Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Dziubala
Lema
Dziubala
Hej Lema ::):, fajnie Cię zobaczyć wieczorową porą :Oczko:
Ciekawa jestem tego kominka ::):. A co z kuchnią?

L. w domu, znaczy na budowie, ja baterie i deszcownice zamawialam to nie moglam nie zjasc na forum.

::):

A Franio będzie miał swój pokój? Masz już może lampę dla niego wybraną? :Oczko:

Tak, Franio ma swoj pokoj i lampe wiszaca wstepnie mam wybrana. Ale jak to bywa ze mna w ostatniej chwilii moze byc zupelnie inna opcja:Oczko:
Aha, u Frania beda dwie lampy, bo ma sufit w ksztalcie litery L. Nie moge teraz znalezc, jutro postaram sie w pracy poszukac. To sa z Massive lampy, helikopter i rakieta albo dwa takie same helikoptery.

A blat w kuchni ma brzydkie "mazy". Jest taki piaskowy i bardzo mi pasuje do podlogi, ale te mazy sa paskudne. Nic lepszego niestety nie znalazlam.

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Moje chłopaki to fajni Zygzaka, ale Adaś powoli z niego wyrasta i chciałby już np. lampę spidermana. Ale wiem, że z niego też wyrośnie a chiałabym lampę na dłużej niż rok czy dwa :Oczko:. Najwyżej lampkę nocną będzie miał spidermanową a Maciuś Zygzakową. A na sufit kupię coś "neutralnego".
Wczoraj na Allegro oglądałam lampy Massive. I Adaś co jedną widział to ją chciał :Śmiech:. Chyba za niego podejmę decyzję. Ten samolot teź jest w grupie faworytów, nawet dziś patrzyłam na niego w sklepie, tylko zniechęciła mnie słaba moc żarówki - 40W, to dla mnie za mało, a w linku widzę 60W. I komu wierzyć?

Cześć dziewczyny :mdr:

Wczoraj byłam tak zmęczona że nie pamiętam kiedy usnęłam :Szok: Julka tez spałą jak zabita....nie wysadzałam jej na nocnik w nocy i nie zsikała się do łóżeczka, za to rana nasikała pół nocnika :great:

Dziubala
Dziewczyny robicie jeszcze brzuszki? Ja od czerwca nie robiłam, czasu a może mobilizacji mi brak :Nieśmiały:

Ja robię codziennie sześć serii 6W :wink: Nie mam już takiego sflaczałego brzucha :great:

kwiaciarka
kurna ale sie usmialam -do lez!
bracholek mi przyslal a sobie pomyslalam ,ze pasi do tematu obok o ryczacych 3stkach

W ten weekend było to w telewizji :wink: Uśmiałam się do łez :36_1_21:

Lema
Aha, meble wybrane i zamowione juz dawno, montaz bedzie jak inne prace na to pozwola. Nie jestem tylko do konca zadowolona z blatu, ale jak mowi moja bratowa z tego co bylo wybralam najlepiej. Meble beda raczej ciemne, kolor nazywa sie wisnia portofino i cos ala orzech to jest. I na sciane szyba:yes:

A co Ty masz na scianie, bo nie pamietam?

Lema, z tekstów Frania to normalnie nie mogę, mały mądraliński z niego i taki kochany :36_3_8:

Bardzo mi się podobają te lampy do Frania pokoju i kolor meble po nazwie też :mdr: Ja tez chciałabym ciemne meble do kuchni. Koniecznie będziesz musiała zrobić fotki mebli jak Ci już zamontują i pokazać :wink:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Co do mieszkania w mieście.....
Mieszkałam i na wsi i w mieście i zdecydowanie wybieram wieś :mdr: Nie mieszkam że się tak wyrażę na kompletnym zadupiu a nawet jeśli chciałabym pojechać do Gdańska to 30 minut i jestem :mdr:
Mieliśmy do wyboru albo zakup mieszkania w bloku albo budowę własnego domu tutaj i wybraliśmy to drugie z tej racji że: będziemy mieli własny ogród, swobodę, nie będzie sąsiadów zza ściany którzy jak będą pierdzieć w łazience to ja to będę słyszała :mdr:, Julka będzie tutaj bezpieczniejsza, do szkoły czy przedszkola ma trzy kroki, na miejscu mamy bank, pocztę, ośrodek zdrowia....a o rzut beretem małe miasteczko w którym można zakupy w hipermarkecie zrobić chociaż i u nas nie brakuje sklepów :mdr: A poza tym wszędzie wkoło rodzina :mdr:

