Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć dziewczyny :wink:

U nas niestety od rana pada deszcz ale za to jest bardzo ciepło :wink: Ciekawie czy Panowie dzisiaj dach dalej będą robić? Wczoraj odwalili kawał niezłej roboty, dach juz nabrał swojego kształtu :great:

Isa - udanego wekendu i zdrówka dla Ali :Całus:

Babeczqo - jak się dzisiaj czujecie? :Całus:

Lema - imprezowy wekend przed Tobą :great: My jutro jedziemy na imprezkę z okazji 70-tych urodzin mojej babci i zostajemy na niedzielę bo jak się pogoda poprawi to nad morze się wybierzemy :mdr:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Czesc::):
Wczoraj przyszedl do nas pies, tak ludzaco podbny do naszej Azy,ze jestesmy w lekkim szoku. Dziwnie mi jak na niego patrze, wyglada jak Az, ma identyczne ruchy jak Aza, taki sam temperament, te same miny robi, gdyby byl mlody to pomyslalabym, ze to Aza do nas wrocila... Nie wiem skad sie wzial- ma obroze, nie jest mlody. L. mowi, ze biegl sobie droga. Moze ktos sie go pozbyl, bo jak widzi przejezdzajacy samochod to wstaje, podchodzi do ulicy i patrzy, patrzy, patrzy. Wyjelismy mu jakies stare koce przed dom, spal na nich:yes: A rano sie zbieramy do pracy,L. mowi: wsiadajcie do samochodu, a pies pierwszy stoi przy samochodzie merdajac ogonem. Ale grzecznie wrocil na kocyk i zostal.
Cudny jest::):

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Asiu - nie mogę za Ciebie wypoczywać bo taki wypoczynek się nie liczy :wink:

Mojego W. dopadło chyba przesilenie...jakiś taki osowiały chodzi, bez chęci do czegokolwiek...ja tez sie tak czułam jeszcze jakis czas temu, na szczęście już mi lepiej :wink: Na poprawę nastroju skocze chyba do miasta i wybiorę się na solarium żeby zastosować terapię światłem :wink:

Witam piątkowo

Wczoraj nie zaglądnęłam bo od samego rana do wieczora z godziną przerwą (żeby wpaść do domu po dokumenty) biegałam po mieście. Mam dość ale przynajmniej satysfakcję, że prawie wszystko załatwiłam co miałam w planach. Gdyby dzień był dłuższy to jeszcze bym 2 rzeczy zrobiła, które na dziś muszę zrealizować (kupić prezenty urodzinowe dla brata i siostry, bo będą jutro na urodzinach Adasia). Na dziś też długa lista rzeczy do załatwienia, mam nadzieję, że starczy mi dnia.

Isa – udanego weekendu i zdrówka dla Aluni, mam nadzieję, że nic się nie rozwinie!

Asia – a jak A wyjeżdża to Ty z Funiem nie możecie Poli odprowadzić do przedszkola?

Lema – zdrówka dla Frania! Oby to nie była poważna alergia.
A z pieskiem niesamowite ::):

asia78
kwiaciarko pity to A. tez sam rozlicza, ale vat to chyba by nie dal rady

A nie pisałaś że PIT-y rozlicza Wam zawsze księgowa bo Wam szkoda na to czasu :Oczko:

Kwiaciarka - super, że Eli podobało się w przedszkolu :)

Babeczqa – zdrówka dla Was!
Ja tempkę mierzę termometrem rtęciowym 10 minut, a elektronicznym jakieś 5 minut, mimo że pisało, że wystarczy paręnaście sekund mierzyć.

Alutka – a co Ty robiłaś na egzaminie w szkole? :Oczko:
Udanej imprezy u babci, a dla Niej 100 lat!

Dziubalko - jak widzę i dzisiaj zalatana będziesz :wink: Cieszę się że wszystko udaje Ci się załatwiać tak jakbyś sobie tego życzyła :wink:

Wczoraj szóstoklasiści zdawali egzamin końcowy na którym byłam jako obserwator z ramienia organu prowadzącego szkołę :wink: Taka "przyjemność" :Szok: czeka mnie jeszcze dwa razy w tym miesiącu bo pod koniec kwietnia egzaminy zdają gimnazjaliści :wink: