Skocz do zawartości
Forum

Szczęśliwe Marcowe Mamy 2010... :)

Rekomendowane odpowiedzi

qmpeela

Ciągle mnie niepokoi to że mnie tak ugniata, myśle, ze jesli nadal nie bede mogła spac w nocy i bedzie mnie tak boli brzuch to napewno smigne na USG, poza tym wiesz ciagle mnie rozprasza to 80% :lol:

wierzę Ci - dlatego ja też oszłam - bo się niepokoiłam nie na żarty...

no i 80% - hehehehe :mdr::mdr:

qmpeela
A tak a propos redberry płytka dotarła?

nie, jeszcze nie :smile:

http://miko.aguagu.pl/suwaczek/suwak1/a.png

Redberry
qmpeela

No baaa.. I to ile lasek czeka <:) psikusek malusi :)

Tylko teraz te prosiaczki to jakieś mało męskie się wydają :P :lol::party::party::party::party::party:

No trochę :P Jutro zmieniam wystrój na bardziej męski :P

Koniecznie :)

Ajj, jak miło czytać takie dobre wieści, az chyba z zazdrości pójde na USG bo przeciez moje tez kleczało małpeczka i lekarz zgadywał :P

I sie pochwale dzisiaj w koncu dotarłam do fryzjera :P Ogarnełam sie :P :yuppi:

Redberry
qmpeela

Ciągle mnie niepokoi to że mnie tak ugniata, myśle, ze jesli nadal nie bede mogła spac w nocy i bedzie mnie tak boli brzuch to napewno smigne na USG, poza tym wiesz ciagle mnie rozprasza to 80% :lol:

wierzę Ci - dlatego ja też oszłam - bo się niepokoiłam nie na żarty...

no i 80% - hehehehe :mdr::mdr:

qmpeela
A tak a propos redberry płytka dotarła?

nie, jeszcze nie :smile:

Kusi mnie to USG, kusi nie powiem :yuppi:

Jak nie dotarła to pewnie na dniach dotrze ;)

qmpeela

Ajj, jak miło czytać takie dobre wieści, az chyba z zazdrości pójde na USG bo przeciez moje tez kleczało małpeczka i lekarz zgadywał :P

Jeszcze się okaże, że masz siuraka :P

No to pięknie Kochana! Kolor nowy też czy tylko ścięcie fryzurki i odświeżenie?:oops:

Redberry
qmpeela

Jeszcze się okaże, że masz siuraka :P

No to pięknie Kochana! Kolor nowy też czy tylko ścięcie fryzurki i odświeżenie?:oops:

Dopiero by były jaja :lol:

Jak narazie tylko ścięcie i odświeżenie nie miałam czasu i chęci na malowanie, i pomysłu :P Wazne ze zadowolona jestem z efektu, a przed swietami sobie je mazne u mojej fryzjereczki, przyjedzie do mnie albo u siostry sie umówie ;)

Redberry
qmpeela

Kusi mnie to USG, kusi nie powiem :yuppi:

Jak nie dotarła to pewnie na dniach dotrze ;)

No mnie też kusiło-ale najistotniejsze było uspokojenie się i sprawdzenie czy jest ok-czmu tak nisko.

Na pewno-też się nie mogę doczekać!

Najwazniejsze ze nic sie złego nie dzieje :) A duzy juz chłopak??

qmpeela
Redberry
qmpeela

No baaa.. I to ile lasek czeka <:) psikusek malusi :)

Tylko teraz te prosiaczki to jakieś mało męskie się wydają :P :lol::party::party::party::party::party:

Pochwaliła byś się jak sobie ochędorzyłaś łepetynke :)

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49y2v4q82ra9xr.png

qmpeela

Jak narazie tylko ścięcie i odświeżenie nie miałam czasu i chęci na malowanie, i pomysłu :P Wazne ze zadowolona jestem z efektu, a przed swietami sobie je mazne u mojej fryzjereczki, przyjedzie do mnie albo u siostry sie umówie ;)

Ale ci fajnie ja już nie mam grzywki,spinam ją by nie widzieć a reszte włosów w koński ogon i tak już pewnie zostanie bo nie wierze narazie żadnemu fryzjerowi ! Mam na nich chwilową alergię :lol:

Redberry
Kaszaaaaaa

Redberry ma pisiorka ! Redberry ma pisiorka ! :lol:
Gratuluje !! :)
A wiesz,że ja byłam pewna,że to będzie chłopczyk :) Tak jak u stysi że dziewczynka bo co do reszty dziewczyn to nie miałam pojęcia :)

Dzięki! :love:

Cwaniaczku-trzeba było mnie uświadomić wcześniej,a nie ja w niepewności :P:P:P

Ale czad!:party::party:

A pisałam raz stysi,że tak was obstawiam ale nie żeby jakieś hallo z tego robić bo sama nie wierze w żadne zabobony tylko jakoś mi to tak pasowało :)
Nie moge wierzyć w żadne zabobony bo byłam u koleżanki która znowu nie mogła się nadziwić,że jak może dziewczynka w takim szpiczastym brzuchu siedzieć :lol:

Kaszaaaaaa
qmpeela
Redberry
:party::party::party::party::party:

Pochwaliła byś się jak sobie ochędorzyłaś łepetynke :)

Spoczko, jutro z rana się ogarne i pokaże, bo teraz juz nie wyjściowa żem ;)

Redberry
qmpeela

Najwazniejsze ze nic sie złego nie dzieje :) A duzy juz chłopak??

Nie wiem, wiem, że ma głowę wielkości pomarańczy :lol:

To i tak fajnie, głowa wielkości pomaraczy to kawał łepetynki już :) :yuppi:

Kaszaaaaaa
qmpeela

Ale ci fajnie ja już nie mam grzywki,spinam ją by nie widzieć a reszte włosów w koński ogon i tak już pewnie zostanie bo nie wierze narazie żadnemu fryzjerowi ! Mam na nich chwilową alergię :lol:

Ja grzywke o dziwio mam zrobioną fajnie ;) Włosy ogólnie lekko postrzepione, jutro sie pochwale co i jak :P

Kaszaaaaaa

A pisałam raz stysi,że tak was obstawiam ale nie żeby jakieś hallo z tego robić bo sama nie wierze w żadne zabobony tylko jakoś mi to tak pasowało :)
Nie moge wierzyć w żadne zabobony bo byłam u koleżanki która znowu nie mogła się nadziwić,że jak może dziewczynka w takim szpiczastym brzuchu siedzieć :lol:

to ja to przegapiłam..buu..

Heheheeh-spiczasty brzuch..e tam-gadaaanie :P

qmpeela

Ja grzywke o dziwio mam zrobioną fajnie ;) Włosy ogólnie lekko postrzepione, jutro sie pochwale co i jak :P

skromność bije z czoła :P ;-))))))

Fajowsko-czekamy na focisze!

Noo-łepetynka niezła :-)) Myśliciel... ;)

Redberry
Kaszaaaaaa

to ja to przegapiłam..buu..

Heheheeh-spiczasty brzuch..e tam-gadaaanie :P

qmpeela

skromność bije z czoła :P ;-))))))

Fajowsko-czekamy na focisze!

Noo-łepetynka niezła :-)) Myśliciel... ;)

Taaa skromność to moja cecha przewodnia :lol: hyhy nie ogólnie rzadko jestem tak zadowolona jak jestem zadowolona dziś? Moze to hormony ? :P

A mnie tez gadają, ze u mnie to chłopak siedzi bo to, bo tamto i co i nico:P babeczka ma przecież być :P :36_1_1:

Kaszaaaaaa
Redberry

Jezzzzuuu, ja u fryca byłam ostatnio w maju...:cry::cry:

Ja byłam z 1.5 tyg temu tylko podciąć końcówki i grzywke i mam inny lecz kolejny wyraz downa na twarzy ! Wtedy miałam wyszarpaną jak po chemioterapii a teraz mam pazia takiego klasycznego od garnka krzywego upitolonego :(

Nakopałabym tyłka takiej pseudo fryzjerce co z ludzia grzyba robi... :36_11_13:
Maupa z niej i tyle, trzeba tam było krzyczeć, płakac itp, brzuchol wypinac i niech poprawia!!