Skocz do zawartości
Forum

Szczęśliwe Marcowe Mamy 2010... :)

Rekomendowane odpowiedzi

Kaszaaaaaa
agacav
Niewiem mi tam czas tak szybko zlatuje, ze masakra:( Widze po mojej małej siostrze - Dopiero sie urodziła i ją w wózku kołysałam a niedawno juz 7 lat skończyła... i teraz ona bedzie kołysac moją dzidzie:)

Ja jak patrze w lustro to nie moge się nadziwić kiedy te zmarszczki zdążyły się porobić i nie pamiętam co jadłam wczoraj na obiad więc co tu dopiero się zastanawiać co było 10 lat temu :lol: Czasami przydaje się skleroza :lol:

:hahaha::hahaha::hahaha:

http://www.suwaczki.com/tickers/bhywtv7381gy5t28.png

Redberry
qmpeela
Redberry

Aha-rozumiem :)

Mi chyba dziś zrobi-w końcu to połowa za mną! :yes:

Wykipiał mi sos z królika na kuchenkę -jak ja tego nie lubię....
:grrrrrr:

Oj, a jak sie jeszcze przypali na tej kuchence... flee ;P :grrrrrr:

właśnie się przypalił do tego.. :grrrrrr::grrrrrr:

Ale królik mega-sosik też :-) tak se objadłam,że żołądek mnie rozbolał :P Pyszne, pyszne!:smile:

smacznego :) spóźnione ale szczere :P

Redberry
Okay-dziewczynki-ja lecę z forum :out:

Odezwę się wieczorkiem - jak będę w stanie :love::love: A jak nie dziś to na bank jutro rano :-))

Do potem http://sztoudi.ovh.org/images/buzie/010.gif

Do potem :) Ja tez uciekam na filmik i obiadek robić :)
Dzisiaj chinszczyzna mniamciu, mniamciu :)

Redberry
qmpeela

Nie za dobrze? Deszczu nie ma a jest tecza? :lol:

no poważnie :yes: są tylko chmury, ale deszczu ani ani ... może jakaś mała mżaweczka spadła, ja jej nie widzę :P

Zazdroszczę:)

qmpeela
Kaszaaaaaa
qmpeela

No i mnie rozgryzłaś całkiem :hahaha:

I jeszcze po to by sprawdzic, czy aby napewno nie urusł jej siusiak, no wiesz te 20% :lol:

Mi mój gin dał ostatnio już 100% ale to nic nie zmieniło ,nie ufam mu bezgranicznie i dopiero jak zobacze na własne oczy i dotkne to uwierze na 100% :D

Jakbym dokładnie widziała tak jak np racuszek to mogłabym uwierzyć, no ale nie widziałam tylko ginek przez chwilke coś tam zerknął dlatego tylko 80% :)

A czemu racuszek wie ? Chodzi ci o usg ? No ja też mam dwa zdjęcia cipki z dwóch różnych usg ale na wszelki wypadek licze się ze wszystkim :)

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49y2v4q82ra9xr.png

Kaszaaaaaa
qmpeela
Kaszaaaaaa

Mi mój gin dał ostatnio już 100% ale to nic nie zmieniło ,nie ufam mu bezgranicznie i dopiero jak zobacze na własne oczy i dotkne to uwierze na 100% :D

Jakbym dokładnie widziała tak jak np racuszek to mogłabym uwierzyć, no ale nie widziałam tylko ginek przez chwilke coś tam zerknął dlatego tylko 80% :)

A czemu racuszek wie ? Chodzi ci o usg ? No ja też mam dwa zdjęcia cipki z dwóch różnych usg ale na wszelki wypadek licze się ze wszystkim :)

Aaaaaa takie buty, Ty tez masz fotki cipki i co? I wierzysz, ze coś urosnie? :lol::smile:

qmpeela
Kaszaaaaaa
qmpeela

Aaaaaa takie buty, Ty tez masz fotki cipki i co? I wierzysz, ze coś urosnie? :lol::smile:

No wiesz nie chciała bym ale tyle się słyszy o pomyłkach lekarzy,że wole nie być pewna na 100% żeby przypadkiem szopy nie odstawić w szpitalu jak by mi pogratulowali synka :lol:

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49y2v4q82ra9xr.png

Agunia
Dziewczynki ja już po wizycie.
Z dzidzią ok,słuchałam tętna :big_whoo: Mały szalał w brzuszku jak nie wiem.
Dostałam skierowanie na morfologię i obrzydłą glukozę,a feeeee :leeee:
Ogólnie spoko,więc jestem spokojna :) Następna wizytka przed wigilią 22 grudnia :mikolaj:
A jak u reszty dziewczyn,czekam na wieści :)

super !!

A wiesz ,że ja w ogóle nie miałam sprawdzanego tętna dziecka ?? ie słyszałam nigdy jego serduszka....

http://www.suwaczki.com/tickers/relguay3vocefj8j.png

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3kw6ykdy3q.png

Witam Marcóweczki!!!!

stokrotka_87
ja mam dopiero 3 grudnia wizytę...i to taka zwykłą :smile:

Ciesz się kochana, ja dopiero 15 grudnia :36_1_4::36_1_4:...chyba ze wcześniej jeszcze pójde do prywatnego...:36_2_15:

stokrotka_87

Fabi waży jakieś 11 kg ..a ja go codziennie podnoszę.. chociaż staram się ograniczać... ale np jak zmieniam mu pieluchę to muszę go podnieść żeby położyć na łóżku..

Stociu uważaj przy noszeniu Fabiego...:36_3_15:

racuszek
Chłopak odprowadza swoją dziewczynę do domu po imprezie. Kiedy dochodzą do klatki, facet czuje się na wygranej pozycji, podpiera się dłonią o ścianę i mówi do dziewczyny:

- Kochanie, a gdybyś mi tak zrobiła laseczkę...

- Tutaj?! Jesteś nienormalny.

- Noooo, tak szybciutko, nic się nie stanie...

- Nie! A jak wyjdzie ktoś z rodziny wyrzucić śmieci, albo jakiś sąsiad i mnie rozpozna...

- Ale to tylko "laska", nic więcej... kobieto...

- Nie, a jak ktoś będzie wychodził...

- No dawaj nie bądź taka...

-Powiedziałam Ci że nie i koniec!

- No weź, tu się schylisz i nikt Cię nie zobaczy, głupia.

- Nie!

W tym momencie pojawia się siostra dziewczyny w koszuli nocnej, rozczochrana i mówi:

-Tata mówi że już wyrzuciliśmy śmieci i masz mu zrobić tą laskę do cholery, a jak nie to ja mu zrobię. A jak nie, to tata mówi, że zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie rękę z tego domofonu bo jest k***a 3rano!

:sofunny::sofunny::sofunny:

qmpeela
Tak w ogóle to ja juz powizycie :P Zapomniałam napisac;)

Mam skierowanie na mocz, morfologie i krzywą cukrową, macica się troszke podniosła, serducho pieknie bije, ogólnie jest lepiej, ale nadal lezakujemy :)

Wspaniałe wiadomości ...super ze wszystko okey :36_2_15::yuppi: odpoczywaj i bądź dobrych myśli...

agacav
Niewiem mi tam czas tak szybko zlatuje, ze masakra:( Widze po mojej małej siostrze - Dopiero sie urodziła i ją w wózku kołysałam a niedawno juz 7 lat skończyła... i teraz ona bedzie kołysac moją dzidzie:)

Czas szybko biegnie, to prawda ....:36_2_15:

qmpeela
Dzisiaj chinszczyzna mniamciu, mniamciu :)

Uwielbiam ... mogłabym codziennie :36_2_15:

Agunia
Dziewczynki ja już po wizycie.
Z dzidzią ok,słuchałam tętna :big_whoo: Mały szalał w brzuszku jak nie wiem.
Dostałam skierowanie na morfologię i obrzydłą glukozę,a feeeee :leeee:
Ogólnie spoko,więc jestem spokojna :) Następna wizytka przed wigilią 22 grudnia :mikolaj:
A jak u reszty dziewczyn,czekam na wieści :)

Cudownie Aguniu ... super zewszystko jest u Twojej dzidzi okey!!!!!:36_3_15:

stokrotka_87
mam wieści od Redberry !
nie zna płci.. ! maleństwo się nie pokazało :smile:

UUUUU szkoda.... ale najważniejsze ze zdrowe ....

racuszek

A wiesz ,że ja w ogóle nie miałam sprawdzanego tętna dziecka ?? ie słyszałam nigdy jego serduszka....

U mnie też"zwykły" lekarz jeszcze nie słuchał.... ale ja sama słyszałam...poproś go przy następnej wizycie , byu Tobie dał posłuchać

racuszek
kurczaczek , ciekawe ile czasu zajmie mi przyzwyczajenie się do nowego nazwiska :)

Ja bardzo szybko się do swojego "przyzwyczaiłam ... na drugi dzień już śmigałam :):36_2_15:

Miłego wieczorku życzę...