Mieszkając przez rok w mieście nabawiłam się tylko nerwicy :Szok:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Dziubala
Moje chłopaki to fajni Zygzaka, ale Adaś powoli z niego wyrasta i chciałby już np. lampę spidermana. Ale wiem, że z niego też wyrośnie a chiałabym lampę na dłużej niż rok czy dwa :Oczko:. Najwyżej lampkę nocną będzie miał spidermanową a Maciuś Zygzakową. A na sufit kupię coś "neutralnego".
Wczoraj na Allegro oglądałam lampy Massive. I Adaś co jedną widział to ją chciał :Śmiech:. Chyba za niego podejmę decyzję. Ten samolot teź jest w grupie faworytów, nawet dziś patrzyłam na niego w sklepie, tylko zniechęciła mnie słaba moc żarówki - 40W, to dla mnie za mało, a w linku widzę 60W. I komu wierzyć?

Temu co jest napisane na opakowaniu:yes: Mnie zniechecaja wlasnie w tych lampach Massive slabe zarowki, a tak jak jest w tym helikopterze u gory umieszczona to juz w ogole kiepsko bedzie swiecila. Patrze, ze w tym linku sa tez lampy innych firm, sa tam dwa samoloty zolty i niebieski, tam zarowki sa u dolu, moze te bylyby lepsze? Choc na zywo ten drewniany helikopter bardzo mi sie podoba, wyglada jak zabawka:yes: No nic, jak bede juz kupowac to zbadam dokladniej sprawe, zobacze jak swieci:yes:

Alutka7912

Lema, z tekstów Frania to normalnie nie mogę, mały mądraliński z niego i taki kochany :36_3_8:

Bardzo mi się podobają te lampy do Frania pokoju i kolor meble po nazwie też :mdr: Ja tez chciałabym ciemne meble do kuchni. Koniecznie będziesz musiała zrobić fotki mebli jak Ci już zamontują i pokazać :wink:

Ale one nie sa takie bardzo ciemne. To taki srednio-ciemny kolor. Zreszta, zaraz Wam cos pokaze.

Witam czwartkowo

Miałam z chłopakami oglądać na necie lampy do ich pokoju (ciekawe co tym razem by wybrali :D), ale zanim komp się włączył to zażyczyli sobie bajkę więc im włączyłam, a żeby komp się nie zmarnował to pomyślałam, że chociaż na chwilkę zaglądnę :Oczko:

Lema - ja właśnie zwracam uwagę by można było założyć żarówki 60W albo jeszcze lepiej 75W. A 40 W odpadają na pewno, lubię jasno oświetlone pomieszczenia.
Widziałam ten samolot z żarówką u dołu i fajne lampki nocne z autkiem, potem pokażę synkom. Jak będziesz miała inne linki to pokaż :Całus:

Alutka - słodki tekst Julci ::):

Alutka7912
Asia - podajesz coś dzieciom na chorobę lokomocyjną?? Jedziemy jutro do Warszawy i chciałabym coś kupić Julce na wszelki wypadek....jeszcze nie jechaliśmy z nią w tak długa trasę więc nie wiem czy po godzinie nie zacznie mi wymiotować w samochodzie :Szok:

Nie podaje, ale mama zlecenie podac cwiartke aviomarinu. My ostatnio jezdzimy w promieniu 60km i za kazdym razem mam nadzieje, ze nie bedzie wymiotowal/a. Jak pokazuje zycie na zlot z Lema bylo inaczej::(:

Cześć ::): u nas zimno i brzydko, na szczęście na razie nie pada... Ala dobrze, już porozmawiałyśmy przez tel. od rana, dzisiaj do niej jadę :yes:

Lema teksty Frania świetne :Śmiech:

Alutka i Twoim zdaniem Jula nie mówi :Oczko: niezły tekst :Śmiech:

Fajne lampy dziecięce. Mnie to czeka w przyszłym roku :Oczko: a meble kuchenne też będziemy mieć raczej ciemne, ale konkretów brak. Jedyne nad czym się muszę teraz tzn. do jesieni - zastanowić to nad kolorem dachówki :Oczko:

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

Asia – ja nie wiem jaka ma być pogoda.

Lema – samolot to ten KC 180 5422 Studio Forma albo ten Lampa KC 180 5424 Studio Forma
Wczoraj Adasiowi ta się najbardziej podobała 56314/55/10 Massive. Niesamowicie się uśmiał ze światełek w pupie :Śmiech:
A nocną to taką mu potem pokażę zamiast spidermana taka KC 145 5457 Studio Forma. Ciekawe co na to Adaś.
Mnie na sufit ta się podoba 56303/55/10 Massive