Skocz do zawartości
Forum

Mamy z caffe

asiunia

Rekomendowane odpowiedzi

Miesiąc temu byliśmy na 2 tygodniowych wakacjach-zresztą pierwszych z małą. I nie ukrywam że po powrocie nie mogłam sie doczekać poniedziałku i powrotu do pracy coby wreszcie spokojnie kawę wypić. A i małej to było potrzebne bo zauważyłam ze bardzo sie do mnie przywiązała i jak tylko znikałam jej z pola widzenia to był ryk. A teraz wróciło do normy i właściwie to nawet specjalnie nie jest wzruszona jak co rano wychodzę do pracy.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-46242.png

Och to ci bardzo zazdroszczę, nasz pepla non stop czesto pada pybania a co to (w brzmieniu a to to ?) ale niestety większości nie rozumiemy. Staram sie jej dużo czytać zeby to ją rozwijało i mam nadzieje że przyniesie efekty.

A tym czasem jeszce 45 min i do domku ide. Już się nie mogę doczekać, bo sporo zakupków nas czeka, a jutro jedziemy do mojej mamy w odwiedziny i jeszcze cmentarz chcemy zaliczyć. Wiec kawa dzisiaj to bedzie mój przyjaciel.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-46242.png

Gość kwiatuszek9876

tusia13
Och to ci bardzo zazdroszczę, nasz pepla non stop czesto pada pybania a co to (w brzmieniu a to to ?) ale niestety większości nie rozumiemy. Staram sie jej dużo czytać zeby to ją rozwijało i mam nadzieje że przyniesie efekty.

A tym czasem jeszce 45 min i do domku ide. Już się nie mogę doczekać, bo sporo zakupków nas czeka, a jutro jedziemy do mojej mamy w odwiedziny i jeszcze cmentarz chcemy zaliczyć. Wiec kawa dzisiaj to bedzie mój przyjaciel.

Nie czaje o co chodzi z tym słowem co podkreśliłam ?????
Moja nie lubi jak jej się czyta bardziej opowiada po swojemu . No to masz pełen dzień wrażeń dziś