Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

babeczqa
czesc.

Wyspałam sie dzisiaj.
Załozylam nowe buty po chleb jak szłam, i juz sobie obtarłam piety!!:(
Pozatym boli mnie lewa reka, i juz mis ie nic niechce..

:Kiss of love:

kwiaciarka
Alutko jakis specjalnych postanowien nie mam, a Ty ?

Ja postanowiłam że w okresie postu nie będę paliła papierosów :mdr:

Lema
Czy Wasze dzieci sa przywiazane bardzo do rytualow?

Bardzo :mdr: min. na dobranoc czytamy trzy książeczki wśród których na pewno musi byc książeczka o śwince :wink:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Witam wtorkowo

Maciuś na drzemce to chwila relaksu dla mamy, zwłaszcza że mieszkanko też już ogarnięte :). Byliśmy wcześniej na fajnym spacerku, pięknie słońce świeci, dostałam trochę energii bo jakoś od rana skapcaniała chodzę.
Wczorajsze spotkanie z koleżanką naładowało mnie pozytywnie, w domu z wrażeń (z info, o których wspominała) aż mi się spać odechciało :Śmiech:

Alutka7912

Dzisiaj ostatni dzień karnawału (niestety). Macie jakieś postanowienia na czas trwania postu?:wink:

Ja jakiś specjalnych postanowień nie mam, ale znam osoby, które w tym czasie nie jedzą słodyczy czy nie piją alkoholu :Oczko:

Lema – my też mamy wiele takich sytuacji rytualnych :Śmiech:. Np. nocnik musi stać pod określoną szafką i jej tył musi ściśle przylegać do drzwiczek szafki :Śmiech:. Nalewanie wody do wanny K może zacząć dopiero jak się dobranocka kończy :Śmiech:. Na kolację zawsze musi być serek waniliowy :Śmiech:. Jak Maciuś idzie do łóżka to zawsze określone maskotki tam muszą leżeć (2 kotki i Kubuś Puchatek) i pieluszka przytulanka :Śmiech:. Jeszcze parę rzeczy by się znalazło :Oczko:

Lema

Francik wczoraj mowi do nas: chce mi sie siku moi drodzy:sofunny:

isa32

A wczoraj przy tym jej płaczu my się popłakaliśmy z D. ze śmiechu. Stoi takie małe, wkurzone dziewczę i w końcu nie wiedziała już co ze sobą zrobić i tekst do nas: nie śmiejcie się już, wyprowadzam się stąd! :sofunny:

Franio i Alunia maja kapitalne teksty, ale się uśmiałam :sofunny::sofunny::sofunny: