Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

isa32
Asia mnie się Nibork też podoba :yes: ale Bogdany wiodą prym ::):
A Wy planujecie urlop na Mazurach?
:yes: Z moja wymiotujaca dwojka to musze gdzies w miare blisko. Na zagrnice 10 tys poki co nie mam, wiec wybralismy Mazury.

Lema
Asia, mam nadzieje, ze w drodze na Mazury lub z Mazur odwiedzicie nas::): W ogole nie dopuszczam, ze mogloby byc inaczej::):
Jesli tylko bedziemy mogli to bardzo chetnie. Chcialabym chociaz na chwilke zajrzec co sie zmienilo w Ostrowi

babeczqa
Jak robicie pranieto tez na niektorych ciuszkach macietakie kuleczi??
jak z nimi walczycie tzn jak je usuwacie??

Golimy:)

Lema - super, że masz Internet w domu. Powodzenia z dietą, tylko nie schudnij za bardzo :Oczko:
Świetne teksty ma Franek :Śmiech:

Kwiaciarka – współczuję z zębem, idź szybko do chirurga i niech wszystko dobrze się skończy. I nie zemdlej!

Renia – świetnie, że Mikołajek tak rozkręca się z mową :great:. Wiem jaka to radość :)

Babeczqa – te kuleczki to takie jakby zmechacenie materiału, o to Ci chodzi? Na dziecięcych rzeczach takich nie mam, za to na moich swetrach ciągle :Zły:. Usuwam golarką do swetrów.

No ja tez wlasnie jade golarka....gorzej jak baterie sie skoncza:)
no to wzielam teraz od was i maszynka zjechalam...:lol: rewelacja.
ja tez nie nawsyztskich ciuszkach mam..ale nie lubie jak sa:)wiec wole sie ich pozbyc.

Zrobilam na szybko ogorkowa..Oliwka zjadla - ale krem taki z zupy zrobilam

na drugie chabowe i brokuly :yes: niechce mi sie
Uporalam sie z prasowaniem...niema nic:eee: az sama sie zdziwilam jak szybko poszlo.
Teraz poloze OLiwie i spokoj!!

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

isa32
Dziubalko nie mam. Nacieram tym co się znajdzie i w folię alu. Albo w rękaw do pieczenia. Daję sporo cebuli i czosnku. I już.

Też tak robię :)

asia78
Dziubala
A ja dziś będę piekła na obiad schab. Wczoraj go zamarynowałam i w tej marynacie bardzo apetycznie wygląda więc mam nadzieję, że po upieczeniu będzie pyszny :)

to pozno macie obiad? A Maciek nie je obiadku wczesniej?

Obiad mamy zazwyczaj 17.30-18.00.
Jak mam zupę to Maciek je wcześniej obiad. Jak jest drugie danie to jemy wszyscy razem popołudniu.