Skocz do zawartości
Forum

Czerwcowe maleństwa 2010 :))))

Gość panterka

Rekomendowane odpowiedzi

justysia_k
panterko kiedy sesja z eva?
wczoraj sie zastanawialam jak karmilam lene kiedy masz zdjecia :D
teraz z olim pewnie beda jeszcze cudowniejsze :love:

sesja jeszcze nie umówiona ale napewno bedzie :36_2_15:

justysia_k
EVA
jjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeej jak mi sie to imie podoba

no widzisz to tak samo jak mi a moj m ma zastrzezenia i walczyy narazie bo pierw sie zgodził a teraz mówi ze mu sie nie podoba i sie sprzeczamy bo ja na swoje ze eva i koniec a onn ze nie wiec zobaczymy co zostanie ale ja juz sie przyzwyczaiłam i trudno mi bedzie zmienic wiec musi zostac na moim :36_2_15::big_whoo:

piszecie za ja juz taka zaawansowana no zleciało ja sama nie wiem kiedy to zleciało ale to chyba dlatego ze oli mi nie dawal myslec bo ciagle on na obiegu
i jestem ciekawa jak to bedzie jak evcia sie pojawi jak on bedzie reagował ? uczyłam go robic cacy cacy bo jak przysadził reka to az twarz cierpniała wiec go uczylusmy tak delikatnie i juz tak fajnie głaska wczoraj nawet jak poszlismy na wage to tam jest pełno zabawek i lalek i podchodził i robił cacy cacy super widok :36_2_15:

a co do nocnika to ja mialam zaczac jak wrócimy ale jakos mi weny brak musze sie zmobilizowac a co do smoka to ja własnie w dzien nie daje oliemu a do spania tylko i własnie sobie myslałam wczoraj zeby go oduczac na noc i tez sie boje ale chyba juz czas na to :hmm::nie_mam_pojecia::36_2_15:

przypomniało mi sie jak oli wczoraj wysypal wszystko z pudła z zabawkami i znalał smoczek termomert i jak sie dorwał ze szok ale mi sie smiac chciało z niego

i nauczył sie podchodzic do nas i dawac buzi z zamknietym buziakiem bo do tej pory było z otwartym obślinionym :36_2_15:

No to w skrócie: u Bartusia wszystko w porzadku je dobrze,spi dobrze, wariuje, turla sie i śpiewa :) U mnie znowu samotnia bo M wyjechał na miesiąc no ale przecież mam co robić :)))

Wasze dzieciaczki są coraz śliczniejsze i zdolniejsze! Gratuluję kolejnych zębolków i nowych umiejętności zwiazanych z przemieszczaniem się :) Olinek ma boskie mokasynki!!!! :) Lenula to już dama pełnął gębą, zwłaszcza na fotce w pianie:) Natanek mały zdolniak zwlaszcza z tym otwieraniem drzwi:) chodzi już po bułki??;)Kubuś wygląda na takie grzeczniutkie dziecko, ze az mi sie nie chce wierzyc, ze kiedys płacze. No i Oleńka slicznotka blondyneczka! Zdjęcie z wiewiórką bezcenne! :)

u mnie oli dzisiaj marudny i płaczliwe ze nie wiem co az sie spociłam z nim dzisiaj zanim m wrocił pospał 1.20 obudzil sie z płaczem zrobił kupe i po spaniu wiec go wziełam dałam parectamolu i sie uspokoił na chwile i potem znowu to co nie po jego mysle płacz na całego ale wyczaiłam ze idze górna lewa dwójka i ta jedna jedynka sie przebija do konca wiec wszystko na raz

po południu poszlismy na spacer i po chleb z m i powiem wam ze nie dla mnie juz takie wyprawy dalekie do sklepu bo ledwo co szłam a moze to przez ta infekcje brzuch zaczoł bolec musiałam siadac na ławke i odpoczywac jak babcia bez kitu ale potem przeszło i dalej i tak co chwile w kółko oli sie wychasał potem na placu zabaw z tata a ja sie wylegiwałam na ławce

i w domu znowu sie zaczeło i na dodatek nie dospany był no maskara jakbym była sama

ach zapomniałam nie chciał zjesc obiadu nawet dałam mu dopiero mleka i wypił bo ryk był taki ze hej jak widział talerz i nie dał sobie nic wsadzic do buzi :whoot::whoot::whoot: