Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Witam środowo

Strasznie chce mi się spać (Maciek wstał dziś o 5.00 :Szok:). Idę zaraz po kolejną kawę…
Dziś byliśmy na ostatniej wizycie u logopedy. Następna będzie we wrześniu, na spokojnie, po wycięciu migdałków. Maciuś pięknie rozkręcony z mową, mówi zdania 3-4 wyrazowe, wszystko chętnie powtarza. Z dłuższymi wyrazami ma problemy ale i tak duma mnie rozpiera ::):

Deva – wow, ale długi post! :Oczko:
Fajnie z firmą :). Nie wiem czy wiesz ale jak ktoś zakłada firmę po raz pierwszy to przez pierwsze 2 lata ma niższą składkę do płacenia, coś ok. 300 zł. Weź to pod uwagę :)
Z mieszkaniem nie masz się co martwić. Jak płacisz regularnie (to bardzo ważne!), to nawet nie mając chwilowo dochodów nic Ci nie zrobią, co najwyżej mogą na ten czas zażądać dodatkowego zabezpieczenia.
Gratki bycia najlepszą uczennicą :great:
I oczywiście, że możesz czuć dumna z osiągnięć swojego "Maluszka" ::):
A jak Vic jest na diecie bezmlecznej to co on zjada (chcę przekazać info koleżance mającej 2- i 4-latka)?

Kwiaciarka – w jakim konkursie Kuba bierze udział? Powodzenia dla Niego!

Isa – ja też trzymam kciuki za dobre wieści u okulisty!

Asia – to super, że Funio grzeczny :great:. Teściowa nie będzie bała się go brać do siebie :Oczko:

Lema - hej ::):

Franek byl z babcia w przedszkolu. Nie chial isc, w ogole nie chcial slyszec, ze zajda do przedszkola, co mnie mocno zmartwilo::(: Ale jak juz sie dal rpzekonac to podobny byl bardzo grzeczny, dostal od pani cukiereczki, wiec mam nadzieje, ze to mu bedzie sie dobrze kojarzylo. Poszedl anwet z pania na obchod przedszkola zostawiajac babcie. Nie chcial do niej wracac, chetnie z pania chodzil, ale jak zaproponowala mu, zeby zosatl w sali z dziecmi i pobawil sie to nie chcial. Ogolnie bylo ok:yes: Po wyjsciu z przedszkola powiedzial, ze nie bardzo mu sie tam podobalo, a po jakims czasie dodal: wiesz babciu, myslalem, ze tam bedzie glupio, a tak calkiem glupio to nie bylo:sofunny:

Mama zachwycona przedszkolem i wszystkimi paniami, mowi, ze przemila atmosfera:yes: A dyrektorka radzila, zeby Frania przyprowadzic kilka dni pozniej, bo przez pierwsze dwa-trzy dni jest najwiekszy placz.

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

babeczqa
czesc
Bylismy u chirurga -gispik zdjety!

Oliwka z temp 38.6 niewiem skad, nic jej niejhest a temp jest, bys ie przejela ze gips sciagany ?? niewiem sama...drgawki miala tez

przyszlam zobaczyc co z Ala, ciesze sie, ze wszystko ok.
babeczko drgawki miala przy 38,6 ? bidusia, zdrowka.
Dziubalo konkurs historyczno regionalny miedzyszkolny ( wygral szkolny i zostal oddelegowany jako reprezentant szkoly do miedzyszkolnego). Fajnie sie zachowali organizatorzy - wszystkie dzieci zajely 1 miejsce :)

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

Czesc!!

Stefan wczoraj o 18 wstal z niocnika i poszedl do lozka. Spal do 3 skrecil awanture i spal do 8.30. Nie pwoeim zebym sie wyspala. Wczoraj popoludnie mialam gosciowe:happy:najpierw byla chrzestna Poli a potem J. z Zuzia.

babeczko to chyba raczej dreszcze? Drgawki nie sa przy takiej niskiej temp. Dobrze, ze juz Oliwka nie ma gipsu
Isa odezwij sie jak tam!!
kwiaciarko a moze bedziesz w ogole przychodzila wczesniej?

Wczoraj tej kolezance co byla walneli wozek z klatki!!! Byla na spacerze w poludnie, za 2h wychodzi wozka niet:Zły:Espiro

Lema a najsmieszniejsze bylo to, ze Pola z Zuzia co chwile wchodzily do niego a na koniec zasiadly tam na stale:yes:

A obsmialam sie, bo poszedl kupe, ja ide a ten spi na nocniku:sofunny:Poszlam po aparat, ale jak wrocilam to juz wstal. Poszedl do pokoju, zalozyl majtki zwalil wszystko z lozka i polozyl sie. Chcialam go jeszcze wykapac to by sie wtedy otrzezwil, ale nie bylo mowy. Bylo ze spi i cicho ze ma byc:sofunny:

Witam czwartkowo

Wczoraj byłam na zebraniu w przedszkolu dla nowoprzyjętych. Nic co mówiono nie było mi obce :Oczko:. Dzień otwarty ma być 31 sierpnia, tak żeby dziecko następnego dnia pamiętało gdzie było wcześniej. Nas nie będzie bo tego dnia Maciuś ma mieć zabieg migdałkowy, ale w sumie i tak go nie potrzebuje, bo z tym przedszkolem jest za pan brat :)

Isa – cieszę się, że z oczkami Aluni wszystko ok :)

Lema - fajnie, że mama ma takie dobre wrażenie przedszkolne. A Franio z czasem będzie uwielbiał przedszkole :) I to bardzo dobry pomysł, żeby dziecko poszło kilka dni później do przedszkola :yes:

Babeczqa – fajnie, że gips zdjęty. Zdrówka dla Oliwki i oby nic się nie rozwinęło!

Kwiaciarka – to gratuluję Kubie I miejsca :great:

Asia – wkurzającego z tym buchniętym wózkiem. Chamstwo! :Zły: