Skocz do zawartości
Forum

Szczęśliwe Marcowe Mamy 2010... :)

Rekomendowane odpowiedzi

laninia
qumpela na te ogórki to mam pomysła! idz z miseczką do piwnicy i tam sobie nałóż ile udzwigniesz, a mąż później resztę przytacha ;c))
musze też trochę posprzątać bo siedzę w domu a mąż już kicha od kurzu (uczulony)

Jesli tylko zmobilizuje sie zeby isc dwa pietra w dół to przyniose;) Pod warunkiem ze będa chcialy w ogóle wyjsc przez ten mały otwór, bo wcisnac ja było łatwo gorzej jest wyjac widelcem :P

Kaszaaaaaa
laninia
qumpela na te ogórki to mam pomysła! idz z miseczką do piwnicy i tam sobie nałóż ile udzwigniesz, a mąż później resztę przytacha ;c))
musze też trochę posprzątać bo siedzę w domu a mąż już kicha od kurzu (uczulony)

że też nikt na to wcześniej nie wpadł !! :sofunny:
jaka zamóła :lup:

:sofunny::sofunny: bo my baby w ciazy zamotane:P

Kaszaaaaaa
laninia
a wiecie że u mnie jest takz 14 stopni i słneczk piękne świeci?? bosko ;c)

No co ty mówisz ! U nas w nocy było na minusie a teraz ze 2 stopnie ? Jade do ciebie !

stokrotka smażysz czy obierasz ? Ja takich obieranych to z 10 lat nie jadłam !

U mnie tez jest cieplutkoi sloneczko pieknie swieci, tylko mi sie isc nigdzie nie chhce... :( :ass:

laninia
wczoraj wszystkie pokazywałyście brzuchy to nie będę gorsza. ja mam takiego brzucha:

[ATTACH]17783[/ATTACH]

trochę mi lampa po lustrze dała ale co trzeba to widać ;c)

Sliczny brzus :) Rewelka:)

Kaszaaaaaa
stokrotka_87
Kaszaaaaaa

No co ty mówisz ! U nas w nocy było na minusie a teraz ze 2 stopnie ? Jade do ciebie !

stokrotka smażysz czy obierasz ? Ja takich obieranych to z 10 lat nie jadłam !

obieram...
sama robię z ziemniaczków ... ja nie przepadam za tymi kupnymi

Kurcze ja za leniwa jestem,obać bym obrała ale pokroić !
A naj bardziej lubie z mc 'donalda :D

Miałam sobie taki pas kupić bo podobają mi się ale zapomniałam i nie wiem czy teraz jest sens jak głównie w sweterkach chodze :/

Pas to ja sobie musze kupic ale chyba ortopedyczny... A takie...hmmm nie wiemdoczego bym to nosiła:|;)

Kaszaaa fryty z mcdonalda to jest to co tygryski lubią najbardziej mniaaaaaaaaami

qmpeela
laninia
wczoraj wszystkie pokazywałyście brzuchy to nie będę gorsza. ja mam takiego brzucha:

[ATTACH]17783[/ATTACH]

Kaszaaaaaa
stokrotka_87

obieram...
sama robię z ziemniaczków ... ja nie przepadam za tymi kupnymi

Miałam sobie taki pas kupić bo podobają mi się ale zapomniałam i nie wiem czy teraz jest sens jak głównie w sweterkach chodze :/

Pas to ja sobie musze kupic ale chyba ortopedyczny... A takie...hmmm nie wiemdoczego bym to nosiła:|;)

Kaszaaa fryty z mcdonalda to jest to co tygryski lubią najbardziej mniaaaaaaaaami

Ortopedyczny swoją drogą.Musze w piątek pogadać z ginekologiem niech on jakiś poleci bo są różne na allegro i przejde się do sklepu ortopedycznego zobacze co oni zaproponują.Zaczyna mnie martwić ta kość łonowa za długo to trwa ale możliwe że naciągnełam jakoś bo to pierwszy raz tak mocno zabolało jak próbowałam stopą pchnąć pufe...

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49y2v4q82ra9xr.png

Kaszaaaaaa
qmpeela
laninia

[ATTACH]17783[/ATTACH]

Kaszaaaaaa

Ortopedyczny swoją drogą.Musze w piątek pogadać z ginekologiem niech on jakiś poleci bo są różne na allegro i przejde się do sklepu ortopedycznego zobacze co oni zaproponują.Zaczyna mnie martwić ta kość łonowa za długo to trwa ale możliwe że naciągnełam jakoś bo to pierwszy raz tak mocno zabolało jak próbowałam stopą pchnąć pufe...

A trzeba przyznac ze te pufy są ciezkie... No nic w takim razie bedziemy sie motac w pasy ortopedyczne ja ze wzgledu na kregosłup a ty z powodu tego bólu.

Kaszaaaaaa
Oczywiście ,że ciekawy i oczywiście,że zapisałam sobie namiary do tej babki na wszelki wypadek tylko jak narazie moje problemy się kończyły w głowie w momencie porodu :) Nie chciałam dalej myśleć bo zamartwiania się końca nie będzie ...Ale już chyba taki matki los ,że do końca życia się będzie martwić o swoje dziecko >...

No tak, tylko babka jest z Warszawy:)

http://kobietaintymnie.pl/suwaczek/cache/d3fd7e8a.gif
Szaymon 10 lat
Franio 5 lat

Redberry
Kaszaaaaaa

Baby widzą z kilometra a faceci niektórzy to niezauważyli by nawet jak bym była cała w odblaskach i w grającym pasie !!

Eee, poważnie? :smile:

No poważnie,jak był facet z ubezpieczalni i sugerowałam mu,że ja z brzuchem przez bagażnik nie będe wchodzić jak chce to może sam to zrobić to nic nie zajarzył musiałam przeliterować choć kurtka rozpięta i na kilometr było widać.Facet z paczkami to samo i pare innych sytuacji np.mój sąsiad który jest z szoku,że ja jestem w ciąży tz,że 6mc ja sie smieje,ze niedługo ginekologowi bede musiala tłumczyc po co przyszłam... FACECI !!!:36_19_1:

Kaszaaaaaa

No poważnie,jak był facet z ubezpieczalni i sugerowałam mu,że ja z brzuchem przez bagażnik nie będe wchodzić jak chce to może sam to zrobić to nic nie zajarzył musiałam przeliterować choć kurtka rozpięta i na kilometr było widać.Facet z paczkami to samo i pare innych sytuacji np.mój sąsiad który jest z szoku,że ja jestem w ciąży tz,że 6mc ja sie smieje,ze niedługo ginekologowi bede musiala tłumczyc po co przyszłam... FACECI !!!:36_19_1:

No to nieźle... :lol::lol::lol:

http://miko.aguagu.pl/suwaczek/suwak1/a.png

Niezapominajkaa
Kaszaaaaaa
Oczywiście ,że ciekawy i oczywiście,że zapisałam sobie namiary do tej babki na wszelki wypadek tylko jak narazie moje problemy się kończyły w głowie w momencie porodu :) Nie chciałam dalej myśleć bo zamartwiania się końca nie będzie ...Ale już chyba taki matki los ,że do końca życia się będzie martwić o swoje dziecko >...

No tak, tylko babka jest z Warszawy:)

No to lipa ale lepiej mieć zawsze namiary bo pewnie ma koleżanki po fachu z wrocławia i mogła by kogoś polecić:)
Mój chrześniak był rechabilitowany na klinikach -państwowo i jego mama była bardzo zadowolona z lekarzy ale to własnie zalezy na kogo sie trafi

racuszek
komu zupki ?? na girze kurzej gotowana , mnóstwo warzyw same witaminki :P

W ogóle do dupenci ten weekend, zamiast jechać do Karpacza spędzę czas w domu , czyli w miejscu w którym przebywam od 5 miesięcy niemalże 7 dni w tyg i 24 h na dobę.... chyba przestawię wyrko pod innną ścianę aby poczuć odmianę ...

:sofunny:
Nie przeginaj ! Taka zmina w twoim stanie,żebyś się nie czuła obco w swoim domu !:sofunny:

Ja poprosze zupki :yes:

Kaszaaaaaa
Redberry
A mój dziadek na okrągło sie mnie pyta, czy stoję w kolejkach i ciągle to swoje: " W PRL-u to byś nie stała, to bys już nie stała..." http://sztoudi.ovh.org/images/buzie/014.gif

hehehe ja też mam oryginalnego dziadka :sofunny:

KURCZE jak mi się podoba taka chuśtaweczka !

mnie też ;-) jest słodka! :love:

racuszek
komu zupki ?? na girze kurzej gotowana , mnóstwo warzyw same witaminki :P

W ogóle do dupenci ten weekend, zamiast jechać do Karpacza spędzę czas w domu , czyli w miejscu w którym przebywam od 5 miesięcy niemalże 7 dni w tyg i 24 h na dobę.... chyba przestawię wyrko pod innną ścianę aby poczuć odmianę ...

:lol::lol: o, szkoda, że nie jedziesz-mówisz, czas na zmiany? :P

http://miko.aguagu.pl/suwaczek/suwak1/a.png