Skocz do zawartości
Forum

Szczęśliwe Marcowe Mamy 2010... :)

Rekomendowane odpowiedzi

qmpeela
Oleee laseczki :love:

Ja na chwilke, bo padam na pysk... Byłam dzisiaj u lekarza po zwolnienie czekałam od 8 rano do 11 zanim przyszedł :O myslałam że tam zakwitne. W końcu i tak mnie nawet nie badał tylko położna posłuchała tętna małej a ja mam się zgłosić na wizytę za tydzień, potem musiałam załatwić papiery w banku, urząd skarbowy, zakupy, dowiadywałam się o zasiłki i do domu wróciłam przed 15tą... A wyszłam o 6.50 na autobus... koszmar normalnie. Pocieszam się faktem, ze mam załatwione juz wszystko i wszystko wiem ;)

koszaaaa kochana dzieki za pamięc :) Tatko juz po operacji, wszystko jak narazie ok :) Jeszcze na pooperacyjnej jest wiec mam tylko info od mamy, ale jutro moze sie do niego wybiore :) A siostra maupa nadal siedzi w domu, w koncu nie pojechała bo zaczeła czuc ruchy no i czeka do piątku.

)

To jutro b edziesz mogła sobie zrobić dzień lenistwa, super ze wszytsko załatwione i ze z tatą jest oki i z siostrzyczka :36_2_25::36_2_25:

Kaszaaaaaa

Bardzo przykre :( Mam nadzieje,że nie sprawiłam ci przykrości ,z ciekawości pytałam...

A teraz dla równowagi czas na lody !

Nie , nie zrobiłas ...wszytsko w porządku!!!:36_2_25:

zancia1907
ja mam termin z miesiączki na 18.03.2009, a w/g ostatniego USG na 08.03 czy;i w dzień kobiet:)))No zobaczymy jak wyjdzie, bo rzy pierwszej ciązy to przenosiłam 9 dni a i tak miałam poród wywoływany:)

Aha fajniusio :D
ja jestem na przełomie... bo u mnie wychodzi 27 luty z @
a z USG 1 marzec... :lol:
a ile masz lat jak mogę spytać?? jak chcesz nie odpowiadaj :Oczko:

http://www.suwaczki.com/tickers/dqprroeqtjy1ztqb.png

http://www.suwaczki.com/tickers/dhi43e3k4u27zg55.png

Kaszaaaaaa
qmpeela

Ja na chwilke, bo padam na pysk... Byłam dzisiaj u lekarza po zwolnienie czekałam od 8 rano do 11 zanim przyszedł :O myslałam że tam zakwitne. W końcu i tak mnie nawet nie badał tylko położna posłuchała tętna małej a ja mam się zgłosić na wizytę za tydzień, potem musiałam załatwić papiery w banku, urząd skarbowy, zakupy, dowiadywałam się o zasiłki i do domu wróciłam przed 15tą... A wyszłam o 6.50 na autobus... koszmar normalnie. Pocieszam się faktem, ze mam załatwione juz wszystko i wszystko wiem ;)

koszaaaa kochana dzieki za pamięc :) Tatko juz po operacji, wszystko jak narazie ok :) Jeszcze na pooperacyjnej jest wiec mam tylko info od mamy, ale jutro moze sie do niego wybiore :) A siostra maupa nadal siedzi w domu, w koncu nie pojechała bo zaczeła czuc ruchy no i czeka do piątku.

zancia witaj witaj :) Gratuluje syneczka, sliczne imie wybraliscie, teraz twórz suwaczek i pisaj z nami :)

kingusia alez mi smaka narobiłas na zebre... mniaaaami... <:)

Niech ta twoja małpa rodzi jak naj szybciej żeby dzidzia zdążyła wyrosnąć z twoich ciuszków :lol:

Być może się nawet doczekam ;)

kingusia1991
qmpeela

zeby mi sie chciało, tak jak mi sie nie chce to tez bym upiekła :P , ale lenia mam niesamowitego a mała właśnie się obudziła i kopie tak zawzięcie, że hej :lol:

Kochana, to jest max. 10 minut roboty i wstawić do piekarnika... i piec ok.40 minut :D i ciasto gotowe... :D:D:D:D

ja i tak za bardzo leniwa i juz :P

stysiapysia
qmpeela

)

To jutro b edziesz mogła sobie zrobić dzień lenistwa, super ze wszytsko załatwione i ze z tatą jest oki i z siostrzyczka :36_2_25::36_2_25:

Mnie tez lżej na sercu :)

zancia1907
a to dużo szybciej:)))Z tego to widze to ma yc córeczka tak?? A jak się ogólnie czujesz??

Ja dobrze... :36_27_5:
żadnych komplikacji na szczęście nie miałam przez całą ciążę
i tfu tfu wypluć, żebym miała :D
ogólnie popękałam cała... tyle rozstępów mam , że hoho ...

no ma być córeczka... czasem się boję, że ginekolog się pomylił
bo naczytałam się , że dziewczyny różne pomyłki miały, że na USG pokazywało co innego , a rodziło się co innego :lol:
i człowiek sobie takie fazy wkręca do głowy...

zancia1907
No niestety tak jest, co ciąża to inaczej, ale bdzie dobrze zobaczysz:)) Ja naszczęście nie mam rozstępów, naprawdę nieznaczne ale to po poprzedniej ciąży, ale brzuszek to mam spory, jak na ten czas:))A do tego bardzo napięty:)

Hehe ja też spory brzuchol mam... masakra...
ale to już mało czasu zostało do tych Naszych pociech :Oczko:

stokrotka_87
qmpeela
Doberek laseczki :)

Jestem i ja, leżę z noga na wyciągu ;) Chyba wczoraj nie wspominałam, ale wracając do domu pośliznełam się na lodzie, który był pod śniegiem i troszkę mi się noga wykręciła, wczoraj było jako tako, ale dzisiaj już zapuchła bardziej.

stokrotka aniutka jakie plany na dziś?

ja chce tylko na zakupy dzis jechac male...i w sumie wiecej planow nie mam bo Fabi musi w domku siedziec :smile:
a Ty jaki masz plany?

Na chwilę obecną, leżę i nic nie robię, a co potem to sama nie wiem :P

qmpeela
aniutka86
Witaj Qmpeela
moje plany codziennie takie same... cały dzień w łóżku i spacery na trasie łóżko- łazienka....

Może jakąś książkę dobrą sobie zorganizuj ? Czas będzie szybciej leciał :) Już nei dużo tego czekania zostało więc leż spokojnie i korzystaj bo potem na leżenie nie bedzie już czasu ;)

coś tam czytam..wszystkie książki z domu przeczytałam..mąż mi coś donosi co jakiś czas, trochę filmów oglądam...i czekam na właściwy czas:) w sumie wczoraj na usg musiałam się wytelepać, ale lekarz troszkę mnie pocieszył, powiedział, że nawet jak bym urodziła za pół godziny to na tym etapie ciąży to moje dziecko ma 100% przeżycia. Dla mnie to bardzo duża ulga

http://suwaczki.maluchy.pl/li-46061.png

Hello !!!!!

Hmmm ja dziś miałam cudny sen - he he obudziłam się bardzo pdniecona ....ale nie pytajcie kto był w roli głównej .....KSIĄDZ i to w dodatku jaki ....:36_2_15::36_2_15: taki gładziutki na twarzy ze hej .... bez zarostu .... a zresztą w tej roli był aktor znany, ale nie moge sobie przypomnie nazwiska ani "przlepić" go teraz do filmu w którym występował:) ...

Dziś u mnie kolęda, ale ..."uciekam" ...nie przyjmuje .... w tym roku będzie inaczej niż w poprzednim .... od tej kolędy się wszytsko zło zaczęło ...:( Chyba pójdziemy na "kolęde" do kina na 'ciacho' - czy któraś z Was była???? jaki jest film???

Pozatym znów przymroziło heh... bedę miała bardzo duży rachunek za prąd , bo musze dogrzewać się grzejniczkiem :36_2_15:

Qmpella - odpoczywa i kuruj się Kochana ....

Aniutka
- jak samopoczucie???

Stokrotka - mówisz ze pas daje rade , tak??? :yuppi::yuppi:

Ja szczerze mówiąć paria na siusianie nie czuje narazie ...ale w zeszłym roku o tej porze to nie mogłam ujść 100 metrów , bo czułam siusiu :):36_2_15: chyba bede się martwić dlaczego tak nie mam w tym roku

Hania mi fikołki robi jak małą łobuziara :yuppi: przekręca się , a to kopnie ...a to pociągnie...

Wiecie , w orawej pachwinie mnie boli , ze nogi do góry przy zakładaniu spodni nie moge unieść ... tylko na siedząco zakładam... może tam mi Hania jakoś leży ...co myśliecie o tym????

Pozdrawiam Was Kochane i życzę miłego dnia !!!!

Dla Stokrotki http://www.spacepimping.com/graphics/myspace-happy-birthday-graphics/HappyBirthday57.gif
Życzę Ci w dniu twego święta...
byś zawsze była uśmiechnięta,
by marzenia się spełniły, te które twoimi były...
byś miłości w życiu wielkiej zaznała
i nigdy przez nią nie płakała...
by szczęście przy tobie było i smutki wynosiło,
abyś zdrowie zawsze miała...
bliskim siebie dawała...
wszystkiego naj!
Szczęsliwego rozwiązania i spełnienia marzeń!!!