) - Aukcje internetowe Allegro

sa tez z serii cars, bob budowniczy, barbi i inne :)

super sprawa, chyba kupie dla Vicka

asia78
Kajocha Ty nie malujesz paznokci??? :Szok:Bylam pewna, ze malujesz

A w zeszla sobote dzwonilam do mojej tipsiary i powiedziala, ze w grudniu juz nie ma miejsc!!!:Zły: Ze nawet w niedziele robi i nie ma miejsc!! Oglupialy te baby czy co?? A podobno spoleczenstwo nie ma kasy

jak ja maluje to Vic tez chce i musze mu bezbarwnym choc 1 pazurka pociagnac...i jak pędzlem buzie robie to on mówi mamo daj mi mojego - bo kiedys sie pędzlem bawił i nadal lubi...i jak usta błyszczykuje to jest to samo - a mój świetny m.mi ostatnio powiedział że mam z Vica geja nie robic!

a na swiateczno sylwestrowe dni to kazda babka ktora nosi tipsy to kase wyskubie...a ze terminow blizej swiat juz nie ma to ida w strone poczatku miesiaca i takim sposobem grudzien zajety...babka pewnie tez pieknie i niedrogo robi, stąd tyle klientek...

RenataOslo
isa32
RenataOslo
SYLWESTROWE Z�OTE OZDOBIONE CYRKONIAMI !!!!ROZ.39 (820930858) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

mam nadzieje, ze nikogo nie uraze, ale jak dla mnie tragi-komedia!

p.s.tak sobie buty ogladalam:oops:

:Szok: masakra

tak, tak, jak to moj T mowi: czarna rozpacz w kratkę!

o matulu, naprawde wies tańczy i śpiewa w kółku gospodyń wiejskich:sofunny:

babeczqa
Kacjoha - rekawiczki sie zaklada obowiazkowo:) a nie na gołe rece czyscic szmata podlogi....

tak tak, nawet do mycia naczyn!

Dziubala
Byłam dziś z dziećmi na lodach (dziwnie się na nas ludzie patrzyli, ciekawe czemu :D). I ja mam chrypkę po nich a dzieci nie. Mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie. Wypiłam 2 kubki mleka z miodem, bo nie wiem co można na chrypkę wziać?

Strepsils intensive polecam!
lub
Homeovox homeopatia

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon