Skocz do zawartości
Forum

jest tu kto na październik 2008 ?

Rekomendowane odpowiedzi

och Justynka jaki slodki dzieciak :kucharz: i jak juz sama slicznie stoi.
Gagawa i jak juz odpoczeliscie po odpoczywaniu? My jedziemy jutro do Monachium, na moje stare smieci, wracamy ale w sobote zeby odpoczac po wakacjach:36_17_8::smile_jump: my jedziemy ale pociagiem.
deszcz pada u nas, troche skoda a bylo tak slicznie. Na jana zabki czekamy jeszcze ale bez takiego bolu, cale szczescie!!!!
lena

http://www.suwaczek.pl/cache/853a0c1606.png http://s2.pierwszezabki.pl/019/0192459b0.png?5871

A odnośnie siadania to DOminika na początku kwietnia już siedziała ale sama wstawać to jakieś 33 tygodnie temu zaczęła. I to sposobem, odwraca się na brzuc, dalej na czworaka i przekręca dupcię do siadu. Teraz to jak tylko się obudzi to siada, czsami jest tak nieprzytomna że siądzie i dalej zaśnie i tułów jej opada wzdłuż nóg i .. śpi dalej. Muszę ją ręcznie kłaść, ale Wygląda to przekomicznie!

Czesc dziewczyny
Wpadlam do Was dowiedziec sie jak Wasze malenstwa radza sobie z upadkami. Mój maly zaczął wstawac, wszedzie sam sie wspina i stoi na nozkach jednak malo stabilnie jeszcze i jak chce krok zrobic to upada. Niestety nie na pupe:-( Jest przez to caly poobijany.
Jak Wasze maleństwa radza sobie z upadkami?

julia
Czesc dziewczyny
Wpadlam do Was dowiedziec sie jak Wasze malenstwa radza sobie z upadkami. Mój maly zaczął wstawac, wszedzie sam sie wspina i stoi na nozkach jednak malo stabilnie jeszcze i jak chce krok zrobic to upada. Niestety nie na pupe:-( Jest przez to caly poobijany.
Jak Wasze maleństwa radza sobie z upadkami?

Witaj Julia, dawno Cie nie było! U nas jakiś zastój na wątku..
Moja córeczka też ciągle poobijana, szczególnie nóżki i główka :kiepsko:
No ale muszą próbować zeby się nauczyły! Ja kupiłam altacet w żelu i smaruję żeby opuchlizny nie było. Nic więcej chyba nie mogę zrobić. Nie chcę jej ograniczać przestrzeni.