Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc::):

Franio ma wade wrozku, nadwzrocznosc, po +2,5 w kazdym oczku. Ma przepisane okularki, wedlug lekarki, jesli wszystko bedzie dobrze szlo po 2-3 latach ma szanse na calkowite wyleczenie. A ja mam dylemat- zastosowac sie do wskazan tej lekarki czy skonsultowac to z innym lekarzem jeszcze?
Jak Franus mail 8 m-cy bylismy o innej okulistki, mial badany wrzok, wtedy mial +2 w obu oczach. Czytalam, ze nadwzrocznosc u dzieci moze sie cofac, a tu sie poglebila i to mnie najabrdziej martwi.

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Lema
Czesc::):

Franio ma wade wrozku, nadwzrocznosc, po +2,5 w kazdym oczku. Ma przepisane okularki, wedlug lekarki, jesli wszystko bedzie dobrze szlo po 2-3 latach ma szanse na calkowite wyleczenie. A ja mam dylemat- zastosowac sie do wskazan tej lekarki czy skonsultowac to z innym lekarzem jeszcze?
Jak Franus mail 8 m-cy bylismy o innej okulistki, mial badany wrzok, wtedy mial +2 w obu oczach. Czytalam, ze nadwzrocznosc u dzieci moze sie cofac, a tu sie poglebila i to mnie najabrdziej martwi.

Lema nie martw sie. Jak ma Cie to meczyc to wybierzcie sie do jeszcze jednej, ale pewnie okularki wam potwierdzi:takwyszlo:

Witam ::): z ponurego centrum kraju :Oczko:

Ala poszła do żłobka z jednym tylko: nie chcę iść :Oczko: ale w żłobku już pełna radość, że ślimaczek jej jest, że kapcie stoją itd. ::):

Lema ja bym skonsultowała z jeszcze jednym okulistą :yes:
Na pocieszenie powiem Tobie, że córka mojej koleżanki z pracy (ta zdolna, od szkoły muz. itd.) miała poważną wadę wzroku jako 2-3 latka. W Katowicach u Gierkowej powiedzieli, że nie uniknie operacji itd. Ale najpierw były ćwiczenia, laserostymulacja itd. Dziewczyna dzisiaj chodzi bez okularów a wszyscy okuliści, którzy ją znają są w szoku :yes: Także głowa do góry :Całus: Wiele dzieci wyrasta z okularów, ja też jako maluch nosiłam, później w ogóle, a teraz to noszę ale ze względu na komp itd. tzn. od tego mi się popsuł. Zresztą większość z nas wcześniej czy później będzie skazana na okulary, takie czasy

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

Witam czwartkowo

Maciuś dziś wstał o 5.50, dobrze że K był na nogach, ale ja też wcześnie wstałam, dzięki czemu póki był K ogarnęłam mieszkanie, odkurzyłam, itd. Obiad zrobię jak Maciuś będzie na drzemce. Planuję leczo bo mam cukinię, która leży i leży, najwyższy czas ją wykorzystać.
U nas od rana bardzo zimno, wietrznie i delikatnie pada śnieg. Z domu się dziś nie ruszam, chyba że będę musiała.

Alutka - spokojnej podroży i udanego weekendu :Całus:. Czekamy na relację i fotki.

Kwiaciarka - słodka aparatka z Eli :Śmiech:

RenataOslo
isa32
U na Mikołaj jest u brata D. więc odpada, a też nam się bardzo podoba, córkę mają Maję :Oczko:

oo, taka mala Majeczka do kompletu by mi pasowała 3xM :Oczko:
zartowalam:Oczko:

Bardzo fajny pomysł :great:

Lema - ja bym też skonsultowała z jeszcze jednym okulistą. Co 2 opinie to nie jedna, przestaniesz mieć wtedy wątpliwości.

Hej Asia, Isa ::):

Czesc Dziewczyny!

isa32
Witam ::): z ponurego centrum kraju :Oczko:

Ala poszła do żłobka z jednym tylko: nie chcę iść :Oczko: ale w żłobku już pełna radość, że ślimaczek jej jest, że kapcie stoją itd. ::):

Lema ja bym skonsultowała z jeszcze jednym okulistą :yes:

ja tez bym skonsultowala :yes

Isa, dobrze, ze Ala sie przyzwyczaja, niedlugo będzie: chce iśc:36_1_1:

Dziubalo, obrotna babka z Ciebie!

A u nas Mikołajek wstał chwile po 8.00, przyszedł do nas, my tez dziś do 8.00:oops: no i gdyby nie Mikolaj jeszcze pewnie bysmy pochrapali :oops:. Michal ma na 10.30 do szkoly.

Młody zjadł kasze, chwile polatał i woła mama eeeee!!!!! No w szoku, pierwszy raz zawołal qpke z wlasnej nieprzymuszonej woli!! usiadł na nocnik i zrobił!!! :yuppi:

ide po kawę

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif