Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

heloł !!

na początku życzonka

Oliwko kochana ! Z okazji 2 urodzin składamy z Alusia najserdeczniejsze życzenia ::): Rośnij kochanie na pociechę rodzicom :Całus:

Lemo z nocnikiem to spokojnie, na wszystko przyjdzie czas :yes: Alka dzisij juz mi qpy chetnie nie chce zerobic :Oczko: Wczoraj zrobiła ale czekam az dzisiaj ja przycisnie to spróbuje powalczyc zeby zreobila do nocnika

Isa wspolczuje Was tych wysypek, wiecznie coś ehhh

Asia
no kurde rewelacyjny ten zalew

Alutko mnie to wsioradno kto w tym całym europarlamencie siedzi. Póki nie dotknie mnie cos miłego ze strony UE to nie przywizauje do tego wagi :Oczko: mało interesuje sie polityką

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

Asia za stopy, dłonie i regulację brwi zapłaciłam 60zł ::):
stopy kosztują ok 30. Osiedlowy salon, tylko, że nie na moim osiedlu, więc jeżdżę przez pół miasta... ale tu mi nic nie pasuje, a jak raz wybrałam się na oczyszczenie twarzy, to mnie bolała przez dwa tyg. :Zły: nigdy więcej, wolę jechać nawet przez całe miasto :Oczko: mieszkałam tam kiedyś, stąd znam.

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

Isa ja juz jestem zupelnie inna niz 2 miesiace temu. Zadne ryki ani takie rzeczy nie sa mnie w stanie wyprowadzic z rownowagi:lol: Biore za reke, nie na rece ma nogi to niech idzie i wyprowadzam do drugiego pokoju. A jak urzadza histerie to zaczynam sie krecic po domu. Nie siadam, bo wtedy siada u mnie na koalnach i dalej placze. A tak to lata za mna, ja nie zwracam na niego uwagi i szybko mu mija. Rzucam tylko, ze jak sie uspokoi to ze bede na niego czekala a jak bedzie ryczal to nie bedziemy gadac

babeczqa
Placka wczoraj na wieczor wyjelam z formy, pomijajac fakt ze galaretka znikła, tzn wleciala do srodka...i troche za malo serka bylo..to w smaku rewelacjaaaaaaaa:uff:
jak lody rozplywa sie w ustach...ale teraz wiem czego na ile zrobic....i placek dopisuje do swojego zeszyciku:lol:
Rewelacja naparwde!!!:takwyszlo:

daj przepis, co??

SERDECZNE NAJLEPSZE ZYCZENIA DLA TWOJEJ MALEJ KSIEZNICZKI Z OKAZJI URODZINEK!!!

kajocha
Deva ja ostatnio stresy zajadalam... szkoda gadac yyy
!

NO TO WITAM W KLUBIE...przyjdzie czas to sie zrzuci...

Alutka7912
Deva - a propo rosołu....Zazwyczaj gotuję go pół dnia :Oczko: Wrzucam do gara porcję kury albo kurczaka, kawałek wołowiny, warzywa, cebulkę i dużo zielonego tzn. natki pietruszki, pora, selera i magi, solę i po zagotowaniu to się tak "pyrczy" na najmniejszym ogniu prze pół dnia.....a później....hmmmmm...palce lizać :Oczko:

tez tak robie :Oczko:

isa32
Asia nie osłabiaj mnie :Oczko: mnie Ala obudziła o 5.20 :Męki: przedrzemała godzinę w łóżku ze mną, ale nie miałam już szans na spanie bo mnie skopała...
Nadmienię, że przed Alą nie należałam do rannych ptaszków :Oczko: żadne z nas. A teraz marzymy, żeby choć raz wyspać się do 8...

ja zawsze bylam nocny marek, ale juz zamykam buzie co do wstawania Vicka, kiedys narzekalam, ze 6.30 albo 6.50, a teraz do 7-8ej potrafi pospac, to ja widze ze mam raj!!!!!!!

Alutka7912
Asia - ja wczoraj po obiedzie usmażyłam naleśniki...Julka wcinała az miło było popatrzeć :Oczko: A makaron to Jula lubi na sucho najbardziej :Oczko:

Vic tez tak, jak je sam,,,,jak ja mu daje, to zje i z sosem...
bo chadzam na latwizne i czesto dokarmiam go w trakcie jak on sam je - bo miesa w kawalku nie ruszy, a rozdrobnione i owszem, to mu podaje 'miedzy kęsami'....

Lema
asia78
Ja na razie mowie, ze bym nie zalozyla dziecku pileuchy tylko do zrobienia kupy, ale jakbym sama miala taki problem to nie wiem

JA nie zakaladam mu do zrobienia pieluchy, jak zaczyna plakac, ze chce kupe to raczej zdejmuje mu majteczki, zeby byl na golaska i nie mial wyjscia i zrobil ja. Ja mu na przyklad na spacer zakladam i wtedy robi kupe.

moj tez tak zaczal..teraz maja byc upaly to i na spacer nie bede zakladac, zdarzylo mu sie juz na nocnik czesniej zroic, wiec jestem dorej mysli...w domu jak go teraz wysadzalam to mu sie czasem wcale, a czasem tylko raz zdarzalo siknac nie do nocika, ale nadal nie wola...

Lema
Alutka7912
Lema
Alutko, gdybym mogla zostawic Frania na to wesele z mama to bez wahania bym zostawila, ale tu chodzi o nianie. Nie wiem co zrobic.

to powinnas dac rade z pomoca skoro tam tyle bliskich osob z rodziny bedzie...
a jesli bys miala brac nianie to moglabys i tak uspic synka ty, a ona by z nim zostala, i musialabys mu powiedziec ze to ona bedzie przy nim czuwac a ty bedziesz niedaleko...nie musisz jej miec caly czas na weselu ze soba, ale trzeba by o jej dzien - a raczej zajecia jej i synka zadbac...nawet gdyby mialbyc wiekszosc czasu z toba, no to posilki dla iej musialabys oplacic i zeby go zabawiala co bys ty choc sie troche pobawic mogla...
ciezka decyzja - ale ja bym sama nie pojechala zostawiajac dziecko z niania jakbymn ie mogla miec go blisko...tak wiec rozumiem twoje rozterki, ale ie rezygnuj z wesela - wez kartke i zapisz wszelkie za i przeciw kazdego sposobu i wybierz ten co bedzie mial wiecej 'za'

asia78
Ja o pileusze moge mowic tylko w kontekscie Poli:Zły: Jak zdjelam to tylko na noc miala zakladana. Na spacery nie i wiele razy sie zsikala oczywiscie:) Powiem Wam, ze w tym odpampersowywaniu bardzo duzo pomogla mi tesciowa. Bardzo mnie wspierala, jak byl a z Pola to szla na spacer z zapasem majtek:)

skarb ci to, taka tesciowa:Oczko:

isa32

To fajnie :great: ja mam dla Ali 3 rzeczy wybrane, ale raczej wszystkich nie kupię... właśnie Play-Doh, fantacolor junior - tą mozaikę, którą pokazywała Kwiaciarka i Alutka kupiła dla Julci i domek miki. I na co się zdecydować? :oops:

play doh oraz mozaika wodna wydaja mi sie najiekawsze...ten domek to tak srednio ie za bardzo na jeza...

asia78
Isa Ty robilas sobie ostatnio stopy? Ila placilas? W zeszlym roku kolo mnie babka robila za 55-60 z malowaniem a teraz jej nastepczyni bierze 85. Jak dla mnie lekka przesada. W osiedlowym kosmetycznym!! To w erisie kosztuje to 100

masz racje, przesada...
Isa dobra cene zaplacila, choc nawet jakby za 3 zabiegi dac stowke to nie bylob zle, ale za sam pedicure z malowaniem to 85zl stanowczo drogawo...
gdyby to bylo 85zl za pedicure i zel na stopch to co inniego...

ja dzis do Pl lece, nie dalam sie ublagac malzowi zeby zostac, ich cierpi!

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon

Najserdeczniejsze życzenia z okazji drugich urodzin dla Adasia i Kubusia :party:
Dużo zdrówka, uśmiechu na twarzy i super prezentów :Całus:

asia78
Isa ja juz jestem zupelnie inna niz 2 miesiace temu. Zadne ryki ani takie rzeczy nie sa mnie w stanie wyprowadzic z rownowagi:lol: Biore za reke, nie na rece ma nogi to niech idzie i wyprowadzam do drugiego pokoju. A jak urzadza histerie to zaczynam sie krecic po domu. Nie siadam, bo wtedy siada u mnie na koalnach i dalej placze. A tak to lata za mna, ja nie zwracam na niego uwagi i szybko mu mija. Rzucam tylko, ze jak sie uspokoi to ze bede na niego czekala a jak bedzie ryczal to nie bedziemy gadac

Asia wielki szacun dla Ciebie :o_master: Cieszę się że nie dajesz się sprowokować Funiowi :Całus:

RenataOslo
hej, przyszlam sie przywitac , net dostepny tylko chwilowo.
Wczasy udane, upal od samego rana, wszyscy zadowoleni :36_1_1:
Milego dnia Kobitki!

Hej Reniu :Całus: Super że urlopik udany :Oczko:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Cześć dziewczyny :Oczko:

Pobudkę miałam dzisiaj już przed 4 bo Julcia obudziła się z gorączką 38,5 :Szok: Była rozpalona jak kaloryfer.... Zrobiła siku, połknęła dawkę nurofenu, napiła się i zamiast spać zaczęła się śmiać i gadać jak najęta :Szok: Ja chyba usnęłam przed nią...
Obudziła się po 7, po zmierzeniu temperatury okazało się że ma 37,5 ale gorąca jest niemiłosiernie. Dałam jej nurofen i powiedziałam mamie żeby przed drzemką dała jej czopek i robiła jej zimne okłady na czoło i kark....i żeby z nia na dwór nie wychodziła bo u nas gorąc niemiłosierny :Szok: najwyżej przed dom w cień niech z nią idzie na trochę...
Nie wiem od czego ta gorączka....nie ma żadnych innych dolegliwości....może to te piątki co jej wychodzą?Martwię się ::(:

Jadę dzisiaj z W. złożyć wniosek o kredyt :Oczko:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Dla Adasia i Kubusia NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZENIA URODZINOWE!!!

Alutka7912
Cześć dziewczyny :Oczko:

Pobudkę miałam dzisiaj już przed 4 bo Julcia obudziła się z gorączką 38,5 :Szok: Była rozpalona jak kaloryfer.... Zrobiła siku, połknęła dawkę nurofenu, napiła się i zamiast spać zaczęła się śmiać i gadać jak najęta :Szok: Ja chyba usnęłam przed nią...
Obudziła się po 7, po zmierzeniu temperatury okazało się że ma 37,5 ale gorąca jest niemiłosiernie. Dałam jej nurofen i powiedziałam mamie żeby przed drzemką dała jej czopek i robiła jej zimne okłady na czoło i kark....i żeby z nia na dwór nie wychodziła bo u nas gorąc niemiłosierny :Szok: najwyżej przed dom w cień niech z nią idzie na trochę...
Nie wiem od czego ta gorączka....nie ma żadnych innych dolegliwości....może to te piątki co jej wychodzą?Martwię się ::(:

Jadę dzisiaj z W. złożyć wniosek o kredyt :Oczko:

MOZE TO TYLKO ZEBY...
MIALA 3DNIOWKE?
TRZYMAM KCIUKI ZA WNIOSEK, ZEBY KOMPLET PAPIEROW BYL I ZEBY JUZ IC WIECEJ IE CHCIELI I SZYBKIEGO ROZPATRZENIA!!!

Alutka7912
A moja Jula już na całego sama woła że chce siq i qpkę :lol: z czego ciesze się ogromnie:Oczko:
:36_1_11::brawo:

LECE DO PL NAPISZE JUTRO :Oczko:

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon