Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Kajoszka - współczuję przejść, ale dobrze że macie szczepienie z głowy.

Lema – dasz radę tyko z 4 posiłkami dzień przeżyć? Czy będziesz podjadać? :Oczko:
Ja nie oglądałam tego filmu o przypadku Benjamina Buttona, chyba :Oczko:

Kwiaciarka – niezłe mieliście te przeboje basenowe :Szok::Oczko:

kwiaciarka

Ela mi namalowala rysunek, kartke A3 zamalowala, zlozyla na 4 czesci i mowi = mamus to dla ciebie, do pracy :) :Podziw:

Ale kochana córcia :Podziw:

Lema
Dziubalko, w zasadzie nic mnie nie niepokoi, albo inaczej- nie niepokoilo dopoki Ty nie wspomnialas o tym,ze logopeda mowila, zeby sie z Maciusiem wybrac do psychologa, bo jest bardzo zywy. Logopeda lub laryngolog, juz nie pamietam dokladnie. Jakos tak zaczelam sie wtedy baczniej przygladac Franiowi. I zastanawiac sie jak to z nim jest. Ale rozmawialam z mama wlasnie, pytam czy ona uwaza, ze Frnek jest za zywy- powiedziala, ze nie, ze jest bardzo zywy, ale wszystko w normie wedlug niej. W koncu pedagog z niej, poczekam do przedzkola jednak::):
A moja tesciowa to przeciez przedszkolanka kiedys byla i tez zawsze mowi, ze on jest bardzo zywym dzieckiem, ale jak pytam czy nie uwaza, ze za bardzo to zawsze zaprzecza.

Wiesz Lemuś, sam fakt, że dziecko w tym wieku jest żywym srebrem to jeszcze nie powód do pójścia do psychologa :Oczko:. Maciek musi pójść nie z samego faktu, że jest taki żywy tylko dlatego, że przy tej swej żywiołowości dodatkowo ma problemy z mową.
Ciebie mama uspokoiła bo trochę się w końcu na tym zna jako pedagog. Ja nie wpadłabym na pomysł pójścia do psychologa, ale skoro logopeda widzi konieczność to co innego.
Termin do psychologa mamy na... 25 marca (ten polecony przyjmuje tylko raz w tygodniu), ale jeśli ktoś zrezygnuje wcześniej z wizyty to wskoczymy na jego miejsce.