Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Witam deszczowo :Oczko:

Wczoraj kupiłam Ali czapkę i rękawiczki na zimę (w H&M) śmiesznie wygląda. Wielkiego wyboru nie było. Szalik jeszcze by się przydał, ale nie było akurat. Sobie na szybko kupiłam spodnie, a D. dodatek do prezentu urodzinowego, najnowszą płytę rammstein :Oczko: i tyle. Lubię takie zakupy, szybko, zwięźle i na temat.

Ala lepiej, kaszle nadal i nos zawalony, ale antybiotyk działa :yes:

D. ma dziś wolne, ale pada, więc raczej z planów spędzenia dnia na budowie nici...

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

Lema
Czesc::):

Kupilam Franiowi wczoraj kozaczki w CCC. Jakos tak bez przekonania, ale skoro nic innego u nas nie bylo to zdecydowalam sie.

no i gitara ::):

babeczqa
Napewno bedziesz zadowolona:yes:

pewnie ze bedzie zadowolona boBabeczqa i ja jestesmy wiec i Lema może ::):

asia78
Czesc!! My sie zwleklismy przed 8. Pola mowila, ze ja boli brzuszek, ale mam nadzieje, ze to z glodu tylko:takwyszlo:

oby !!

babeczqa
Zakladaciejuz kurtki zimowe i czapki dzieciom?? u nas 5 stopni ale niby zimnioe niewiem jak ja ubrac...:eee:

czapka na z polarem, ciepła jesienna kurtka, polarek a podpolarkiem podkoszulka ::): pod cieniutkiejeansy cieniutkie rajty ::):

isa32

Wczoraj kupiłam Ali czapkę i rękawiczki na zimę (w H&M) śmiesznie wygląda. Wielkiego wyboru nie było. Szalik jeszcze by się przydał, ale nie było akurat. Sobie na szybko kupiłam spodnie, a D. dodatek do prezentu urodzinowego, najnowszą płytę rammstein :Oczko: i tyle. Lubię takie zakupy, szybko, zwięźle i na temat.

Ala lepiej, kaszle nadal i nos zawalony, ale antybiotyk działa :yes:

D. ma dziś wolne, ale pada, więc raczej z planów spędzenia dnia na budowie nici...

super, ze antybiotyk działa ::):

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

isa32

Wczoraj kupiłam Ali czapkę i rękawiczki na zimę (w H&M) śmiesznie wygląda. Wielkiego wyboru nie było. Szalik jeszcze by się przydał, ale nie było akurat.

tez kupilam niedawno, łapawiczki fajne, ale czapka sie zsuwa z uszu...
za to zamiast szalika rewelacja jest tez z H&M taki golf z "klapkami z przodu i z tylu, nie zawieje dziecku nic a nic, swietnie sie sprawdza, nie przemieszcza i nie ucieka jak szlik - pokusilam sie mu kupic jeden, i to nie to...

babeczqa
wrocilam...
isc z Oliwia i pchac wozek to masakra jak dla mnie....a jakimi sciezkami ona chodzi no straszne...
Kupilam jej kurtke na zime w C&a i finito zostala czapka jakas bo te to ma takie na styk ze tak powiem...i juz oniec z zakupami..pozniej czas na prezenty!!!!!

dlatego ja juz wózka nie biorę bo po co pchac jak dziecko idzie/ucieka na boki - a usadzenie na dluzej w wozku w centrum handlowym grozi krzykami na owoż centrum całe...

asia78
Lenia pogonialm w diably i sie wzialm za robote!! Wiesz pralka, zmywarka obiadek:Padnięty:

Ja nawet miałam w planie porządki, bo pies tak gubi kłaki, zę miałam dywanik z Ardanowych włosów...
Vic obudził sie dzis o 6.20:Szok:
z sucha pielucha, wysiusiał, mleka za bardzo nie chciał, wstalismy - tzn.on wstał, bo ja polozyłam sie pod kocem na kanapie i pokimałam jeszcze a on siedział przytulony i sie grzecznie bawił:yes:
potem sniadanko, obiadek - kapustka,marchewka,strogonoff - okazalo sie ze Vickowi bardzo spodobaly sie marchewki ugotowane w słupkach, gryzie jak paluszki :yes:
No i oczywiscie odkurzacz, pralka, mysie podlóg, klatki, łazienki, kuchni i tak zeszło troche czasu do teraz, my juz po obiedzie, Vic sie pięknie bawił i az dziw ze nie marudzi do spania...
ja sie teraz z nim zbieram, musimy dojechac do auta, zostawie go u cioci a sama pojade do mechanika i wymienic opony na zimówki, mam nadzieje, ze na wymianie swiec,kabli i filtrów sie skonczy...

wlaśnie oglądam Shakire w "She Wolf" rewelacyjnie sie rozciągnęła:surprised:

ostatnio gazetki pokazuja jak bardzo gwiazdy zyskuja w Photoshopie, to zawsze poprawia humor - osobiscie uwazam ze powinno sie w gazetkach dla nastolatek drukowac czesto takie zdjecia, to by nie bylo tyle przypadków depresji i zaburzeń odżywiania...

dobra, uciekam, bo późno
buziaki:Całus:

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon

Moja!

za Ali zdrowienie błyskawiczne

za Oliwki bezproblemowe i szybkie usypianie bez smoczka

za wstawanie naszych dzieci rano nieco pozniej niz bladym świtem

za pogodę jesienna piękną bezdeszczową

za brak lenia do robót domowych i co by ona szybko szła

za dobre humorki

i prywata - za moje auto co by juz jezdzilo jak trza!!!

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon

Witam środowo

Dziś w końcu jest ładnie więc pojechałam z Maciusiem do parku ::):. Poszaleliśmy trochę aż mi kolano wysiadło i z powrotem kuśtykałam. Qrcze, coraz gorzej z tym kolanem ::(:
A nocka u nas kiepska, jak zwykle ostatnio...

Deva – super, że nie trzeba było usypiać psinki.

Kajoszka – ja też upiekę Twoją babkę, wydaje się być prosta więc chyba mi się uda :D, tylko najpierw muszę kupić brytfankę babkową :Śmiech:
A kawy w ogóle nie pijasz?

Babeczqa – Maciuś nosi kurtkę zimową ale pod spodem ma tylko bluzę. I chodzi bez rajtek, czapka na razie taka letnio-jesienna bo innej nie mamy :D

Lema – fajnie, że butki już masz z głowy. Oby wytrwały cały sezon :Oczko:

Isa – cieszę się, że Alunia ma się lepiej :)
Fajne takie szybkie zakupy. Lubię H@M :Oczko:, ubolewam, że nie mogę tam (zresztą w innych sklepach też problem) znaleźć czapki i szalika dla Maćka, że nie wspomnę o rękawiczkach. Potrzebuję w kolorze zieleń/oliwka. Ale kto szuka ten znajdzie :Śmiech:

Alutka – poganiaj te papiery co by szybciej znikały :Oczko: