Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Isa – jaką kupiłaś sukienkę?

Kwiaciarka – a ile dajesz Nurofenu Eli? Ja dawałam ostatnio 5 ml.
Ponoć do butli z mlekiem lepiej nie wlewać, bo Nurofen jest tłusty i spora jego część osiada na ściankach butli, przez co dziecko dostaje mniejszą dawkę niż powinno.

babeczqa
3 CZĘŚCIOWY DRES-FAJNE DRESY-CENA HURTOWA-M- (434693162) - Aukcje internetowe Allegro

Mozecie mi doradzic z kolorem??Ktory??
Bo potrzebuje dres dodomu.
:lol:nienawidze wybiarc w kolorach:)
Mnie się podoba ten brązowy i czerwony. Granatów nie lubię.

Dziubala
Isa – jaką kupiłaś sukienkę?

Kwiaciarka – a ile dajesz Nurofenu Eli? Ja dawałam ostatnio 5 ml.
Ponoć do butli z mlekiem lepiej nie wlewać, bo Nurofen jest tłusty i spora jego część osiada na ściankach butli, przez co dziecko dostaje mniejszą dawkę niż powinno.

babeczqa
3 CZĘŚCIOWY DRES-FAJNE DRESY-CENA HURTOWA-M- (434693162) - Aukcje internetowe Allegro

Mozecie mi doradzic z kolorem??Ktory??
Bo potrzebuje dres dodomu.
:lol:nienawidze wybiarc w kolorach:)
Mnie się podoba ten brązowy i czerwony. Granatów nie lubię.
hmmm chyba wemze czerwony:)
Jak K. przyjdzie zpracy przelew zrobie.

Co do NUROFEN to mi pediatra mowila zeby bezposrednio do buzi dac.
Syropki na gardelko rozcienczac w mleku albo herbatce nurofen i inne przecigorączkowe lepiej nie.

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

Dziubala
Zobaczcie teraz TVN :Oczko:

Moje osobiste zdanie na temat spania dzieci z rodzicami.
tak jak nauczysz tak masz.
W sensie.....
Dziecko ma swoje łózeczko, rodzice swoje.
Dziecko spi samo, rodzice spia sami.
Jak zdazy sie ze dziecko jest chore owszem, ale tez niech spi w swoim , po uprzednim wyglaskaniu itp.
Bo dzieci sie szybko ucza i przyzywczajaja..no i moze byc tak ze bedziecie chcie\li spac zmezami sami a tu 6 latek miedzy wami:)haha
:lol:moje zdanie tylk to jest!@!

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

czesc!!

Glowa mnie boli,maly nie spal od do 4.30.Chyba te zebiska mu tak dokuczaja. Zaraz sobie kawke strzele zwyczajem dietkowym :lol: Aha schudlam 7kg :D

Alutka7912

asia78
Musze zrobic zdjecia kurtek co mam na sprzedaz a tak mi sie nie chce:Padnięty:

Asiu, a nie masz przypadkiem jakiejśc jesiennej w rozmiarze 80-86 na moja Julkę bo się okazało że mała przez miesięc sporo podrosła i jej kurtała juz za mała :Zakręcony: Masakra normalnie...rośnie jak na drozdżach :Oczko:

ALutko mam dwie, jedna to jest takie futerko jakby a druga to jest taka wisniowa z kapturem krasnalowym . Postaram sie wieczorem wkleic zdjecia.

babeczqa
Dziubala
Zobaczcie teraz TVN :Oczko:

Moje osobiste zdanie na temat spania dzieci z rodzicami.
tak jak nauczysz tak masz.
W sensie.....
Dziecko ma swoje łózeczko, rodzice swoje.
Dziecko spi samo, rodzice spia sami.
Jak zdazy sie ze dziecko jest chore owszem, ale tez niech spi w swoim , po uprzednim wyglaskaniu itp.
Bo dzieci sie szybko ucza i przyzywczajaja..no i moze byc tak ze bedziecie chcie\li spac zmezami sami a tu 6 latek miedzy wami:)haha
:lol:moje zdanie tylk to jest!@!

ZObaczymy co bedziesz mowila jak Oliwka zacznie wychodzic z lozka i lazic do Was spac. Ja tez uwazam ze dziecko powinno spac samo,ale teoria teoria a zycie swoje. Pola czesto do nas przychodzi i spi.

Isa wszystkiego najlepszego dla Was i wielu wspolnych rocznic razem

Dziubalko sukienka prosta, odcinana pod biustem, kolor niestety ciemny - cmn.szary/grafit, dziwny trochę. Sukienka ma desen niewielkich listków, takim samym kolorze, tylko struktura materiału inna. Jest ładna, co prawda nie o taką mi chodziło, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :Oczko: Jeszcze mnie D zirytował, sukienka mu się podoba, ale czy nie mogłam sobie jaśniejszej kupić :Zły: no z miłą chęcią, jeśli taka by była, ech... szkoda słów. Jestem średnio zadowolona, ale nie miałam wyboru i cieszę się, że w ogóle cokolwiek pasowało....

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png