Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Maciuś do niedawna nagminnie ściągał skarpetki i kapcie, a ostatnio doszło do tego, że ściąga wszystko od pasa w dół :Szok:. Co go ubiorę z powrotem (niemal siłą) to za jakiś czas znów jest goły :Kiepsko:. A jaki zadowolony biega z gołą pupą :Śmiech:
Dziś przed południem mnie rozbroił. Robiłam sobie kawę a Maciuś mi zniknął, zrobiło się cicho więc myślałam, że się schował (uwielbia zabawę w chowanego). Szukam go w jego pokoju, a tymczasem był w naszej sypialni, rozebrany oczywiście od pasa w dół i ładnie przykryty kołderką. Gotowy do... drzemki.
Wymiękam przy nim :sofunny:

Potem też mi zrobił "niespodziankę". Znów mi zniknął ale z dźwięków domyśliłam się, że jest w łazience (myślałam, że znów się chowa). Podglądam dyskretnie żeby zobaczyć co robi, a Maciuś stoi przy muszli i... próbuje na stojąco sikać (to byłby pierwszy raz na stojąco) :Oczko:, ale okazało się, że siusiak nie sięga ponad muszlę więc podłożyłam mu schodek ten z Ikei. Myślałam, że Maciuś będzie zadowolony, a tymczasem on się spłoszył i pobiegł do nocnika. Nie nadążam za nim :Śmiech:

RenataOslo
Dziubala
RenataOslo

Dziubala, ja bardzo lubie jak pada deszcz.

Ja też lubię pod warunkiem, że jestem w domu i nie muszę wychodzić :D
A w NO często pada deszcz?

mnie sie wydaje, ze podobnie jak w PL, zimy sa bardziej mroźne, ale znowu tu nie ma takich wiatrow jak w PL i te zimno jest inaczej odczuwalne

Ostatnio gadalam o tym zimnym wychowie w NO i to samo mi powiedzial

asia78
Ja jeszcze musze skoczyc do sklepu, ale tylko po wedline i chleb. Co kupie to beda jedli:)

Renata czy jak powiem, ze wczoraj wagi zostaly wyslane kurierem i do dzis ich nie ma to wystarczy?? Jutro swieto, beda w czwartek a to juz przeciez tydzien do tylu:Zły: Wystawie im negatywa jak nic dziady jedne

mnie to szkoda slow na takich .....
czlowiek placi za priorytet nie wspomne o kurierze, gdzie czesto przesylka jest wyzsza od ceny kupowanego towaru a tu dostajesz po kilkunastu dniach!!!!
i jakby wczoraj zostaly wyslane to na 99,9% powinny dzisiaj byc!

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

Ja kupilam w niedziele w pon zapalcialam. Z inteligo na inteligo. W piatek sie zaintersowalam i babka mi powiedziala, najpierw ze wyszla a potem ze nie, bo nie maja tych wag:Zły: W ramach zadosuczynienia mieli mi wyslac jakie g, wiec kupila u nich inna wage i miala mi wyslac dwie kurierem. Oczywiscie za druga tez kase wplacilam durna baba. Wczoraj dostalam maila, ze zostala wyslana kurierem

asia78
Ja kupilam w niedziele w pon zapalcialam. Z inteligo na inteligo. W piatek sie zaintersowalam i babka mi powiedziala, najpierw ze wyszla a potem ze nie, bo nie maja tych wag:Zły: W ramach zadosuczynienia mieli mi wyslac jakie g, wiec kupila u nich inna wage i miala mi wyslac dwie kurierem. Oczywiscie za druga tez kase wplacilam durna baba. Wczoraj dostalam maila, ze zostala wyslana kurierem

po co wystawiaja ilosci, ktorych nie maja na stanie???

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif