Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

asia78
isa32
Lema Ala z babcią, idą zaraz na kontrolę do pediatry. Pewnie nie pozwoli jej na przedszkole, bo nadal kaszle. W czwartek i piątek chciałabym ją puścić, w piątek mają uroczyste zakończenie roku, będą występować w strojach biedronek :Śmiech: a dzień wcześniej pewnie będzie próba... mam nadzieję, że do czwartku będzie dobrze.
Gorączki nie miała i nie ma, w sobotę cały dzień na powietrzu, wczoraj też. Wychodzi na spacery, ale całkiem zdrowa jeszcze nie jest.

Isa w czwartek nie moga miec rpoby bo jest Boze Cialo

To w przyszly czwartek:yes:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

asia78
Lema
asia78
Jakos sie uporalam wstawiaja sie i co dalej mam zrobic?

Czekac, az sie wszystkie wgraja, wtedy klikasz ok i gotowe.

Ale mam ze 3 albumy, bo w jednym mama 18 zdec a w drugim 39 i chce to polaczyc i nie wiem jak:Zły:

Jak utworzylas dwa oddzielne albumy to ja tez nie wiem jak je polaczyc. Ale nie stresuj sie, wstawisz linka do dwoch albumow i bedzie ok.

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Witam poniedziałkowo :)

My mieliśmy fajny weekend rodzinny, bez żadnych wyjazdów i spotkań towarzyskich, nie licząc tych na spacerach ;). Byliśmy w kinie na „Kung Fu Panda 2”. Adaś sam wyszedł z inicjatywą, tak więc awersja do kina minęła, nareszcie :). A Maciuś był w kinie pierwszy raz i na szczęście mu się spodobało :). A 29 czerwca będzie Cars 2 :lol:, Adaś już nie się raczej nie bawi Zygzakowymi rzeczami ale do bajki dni odlicza :D. Maciuś też się nie może doczekać ;)

Asia – ja używam Picasy do większej ilości zdjęć albo ImageShack® - Online Photo and Video Hosting do kilku fotek. Nie wiem jak połączyć kilka albumów w jeden. Chyba najprościej jest przekopiować wszystkie fotki od jednego albumu :)

Asia - my już nie wynosiliśmy bo było późno, choć teraz trochę żałuję ;), bo k. 5.00 doszedł do nas jeszcze Adaś i położył się w nogach. I już wtedy nie było się jak ruszać :Kiepsko:
Z dospaniem u mnie nierealne, bo co prawda K. dziś odprowadzał dzieci do przedszkola, ale tylko dlatego, że ja czekałam na wizję lokalną (pęka ściana w nadprożu okna po odwiertach na sąsiedniej działce).
Tobie zdrówka! Wzięłaś coś na gardło?