Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

asia78
Troche mnie ten Dukan wkurzyl:Zły: Schudlam tylko 2kg. Wlasnie wciagnelam nalesniki:)

a ile na tej diecie bylas?
masz na mysli te pierwsze 5 dni?
tp tylko tak na zachete pisza, nawet jak stracisz 5kg to wiekszosc z tego bedzie to woda, nie tluszcz, no i moze zalegle resztki z jelit...
polecam diete oparta na niskim indeksie glikemicznym, (najlepsza moim zdaniem jest dieta South Beach) owszem, chudniesz tylko okolo 1kg tygodniowo, ale jesz ile chcesz...byle wybrane pokarmy, no i nie ma efektu jojo, nawet wracajac do zakazanych produktów...

Lema
[

Asia
, dla mnie Dunkan to porazka- ja schudlam przez 5 dni 800 g:Szok: Ile chcesz zgubic? Mi by sie przydalo pozbyc 5 kg, ale jakos nie moge sie zebrac:yes:

Lema, patrz wyzej...
poza tym Dukan jest tylko dla zdrowych osób, bez problemów z nerkami i ogolnym stanem zdrowia...

asia78
Moze i szczupla, ale sadlo mam ogromne. Bardzo bym chciala, zeby sie przenioslo pietro wyzej:yes: A poza tym wtedy bede wazyla 62, ale jakbym miala 65 to tez bedzie spoko

a na tłuszczyku zbicie to bialko owszem, plus warzywa, wody litrami i ruch - wtedy chudniesz razy dwa, jak lubisz spacery to łączone z szybkim marszem interwalami(3 min szybko/1min wolno) daja najlepszy efekt

Lema
Ja sobie robilam poprzednio za 45 zl, ale kolezanka polecila mi inny gabinet, za 30 zl:yes:
W porownaniu ze zwyklym lakierem, ktory odpada mi po dwoch dniach to dla mnie jest ok cena:yes:

30 za hybrydowy to tanio! ale chyba nie robią tego na oryginalnych Shellac-ach...

Dziubala

Deva – długo Ci Vick śpi, fajnie :). U nas Maciuś i Adasia śpią ok. 9-10h na dobę. Brak drzemek Maćka nie wpłynął na wydłużenie spania nocnego, szkoda ;)

wiesz, ja ci powiem ze z moich obserwacji Vic spi lepiej od roku, kiedy to znow zaczal spac z dziecmi w przedszkolu...

Renata
zdrówka dla Mikolajka!!!

ISA polepszenia samopoczucia równiez tobie :)
Vic tez robilby wszystko ze mna i ciagle jest tylko mama i mama, chwilami to juz mu mowie "nie ma mnie":Oczko:

Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i udanego poranka wam zycze :yes:

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon