Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Dziubala - cześć pracusiu :mdr:

asia78
Lema 3 lata musialam czekac na totam cie, wiec to najbardziej mnie cieszy:happy:

To są najpiękniejsze słowa :36_3_8:

asia78
Co robicie w weekend? My mamy slub i chrzciny i jedziemy nad zalew szukac dzialki:yes:Jakos w ogole nie mam ostatni na nic czasu w weekendu. Cialge gdzies jezdzimy wypoczywamy ciagle cos. W nastepny weekend ognisko Funia, potem zlot, potem urodziny dla rodziny:Padnięty:

W weekend trochę czasu spędzimy na budowie i chciałabym pojeździć po sklepach i popatrzeć co w nich jest pod kątem wykończeniówki oczywiście :wink:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Wiecie już z postów Alutki i Lemy, że było świetnie na Wyspie Sobieszewskiej. Powiem więcej - było cudownie, trafiliśmy na piękną pogodę, całe dwa tygodnie słońca (bez 1 dnia), choć przyznam, że nieraz miałam dość upałów, bo tropikalna pogoda nie dla mnie. Ale ogólnie to naprawdę bardzo udane wakacje ::):::):::):, tym bardziej, że z Asią i Martusią ::):. Dzięki Wam Dziewczyny :Całus:
Mieliśmy bardzo efektywne te 2 tygodnie. Jak nie plaża to ciągle wycieczki do Gdańska, Sopotu. Poza tym miałam spotkanie z dziewczynami z Marcówek – była 10 dzieci :D
A w Sopocie mieliśmy małą przygodę bo chłopaków zwerbowali na casting, potem dostaliśmy telefon, że załapał się Adaś. Mamy się zgłosić tu w Krakowie ale nie wiem czy pójdziemy.
Tyle bym chciała napisać a nie wiem co. Ale na pewno będę pisać jak sobie przypomnę :Śmiech:
A, jestem prawdziwą Ciocią – siostra K 11.07. urodziła córeczkę więc radości miałm co niemiara ::):

Czytałam wcześniej bez logowania i nie dziękowałam na bieżąco więc teraz to czynię - bardzo dziękuję za życzenia dla Maciusia :Całus:

Cześć Alutka :)
Mnie też gorąco choć mam względny chłodek w domu w porównaniu z tym co jest na zewnątrz. Muszę czekać na kuriera bo jeszcze raz wysyłam aparat do serwisu. Ciekawe co teraz nim zrobią. Ostatnim razem odesłali nam niesprawny aparat (zrezygnowaliśmy z naprawy bo wyszła spora suma), ale po rozmowie z jakąś kierowniczką poprosiła by im odesłać na ich koszt. Tyle dobrze.

Ja w tym tygodniu zaliczyłam urologa a dziś Maciuś zaliczy zaległe szczepienie na świnkę, odrę i różyczkę. Mam nadzieję, że nie będzie żadnych skutków ubocznych!

Asia – brawo za postępy Funia! U nas Maciuś od urodzin znów ma skok w mówieniu, bardzo dużo powtarza ::):
A w ten weekend robimy urodziny Maciusia :). I też każdy weekend mamy zajęty :Oczko:

Dziubalko, no w koncu sie pokazalas:::): Trzymam kciuki za szczepienie Maciusia, na pewno bedzie wszystko ok:Całus: I :brawo: dla Niego za postepy!::):

Asia, my jestesmy ciagle zajeci, weekend czy nie, wiecznie sie duzo dzieje. A w najblizsza niedziele impreza urodzinowa Frania, czyli sobota minie mi na sprzataniu, gotwaniu i pieczeniu:Oczko: A w niedziele bedziemy swietowac::): Juz sie nie moge doczekac reakcji Frania na plac zabaw, wyglada imponujaco:yes:
Kilka nastepnych weekendow tez mamy zaplanowane:yes:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

czesc :)
w koncu chlodniej i pada :)

Asia ja na weekend jeszcze nie wiem, kuba chce jechac na lagune ( kompleks basenowy) i do kina na jakies robaczki :) dzis na popoludnie z moimi rodzicami umowilismy sie na szasazlyka. Kolezanka chciala sie spotkac na weekend tez. Jeszcze nie wiem do konca co bedziemy robic. U nas to czesto plany spontaniczne sa.
Dziubala wow, a na jaki casting Adas sie zalapal ? do czego? gratulacje dla szwagierki :)

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

Czesc::):

Asia, i jak zakupy w Lidlu?::):

Kwiaciarko, zazdroszcze chlodu, w nas okropnie goraco, dzis w nocy bylo jakies apogeum chyba. O 22 na dworze bylo 26 stopni, po 7-mej dzis 25, mam wrazenie, ze taka tempka utrzymywala sie cala noc, wiec spalam jakby w saunie. Koszmar. Od jutra ma byc chlodniej, czekam jak na zbawienie.
A L. wprost uwielbia upaly. jemu sie cudownie spi w tych 30 st., cudownie sie funkcjonuje w dzien, jezdzi samochodem bez klimy (mamy dwa, jeden z kilma, drugi bez, ja jezdze rowerem, a L. moze sobie wybrac), bo i po co? Jemu nie przeszkadza nagrzany samochod:Szok: Nad morzem jak w najwiekszy upal bylismy na kwaterze, bo Franek spal w tym czasie,to ja biegalam po kilka razy pod zimny prysznic i szukaklam cienia, chlodu, a L. co robil wtedy? Wystawial sobie fotel na pelne slonce i sie dogrzewal:Szok: I mowi do mnie: jak Ty mozesz brac zimny prysznic, brr, okropne::):

kwiaciarka
Wczoraj nad morzem cudownie. Pojechalismy do Dziwnowa i stanowczo wszyscy stwierdzilismy, ze Dziwnow jednak najlepszy. Pobierowo w tamtym roku super, ale Dziwnow to kochany Dziwnow :)
W przyszlym roku napewno tam planujemy wakacje.
Plaza jak zwykle swietna, duzo ludzi i .... duzo dzieci na golasa, dzieci w wieku od 2-5 lat.

Fainie Wam::):
Ja zawsze lubie w rozne miejsca jezdzic na wakacje::): Np. nad morze, ale wybieram zawsze inna miejscowac. Znajoma mowila mi, ze od 15 lat co roku na urlop jezdzi do Stegny. To nie dla mnie:Oczko:

kwiaciarko ja tez mam swoje ulubione miejsca, ale teraz chce sobie odmienic. I kupujemy dzialke w zupelnie innym miejscu:)
Lema zakupy super. Oprocz takich zwyklych kupilismy... stol:lol:Na taras, bo plastikowy dzisiciaki zlamaly przy nodze i byl niestabilny. Za 79 kupilismy z 2 szklanymi blatami okragly metalowe nogi ma

Ja nie moglam spac w nocy. Jak wlaczylam wichure to za glosno, wylaczylam za zimno. A spocilam sie jak dzik:Padnięty: