Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie jakos te swieczniki niby mi sie podobaja, ale ... jest jakies ale, ale sama nie wiem jakie heheh

A nie pisalam Wam, bylismy w kosciele w niedziele, i na koniec mszy zawsze wszystkie dzieci ida do przodu, przed oltarz i sie modla wszyscy, ale ksiadz mowi za co i zaczyna - dla Jego bolesnej meki ... i daje mikrofon dziecku a dziecko konczy - miej milosierdzie dla nas i calego swiata - i tak sie modla wszyscy az kazde dziecko powie swoje hehe.Na koniec ksiadz rozdaje naklejki dla dzieci.
No i Ela oczywiscie tez zawsze z Kuba chodzi przed oltarz, a ksiadz za kazdym razem jej tez daje mikrofon , ale ona nic nie mowi haha.
Az tu w ostatnia niedziele powiedziala - " ja nie chce gadać" :sofunny:

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

Witam piątkowo

Maciuś w nocy przyszedł do mojego łóżka, K pracował całą noc więc Maciuś miał dużo miejsca. Mógłby dłużej pospać ale ok. 5.30 usłyszał Adasia w kuchni, który jadł już śniadanie.
Jeszcze spanie mnie nie łapie, ale jak coś to pójdę na drzemkę z Maćkiem.
U nas pada śnieg od wczoraj ale nie można tego nazwać śnieżycą, jak na razie. Katar już mi nie leci non stop ale nos mi się trochę łuszczy, mimo że używałam bardzo delikatnych chusteczek.

Isa – powalająca wycena dachu :Kiepsko:

Kwiaciarka – oby Elinkę już nie bolało!

Lema - hej :)

Ciekawe i oryginalne, ale trzeba by mieć w domu jeszcze coś z wikliny (czy czegoś podobnego w materiale) by pasowało do wnętrza :)

Maciek uparł się, że skończy auta zwozić na parking więc drzemka musi chwilkę zaczekać :)
Ale strasznie się cieszę bo powiedział dziś Zygzak, a to trudne słowa, a co ważniejsze składa się z 2 różnych sylab, które od razu połączył :lol:
Maciuś powtarza wyrazy bez problemu ale pod warunkiem, że składają się z tych samych sylab np. dziadzia, lala, baba itd. Jak są różne sylaby bp. bu-ty to powtórzy osobno sylaby ale całego wyrazu nie powie :(

Lema - skowronki wspaniałe ale mogłyby dłużej pospać :Oczko:

Isa - też bym tęskniła :), ale wyspania się zazdroszczę :Oczko:

Asia - współczuję nocki! Zdrówka!