Skocz do zawartości
Forum

Szczęśliwe Marcowe Mamy 2010... :)

Rekomendowane odpowiedzi

racuszek
Helloł :)
Redka teraz trochę zmienilam kolorek zamiast odświeżyć :D

A dzionek hm spacerki po Pozaniu .. fajnie było .. dziś też będę spacerować :) i do lekarza idę :D

aaa no to też fajnie :-) A jaka to zmiana?
U jakiego lekarza jesteś?

racuszek
Ale Miko wysoki !! Amela nosi ciuszki 92 a butki 23 :) ale ostatnio np biegała w krótkich spodenkach na 6-9 miesięcy heheh chudzina co zje to wybiega hihi

Kurde, no ja wiem.. może i jest wysoki... czasem jest wyższy i bardziej tęgo od 3 latków... ale różne są dzieci i róznie to wygląda. Ja zawsze bieliznę wolę większą, żeby była wygodniejsza w zakłądaniu, i dłuższa. Sweterki ma na 104, czasem 98.

Kurcze,a wiesz z tym wbieganiem kilosów - jest coś w tym! Mój mały też dużo biega, a jak ma okres niejadkowy to od razu po nim widać, zwłaszcza po buzi!

A ja nadal jestem number one mojego dziecka. U Was też tak jest?

http://miko.aguagu.pl/suwaczek/suwak1/a.png

Redberry
racuszek
Helloł :)
Redka teraz trochę zmienilam kolorek zamiast odświeżyć :D

A dzionek hm spacerki po Pozaniu .. fajnie było .. dziś też będę spacerować :) i do lekarza idę :D

aaa no to też fajnie :-) A jaka to zmiana?
U jakiego lekarza jesteś?

racuszek
Ale Miko wysoki !! Amela nosi ciuszki 92 a butki 23 :) ale ostatnio np biegała w krótkich spodenkach na 6-9 miesięcy heheh chudzina co zje to wybiega hihi

Kurde, no ja wiem.. może i jest wysoki... czasem jest wyższy i bardziej tęgo od 3 latków... ale różne są dzieci i róznie to wygląda. Ja zawsze bieliznę wolę większą, żeby była wygodniejsza w zakłądaniu, i dłuższa. Sweterki ma na 104, czasem 98.

Kurcze,a wiesz z tym wbieganiem kilosów - jest coś w tym! Mój mały też dużo biega, a jak ma okres niejadkowy to od razu po nim widać, zwłaszcza po buzi!

A ja nadal jestem number one mojego dziecka. U Was też tak jest?

znow mam ciermne z takim refleksem tylko ...

u pulmunologa i laryngooga :) zapaenie zatok mam - nawet nie zauważyłam , tyle że miałam "lkluche" w gardle :)

http://www.suwaczki.com/tickers/relguay3vocefj8j.png

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3kw6ykdy3q.png

Redberry
Kaszaaaaaa
Hello !!

Nie wiem gdzie. Co tydzień sprawdzam dostępność w necie (bo w sklepach wogóle nie ma ich) i czekam aż się pojawi napis dostępne :/
Ale jeśli ty też chcesz dla Mikołaja to on jest wyższy na bank ma 37cm od kroku w dół więc masz wybór pełny !!

aha, teraz rozumiem. Ile Lena mierzy?
Tak, Mikołajek jest wysoki. Kurcze, podkoszulki mam na 110. Buciki na 24.

Lena ma niby 85 ale ciuchy nosi 86-92 stopa 20-21 .Ma skierowanie do ortopery-nie wiem czy pamiętasz jak kiedyś pisałam,że stawia jakby jedną nóżke do środka no i teraz przez zime w kapciach a na dworze w dużych buciorach i nie było widać a jak zaczeła nosić adadiski i trampki to nie dość,że bardziej do środka to czasami nie stawia stopy na pięcie. Achhh żałuje,że jak wtedy byłam przeczulona na punkcie tej nóżki to wstawiłam filmik po którym się cieszyłam,że jest o.k. zamiast działać dalej :(

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49y2v4q82ra9xr.png

racuszek

u pulmunologa i laryngooga :) zapaenie zatok mam - nawet nie zauważyłam , tyle że miałam "lkluche" w gardle :)

no to ładnie z włoskami! :)

ale nieładnie z zatokami.. kuruj się! :Psoty: :Usteczka:

Kaszaaaaaa

Lena ma niby 85 ale ciuchy nosi 86-92 stopa 20-21 .Ma skierowanie do ortopery-nie wiem czy pamiętasz jak kiedyś pisałam,że stawia jakby jedną nóżke do środka no i teraz przez zime w kapciach a na dworze w dużych buciorach i nie było widać a jak zaczeła nosić adadiski i trampki to nie dość,że bardziej do środka to czasami nie stawia stopy na pięcie. Achhh żałuje,że jak wtedy byłam przeczulona na punkcie tej nóżki to wstawiłam filmik po którym się cieszyłam,że jest o.k. zamiast działać dalej :(

tak, pamiętam. Na kiedy masz wizytę? Może nie jest tak źle?
Mogą ponoć koślawić do 3 roku..:/ ale wiadomo, że się przejmujesz...

Już zamówiłam rowerek!
no i kask dodatkowo :Psoty:
Ben & Holly Helmet: Amazon.co.uk: Toys & Games

Young Lady Kids / Boys / Girls Wooden Balance Bike Scooter First Ride Learning Bicycle: Amazon.co.uk: Toys & Games
Mam nadzieję, że do soboty dojdą... :)

Zaprosiłam 3 mamy z dziećmi, oczywiście 2 coś wypadło :grrrrrr: , czyli będzie jedna ze swoją 20miesieczną córką...
Trochę się wkurzyłam, no, ale trudno...

http://www.suwaczki.com/tickers/dqprroeqtjy1ztqb.png

http://www.suwaczki.com/tickers/dhi43e3k4u27zg55.png

Redberry
racuszek

no to ładnie z włoskami! :)

ale nieładnie z zatokami.. kuruj się! :Psoty: :Usteczka:

Kaszaaaaaa

tak, pamiętam. Na kiedy masz wizytę? Może nie jest tak źle?
Mogą ponoć koślawić do 3 roku..:/ ale wiadomo, że się przejmujesz...

Nie mam jeszcze bo nie wiem gdzie z nią iść. Próbuje się dodzwonić do znajomego ortopedy bo kiedyś podawał nazwisko swojego kolegi którego zachwalał ale jakoś mam pecha albo go nie ma albo nie odbiera (może po dyżurze) pfff

Ja dzisiaj lasgne robiłam ale my to makaronowi jesteśmy na maxa :))
A co do spania to z Lenką różnie czasem pięknie zasypia u siebie i nie przychodzi -wtedy śpi zawsze do 10 jak zabita a jak przyjdzie to max do 9 więc wygodniej jej samej a naj lepsze jest jak zasypiając marudzi,że mnie musi głaskać i ja póżniej łaże z poodbijanymi szczebelkami :36_19_1:

Karin jak się skończyła ostatnia historia zdrowotna ?? Miałaś to ekg ? Coś wiadomo (oprócz nerwicy :P ) ?

Hej!

100 lat dla Cyprianka!

Kinqa
Już zamówiłam rowerek!

Young Lady Kids / Boys / Girls Wooden Balance Bike Scooter First Ride Learning Bicycle: Amazon.co.uk: Toys & Games

Zaprosiłam 3 mamy z dziećmi, oczywiście 2 coś wypadło :grrrrrr: , czyli będzie jedna ze swoją 20miesieczną córką...

śliczny rowerek i kask! Na pewno jej się spodoba! :Podziw:

Miłej imprezy!

Kaszaaaaaa

Nie mam jeszcze bo nie wiem gdzie z nią iść. Próbuje się dodzwonić do znajomego ortopedy bo kiedyś podawał nazwisko swojego kolegi którego zachwalał ale jakoś mam pecha albo go nie ma albo nie odbiera (może po dyżurze) pfff

A co do spania to z Lenką różnie czasem pięknie zasypia u siebie i nie przychodzi -wtedy śpi zawsze do 10 jak zabita a jak przyjdzie to max do 9 więc wygodniej jej samej a naj lepsze jest jak zasypiając marudzi,że mnie musi głaskać i ja póżniej łaże z poodbijanymi szczebelkami :36_19_1:

Karin jak się skończyła ostatnia historia zdrowotna ?? Miałaś to ekg ? Coś wiadomo (oprócz nerwicy :P ) ?

No, mam nadzieje, że traficie do kogoś kompetentnego.

U mnie ok, plecy lepiej, trafiłam na super ortopedę, mam leki. A na sercu mam tętniakowate coś - ale na razie żyję :P Mam mieć kontrole co 6 m-cy, skoro żyłam 30 lat to jeszcze trochę pożyję, to raczej wada wrodzona.

U nas spanie nadal z nami, lub pół na pół! :smile:

Redberry
Hej!

100 lat dla Cyprianka!

Kinqa
Już zamówiłam rowerek!

śliczny rowerek i kask! Na pewno jej się spodoba! :Podziw:

Miłej imprezy!

Kaszaaaaaa

No, mam nadzieje, że traficie do kogoś kompetentnego.

U mnie ok, plecy lepiej, trafiłam na super ortopedę, mam leki. A na sercu mam tętniakowate coś - ale na razie żyję :P Mam mieć kontrole co 6 m-cy, skoro żyłam 30 lat to jeszcze trochę pożyję, to raczej wada wrodzona.

U nas spanie nadal z nami, lub pół na pół! :smile:

No co ty mówisz !! Tętniakowate coś ! Brzmi nieżle jak "zakaz denerwowania żóny" i to conajmniej !! :lol: