Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

A jeszcze Wam o czymś napiszę :)
Na Mamutkach ktoś pisał o takiej metodzie, że jak dziecko budzi się w nocy czy nad ranem o stałej porze, to żeby pół godziny wcześniej przewrócić je na drugi bok. I wiecie co, ja tak dziś zrobiłam z Adasiem i Maciusiem. O 5.00 przewróciłam ich na drugi bok i potem obaj spali do 6.15, a zazwyczaj wstają ok. 5.30, czasem Maciek już o 5.20. Ciekawe czy to od tego przewrócenia czy to tylko przypadek. Dziś znów to przetestuję :)

Dziubalko, ten sposob zostal sprawdzony przez moja mame podczas spania w dzien- mowi, ze jesli po godzinie spania zmieni Franiowi pozycje to spi duzo dluzej niz bez zmiany pozycji. Jednak w przypadku spania nocnego u nas to sie nie sprawdzi- musialabym nastawiac budzik, zeby siebiie obudzic, a ze Franio o tej porze to juz spi z nami budzik pewnie by go obudzil i raczej mielsibysmy pobudke o 5:sofunny:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

isa32
Dziubala a Tobie się opłaca wstawać o 5, żeby ich przekręcić, skoro wsawali o 5.30 a teraz o 6 :Oczko:

Wiesz, jak zwykle miałam nadzieję, że dłużej pośpią :Oczko:
A o tej 5.00 i tak spać nie mogłam (bo mnie bolało) więc poszłam ich przekręcić, bo akurat sobie przypomniałam o tym sposobie :)
Poza tym pół godziny o tak wczesnej porze to naprawdę dużo :Oczko:

Jestem :wink: W międzyczasie zaliczyłam wizytę u fryzjera :wink:

Po 10 przywieźli pustaki i Panowie już ściany stawiają :36_7_8: Do piątku mają być wymurowane wszystkie tak więc przed świętami zalejemy strop a po świętach już będzie można dach robić :36_7_8: Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa :36_1_21:

Kwiaciarko - współczuję drogi do pracy :Całus: Mam nadzieje że babcia Ci Eli nie zarazi :Całus:

Lema - Franio Bossssski :mdr: teksty ma po prostu świetne, jest taki przekochany :36_3_8:

Dziubalko - może to bolą Cie jelita, nie zjadłaś czegoś ciężkostrawnego?? :Całus:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png