Skocz do zawartości
Forum

Szczęśliwe Marcowe Mamy 2010... :)

Rekomendowane odpowiedzi

Kaszaaaaaa
stysiapysia
Kaszaaaaaa

Śliczny brzusio stysiu !
Ale szczerze mówiąc zagubiłam się teraz,czy to nie ty pisałaś pare dni temu,że jeszcze ci nie urósł ? Czy ja czytałam coś z przed miesiąca ? A może pomyliłam cię z kimś-jeśli tak to przepraszam bardzo :)

A bo to chyba tak jest...sama tego nie widze ze rośnie, druga osoba"prawde Ci zawsze powie" hihi

Mówisz ? Bo ja mam wrażenie,że mnie wszyscy okłamują :) Dla mojego dobra oczywiście i nie mówią mi że przytyłam a ja dobrze wiem,że przytyłam :) Brzuszek brzuszkiem niech rośnie ale 8-9kg nie poszło mi w brzuszek :) Jedynie moja siostra mi raz powiedziała na basenie,że celulit mi widać na kilometr :D

I sie tym przejmujesz? ja bym sie nie przejmowała nie przejmuje... masz piękną buśkę , piękny brzusio,będziesz mamusią ...:36_3_15:

Kaszaaaaaa
Ejjj nie chce mi śmigać ta stronka !

Redberry
kingusia1991
Redberry drapało się za uszkiem mówisz :D to fajniutko hihi, ale płci jeszcze nie rozpoznał ?? kurcze ;P

Nie, płci nie znam-gin mi powiedział, że nie chce zgadywać-może to równie dobrze zrobić z wahadełkiem na ten moment! :smile:

A ja wczoraj czytalam,że zdiagnozowanie chłopca jest o wiele pewniejsze bo jak widać jajeczka to widać natomiast z tymi dziewczynkami to różnie bywa bo często im nagle coś wyrasta :D:D:D

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49y2v4q82ra9xr.png

stysiapysia
Kaszaaaaaa
stysiapysia

A bo to chyba tak jest...sama tego nie widze ze rośnie, druga osoba"prawde Ci zawsze powie" hihi

Mówisz ? Bo ja mam wrażenie,że mnie wszyscy okłamują :) Dla mojego dobra oczywiście i nie mówią mi że przytyłam a ja dobrze wiem,że przytyłam :) Brzuszek brzuszkiem niech rośnie ale 8-9kg nie poszło mi w brzuszek :) Jedynie moja siostra mi raz powiedziała na basenie,że celulit mi widać na kilometr :D

I sie tym przejmujesz? ja bym sie nie przejmowała nie przejmuje... masz piękną buśkę , piękny brzusio,będziesz mamusią ...:36_3_15:

Dzięki:) Nie wcale się tym nie przejmuję tylko mówie,że na szczerość to nie ma co liczyć w naszym stanie bo nawet jak bym wyglądała jak kupa to nikt mi tego nie powie :D

Kaszaaaaaa
Ja też mam taką nadzieje tylko mówie,że takie są statystyki,że częściej się mylą z dziewczynkami niż z chłopcami :)

Ale gin si e smiał, że wyglądam mu na córeczkę....

No i powiedziałam mu o tych erotykach co mi sie tak snia na okrągło, że az mam hmm.. orgazmy ...ekhm....
serio... nad ranem ze skurczem...ale powiedział, że w wsny nie wejdzie! heheheh -i się ze mnie lał! Musze zapanowac nad tym.... bo skurcze niedobre, kłują.

http://miko.aguagu.pl/suwaczek/suwak1/a.png

Kaszaaaaaa
stysiapysia
Kaszaaaaaa

Dzięki:) Nie wcale się tym nie przejmuję tylko mówie,że na szczerość to nie ma co liczyć w naszym stanie bo nawet jak bym wyglądała jak kupa to nikt mi tego nie powie :D

A powiem ze nawet nie w ciąży ludzie Cię kłamią ... wiele razy sie zdarzy ze człowiek sie
rozmarze przy oczach, Powiedzą "cudownie wyglądasz"...a przychodzisz do domu , patrzysz w lustro a Ty masakra...chciałąbym by ludzie mówili szczerze... "masz brudny nos, oko, itp.a nie kłamać w zywe oczy :)

Redberry
Kaszaaaaaa
Ja też mam taką nadzieje tylko mówie,że takie są statystyki,że częściej się mylą z dziewczynkami niż z chłopcami :)

No i powiedziałam mu o tych erotykach co mi sie tak snia na okrągło, że az mam hmm.. orgazmy ...ekhm....
serio... nad ranem ze skurczem...ale powiedział, że w wsny nie wejdzie! heheheh -i się ze mnie lał! Musze zapanowac nad tym.... bo skurcze niedobre, kłują.

No co ty mówisz ! Też bym chciał takiego orgazma ! I to bez ceregieli ,żadnej gry wstępnej ani otarć ! Super sprawa,ciekawe po czym tak masz ?

Kaszaaaaaa
Redberry
Kaszaaaaaa

No co ty mówisz ! Też bym chciał takiego orgazma ! I to bez ceregieli ,żadnej gry wstępnej ani otarć ! Super sprawa,ciekawe po czym tak masz ?

no właśnie nie wiem.... ale z to ostatnio z moim M w roli głównej... hahhah!
Często mi się zdarza, że sie budze i już! :oops::oops::oops::oops:

http://miko.aguagu.pl/suwaczek/suwak1/a.png

stysiapysia
Kaszaaaaaa
stysiapysia

A powiem ze nawet nie w ciąży ludzie Cię kłamią ... wiele razy sie zdarzy ze człowiek sie
rozmarze przy oczach, Powiedzą "cudownie wyglądasz"...a przychodzisz do domu , patrzysz w lustro a Ty masakra...chciałąbym by ludzie mówili szczerze... "masz brudny nos, oko, itp.a nie kłamać w zywe oczy :)

Ja jestem zawsze szczera ale nie wszystkim się to podoba.Czasami kogoś zranie niechcący,niektórzy się obrażają.Niektórzy uciekają bo się boją.Nie da rady wszystkim dogodzić ! Niestety tak to już jest :(

Agunia
Kaszaaaaaa

No to pewnie u mnie raczej nie zmieni się nic w sprawie mojego chłopczyka :)) Chociaz gin kośc udową mierzył i żadnego tam siusiaka nie widzial,ale faktycznie raczej się to potwierdzi.

To on określił płeć na podstawie kości ? Mój zobaczył psioche ,nic nie mierzył :( Ja pierdziele,każdy ma inne metody,nie nadążam !