Skocz do zawartości
Forum

Czerwcowe maleństwa 2010 :))))

Gość panterka

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć kobietki!

Przepraszam za długą nieobecność - postaram się bywać znów regularnie. Tytułem wyjaśnienia zacytuję znajomą, co właśnie przeszła podobne:
"A jesli chory mężczyzna w domu to wiadomo co się działo.To tak jakbym miałam trójkę dzieci.
Bo wiadomo-jak mężczyzna jest chory to cały świat powinien się wokół niego kręcić i nie daj Boże,zostaw go samemu sobie choć na pół godziny.
I tak,jeśli:

-Meżczyzna ma 36,8 stopni gorączki to umiera,kobieta jeśli ma 38,8 odkurza mieszkanie
-Meżczyzna kiedy jest chory musi mieć sniadanie do łóżka,gdy kobieta jest chora,robi mu to śniadanie a potem jeszcze obiad i kolację dla całej rodziny
-Mężczyzna jeśli jest chory śpi cały tydzień w tej samej brudnej piżamie i pościeli,gdy kobieta jest chora robi pranie codziennie.
-Mężczyzna gdy jest chory nie zajmuje się dzieć mi bo jak twierdzi nie chce ich zarazić,gdy kobieta jest chora,dzieci wiszą na niej 24h na dobę.
-Mężczyzna gdy jest chory woła o picie co pięć minut,gdy kobieta jest chora nalewa picie jednemu dziecku,karmiąc przy tym drugie.
-Mężczyzna gdy jest chory cały dzień spędza w łóżku oglądając TV,gdy kobieta jest chora jej dzień nie różni się niczym innym od tych,gdy chora nie jest."

http://www.suwaczki.com/tickers/tb73krhms7q16006.png

Witam po powrocie ale chyba dziś znów wyjazd tylko do Wisły. Jeszcze nie wiem

Dolomity cudowne po tysiącach pran i sprzątaniu postaram sie wrzucić zdjęcia.

Jeździłam na nartach i żyje :36_11_1:

Odzezwe sie

Miło ze ktoś tesknil :)

WITAM

ASIULA SLICZNW Z WAS DZIEWCZYNKI :)SUPER ZE JULECZKA ZDROWIEJE:)
A KUBUS DZIS LEPIEJ WSTAL O 8 I SIE TERAZ BAWI:)MYSLE ZE TROCHE GO TE DZIĄSEŁKA BOLA BO WCZORAJ STRASZNIE SIE SLINIL:)ALE DZIS JEST LEPIEJ NIE ZAPESZAJAC:)

izd fajnie ze juz wrocilas czekamy na zdjecia:)

a my wczoraj mielismy z m. 8 rocznice i bylam w szoku jak dostalam czekoladki od niego i winko w szoku bylam bo myslalam ze zapomnial a trzymal mnie w nioepewnosci az do wieczora:)

a pogoda u nas niby slonko swieci ale za oknem zimmmnnnnooo :)wiec nici ze spacerku moze pozniej jak sie troche ociepli:)a tak to siedzimy i sie obijamy hihi

http://s8.suwaczek.com/200302202341.png

http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlx1hpi0uf3p3y.png

http://s2.pierwszezabki.pl/033/033345990.png?7823

Gość panterka

witam :)))

fajnie ze aiti sie odezwałaś i wiesz co czasem zazdroszcze tym co ida do pracy i moga odpoczac od obowiazków domowych ale nie ma co narzekac nie ma tak zle narazie

izd czekamy na zdjecia ale wam fajnie u nas narazie wycieczki poszły w sina dallll

asiulaka julcia boska i jaka podobna do ciebei matkoooo

marika dobrze ze kubus spokojniejszy u nas slina na potege ze nawet nie zakładam sliniaków tylko przebieranie bo oli sie nauczył sciagac i jest moze 3 min i juz go nie ma wiec nie mam siły latac i zakładac i tak w kółko

Witam sie i ja:)

U nas rewelacyjnie w sobote:) Pojechalismy na kulig i bylo super. Balam sie ze Mateuszek bedzie marudzil, ale byl bardzo grzeczy i przespal calutka noc:)
A My bawilismy sie i o 2 sciagnelismy do domku:) Jejku fajnie o 17 byl kulig i ja go prowadzilam:) Tzn konie:) Heh tak samo latwe jak jazda samochodem:) Tylko troche wolniej:D Tak wiec kulig byl mój:) Pozniej wskoczylam na konika i se na nim tak posiedzialam bo uwielbiam konie od kad pamietam:) No na kuligu oczywiscie obowiazkowo kielbaska z ogniska:) Pozniej powrot do karczmy i zabawa:) Tanczylam i z naszymi i zz góralami:) I o jednego Miłosza nawet m byl zazdrosny:D Mówilam ze nie ma o co bo to tylko taniec, ale jak m wypil troszke to pozniej juz wlaczyl sie taki czuly punkcik:D:) No a ten góral tanczyl przesuper. Nawet moj m tak dobrze nie umie tanczyc:D:) Ale byly przejaja jak ten góralek zapytal mnie czy pojde z nim jako staroscina na slub jego siostry:D Hehe a ja mu pokazalam tylko reke:D:D No zabawa rewelacyjna byla i 18 marca powtorka:P ale tym razem wyjazd do jakiejs kopalni a pozniej zespół Bajm i zabawa tez do rana:)

Najgorzej bylo rano:) Bo chcialo sie spac a trzebabylo wstawac do dzieci:) ALe za to wczoraj juz ccala rodzinka o 20 spalismy tak ze sen nadrobiony:)

Izd to TY tez sie wyszalalas:)Super:)

Hej Hej !!

Ja weekendowo w szkole więc nie miałam czasu by to was napisać , ale podczytałam i jestem :)

Kacper śpi z dziadkiem a ja mam wreszcie chwilę na oddech:36_13_4:

Panterko kochana gratuluje 8 tygodnia !!! jeszcze troszke i USG :D:D:):)
A suwaczek podpatrzyłam u Ciebie i skubnęłam sobie :D

Witaj Aiti !! nieobecność usprawiedliwiona :)
Co do chorego faceta to podpisuje sie nogami rękami pod Twoim postem :)
Zazdroszcze chwilowego chociaż oderwania :) My 24h razem wiec jak czasem uda mi sie wyjsc nawet nie mam juz wyrzutów sumienia , a co :D:hahaha:

Izd wszystkie tęskniłyśmy i pamiętalysmy :) Super że wróciłaś :) i czekam z niecierpliwością na relacje i zdjęcia :D:D eh zazdroszcze :)

Asiu super że Julka czuje się lepiej !! Przyjdzie lato słoneczko to juz w ogóle te ładnie (identyczne)buzie ze zdjec wyzej będą wam się usmiechac:):)

Dorottka pytałas o kurtke , szukałam ale nie pamietam jaka to kolekcja i nie moge znalezc;/ mianowicie jest jasna w beżową krateczke z coccodrillo , ogólnie jest wiosenna , z kapturkiem ściągaczami . Szukałam czegoś już na wiosne bo zawsze mozn ubrac dwa rekawki pod spód , a nie mamy żadnej kurtki na ocieplenie
Podobała mi sie jeszcze jedna ale ostatecznie wziełam tą jasną :) Jak znajde na stronie coccodrillo to pokarze:)

Marika a Ty co mu podarowałaś hmm? Widzisz nie tacy żli Ci nasi faceci jak by się wydawało :P

Ewciu super że kulig się udał , a mąż czasem musi byc troche zazdrosny a co :D:D

U nas ok , Kacper walczy z zębami a reszta po staremu , chciałam pokazac wam new zdjecia ale nie chce mi sie isc po kabel ;p;p mam lenia , i tydzien juz szukam ładowarki do aparatu ;p eh jaka ja sie leniwa zrobiłam , ale tylko w takich sprawach jak czegos poszukac , bo odkurzałam dzisiaj juz dwa razy :D:D posprzatałam kuchnie i musiałabym jeszcze pranie wstawic ale przeraza mnie ilosc tego wszystkiego;p

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3rjjgfts65eb1.png

http://www.suwaczki.com/tickers/n59yj44jzxyr3iup.png

asiula0727
A to my dzisiaj:)

Super fotki :in_love2:

justysia_k
ja oglądam foteliki
nie wiem na jaki się zdecydować
9-18 czy 9-36...
nie lubie takich wyborów :/

My kupowaliśmy 9-36 :36_2_25:

justysia_k
1. lenutek ze swoją walentynką od swojego mena :))
2. z tatulkiem i matką chrzestną ;)
3. gryzon pospolity
4. tak malo potrzeba do szczescia :36_27_5:
5. kocham cie kochanie moje

Super :in_love2:

http://fajnamama.pl/suwaczki/w7e0oow.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bfaregz2mib36tc2.png

Witam się i ja poniedziałkowo:)

Asiula, ślicznie wyglądasz, włoski Ci urosły i chyba jeszcze bardziej zeszczuplałaś, super!

Panterko, Twój synuś rzeczywiście pozuje jak model i fryzurę ma jak od fryzjera :D

Izd, zazdraszczam Ci strasznie jazdy na nartach i w ogóle wypadu w góry! Dawaj foty jak się ogarniesz! Chociaż sobie pomarzę ;)

Ewa, Tobie też! :) Fajnie, ze nie boicie się ruszyć z domu z dzieciaczkami. Mam nadzieję, że mój bejbik też będzie lubił podróże bo ja to w domu długo nie usiedzę a mój M to już w ogole.

Tina, śliczny brzusio i wcale nie aż taki bardzo duży, poza tym mam wrazenie, ze przy kolejnej ciazy szybciej wyskakuje. Moj M mów, ze juz nie mam pilki do koszykówki tylko lekarską :D

Moj maluszek chyba coraz mniej jest zadowolony z ciasnego domku i co chwilę wystawia mi jakąś część ciała :) Torba juz prawie spakowana wiec gdyby cos sie zaczelo dziac to jestesmy w stanie gotowosci. Czekamy do wiosny! :)