Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc!!

Mialam akcje od rana. Pola z A. sie szykowali a ja poszlam ze Stefanem do przedszkola. Ale doszlam tylko z 50m bo moj syn odmowil!! No to zawiezlismy Polusie, zrobilismy zakupy i wrocilismy jeszcze raz tym razem podjezdzajac pod samo przedszkole. I to samo!! Ryk i kladzenie sie na chodniku. No ale wiedzialam, ze to chyba chodzi o tamtego Stefka, wiec go zanieslismy z rykiem. Zostal a dziewczyny mialy dzwonic jakby plakal. Tylko dojechalismy do domu telefon. Aga dzwonila, ze wszystko ok, ze sie bawi i ze zaraz ide do ogrodka:lol: Boje sie co to bedzie jak we wrzesniu pojdzie z tamtym do jednej grupy:takwyszlo: Myslicie ze powinnam o tym powiedziec pani?

kwiaciarko gratulacje dla Kuby!!!!
Lema jesli jest u Ciebie tak cielo jak u mnie to bym wyszla:yes:

Witam piątkowo

Dziś też dzień w biegu, niebawem wychodzę z domu ale jeszcze chciałam tu na chwilkę zaglądnąć ::):

Isa – tak, Maciuś wczoraj był w żłobku, dziś też jest :)

Kwiaciarka – masz super zdolnego syna :yes:. Gratuluję!!! Ja też jestem dumna razem z Tobą :yes:

Lema – ja bym poszła na spacer :yes:

Asia
– do września jeszcze kawał czasu i dużo może się zmienić w relacjach Stefan-Stefan. Natomiast w tym przedszkolu, do którego teraz chodzi możesz paniom powiedzieć o problemach i żeby zwróciły uwagę/pogadały/itp. z obydwoma Stefankami. Powinny wiedzieć co robić.
A Stefanek chodzi codziennie?

Asia - a może gdyby Funio częściej chodził to poznałby lepiej tamtego Stefanka i te "problemy" by zniknęły?
Nawet jak tamten zrezygnuje to nie ma się co martwić wrześniem. W grupie będzie więcej dzieci w ich wieku więc każdy będzie miał się z kim bawić. Teraz są zdani na siebie i może stąd te zgrzyty, bo chyba reszta dzieci jest młodsza?

Cześć dziewczyny :wink:

Witam w ten piękny wiosenny dzień....na szczęście dzisiaj piątek i już prawie czterodniowy wekend jak dla mnie :wink: (wtorek mamy w pracy wolny) :wink:

Julcia z dnia na dzień dobrzeje, nauczyła sie w końcu sama porządnie smarkać w chusteczkę co bardzo nam ułatwia utrzymywanie noska w czystości :wink: Nadal podaje jej rutinaceę junior. Jutro jedziemy do Zoo (Julka juz mówi o tym od ponad tygodnia), w niedzielę pewnie nad morze się wybierzemy a zco z resztą wekendu to jeszcze nie wiem :wink:

Asiu - gratuluje drugiego przedszkolaka :great: i przesyłam najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Polusi :Całus:

Kwiaciarko - pewnie pękasz z dumy :Kiss of love: Wielkie brawa dla Kuby :36_7_8:

Lema - dobrze że Franiu juz lepiej się czuje :Całus:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Cześć ::): byłam już wcześniej, ale mnie wyrzuciło z netu i w ogóle jakieś błędy komp pokazał, pozamykał sam system itd :Szok:
Może teraz się uda.
My zamiast dinoparku jedziemy jutro na działkę do kolegi D. (którego nie znam - ale znam resztę ekipy). Wracamy w niedzielę, mam nadzieję, że Alcia znajdzie wspólny język z dzieckiem tego kolegi, bo innych dzieci nie będzie - towarzystko bezdzieciowe :Oczko:

Kostiumu wczoraj nie kupiłam. Nie mam pojęcia co zrobię. Na razie jest kłopot, bo nie mam kiedy poszukać. Jestem niewymiarowa i tylko się zdołowałam wizytami w sklepach ::(:

Alutko nasze okna gotowe, po weekendzie będą montować, D. musi przy tym być, jakoś nie mam zaufania do innych w tej kwestii - zna się na tym, to niech pilnuje :Oczko:
Dobrze, że Julcia wraca do zdrowia :great:

Mnie boli gardło, pół nocy nie spałam, do tego Ali śniły się koszmary ::(: więc tym bardziej czujne było to moje spanie.

Lema cieszę się, że Franek lepiej :great:

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

Alutka – wow, to zamówiliście okna z drugiej strony Polski. 30 dni to nie tak źle :Oczko:
Dobrze, że Julinka wraca do zdrówka :)

Asia – może walczy o swoje terytorium a może po prostu zwraca na siebie uwagę.

Isa - zdrówka, oby szybko gardło przestało boleć!
A w Orsayu nie znalazłaś rozmiaru na siebie?

Muszę zaraz zmykać ale może później wpadnę :)

Dziubalko 34 w Orseyu jest ciut za luźny, co jeszcze może by uszło, ale nie było wyboru w tym rozmiarze. Jak zdążę to pojadę dziś do innego centrum handlowego, gdzie też jest orsay i wydaje mi się, że tam mają większy wybór. Na to liczę, przynajmniej żakiet stalowy muszę koniecznie mieć. Gdybym była 4cm wyższa i miała trochę więky biust życie byłoby o wiele prostsze - przynajmniej to zakupowe :Oczko:

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png