Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Pepę Ala też lubi. Ona to jest w ogóle dziecko tv. Tzn. nie ogląda dużo, rano myszkę miki, a wieczorem właśnie pluszakowo. W weekend jak jest brzydka pogoda to więcej i wtedy mini mini leci. A ona ma taką pamięć, że wystarczy, że raz obejrzy i kojarzy :Szok:

A klub przyjaciół miki to sama chętnie jej włączam, bo bardzo dużo się z tego uczy. Kolory, liczenie, kształty. Ostatnio tekst do D. zobacz tatusiu to jest owal :Niespodzianka: a tatuś myślał, że ona mówi głowa i 3 razy go poprawiała :sofunny:

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

Czesc!!

Babeczko Ty to bys sie dobrze dogadala z moim A. Ten tez nie lubi jak piach chrzesci pod nogami

Rano byl maly wypadek. Stefan polecial tylem glowy na stolik i ma lekko rozcieta skorke::(:Doslownie troszeczke, ale krew sie lala strasznie::(: Pola twierdzi, ze go popchnela czy pociagnela za noge, ale A. mowi ze na nich patrzyl i sie maly zeslizgnal z naroznika

Witam środowo

Maciuś wstał dziś o 4.20 :Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko:, Adaś dołączył do Maciusia po paru minutach. O ile Maćka nie da się namówić na dalsze spanie to Adasia do dziś się udawało, nie wiem co się dzieje. Dobrze, że K był na nogach (znowu praca) to włączył im bajkę. Zawsze rano oglądają jedną bajkę, jak się skończy to idą do swojego pokoju bawić się. Niewiele i ja pospałam, bo nie dość, że nocka kiepska od północy, to jeszcze ja miałam problemy z zaśnięciem.

Lema – w domu inaczej się szaleje a inaczej na zewnątrz na świeżym powietrzu :Oczko:. A jak widzisz, że Franiowi niepotrzebne są drzemki w dzień to szkoda czasu na nie tracić :Oczko:, może wtedy wieczorne usypianie krócej będzie trwało :)

Isa – Maciuś też lubi Peppę, a Klub Przyjaciół Myszki Miki to obaj oglądają :yes:

Asia – biedny Stefcio, niech się szybko goi. Ucałuj Stefcia w główkę.

asia78

Babeczko Ty to bys sie dobrze dogadala z moim A. Ten tez nie lubi jak piach chrzesci pod nogami
Też tego nie lubię :Śmiech: