Skocz do zawartości
Forum

Szczęśliwe Marcowe Mamy 2010... :)

Rekomendowane odpowiedzi

qmpeela
Agunia
qmpeela
Ale ze mnie gapa... :P Siedzę patrzę tu i tam, czytam nadrabiam a tu takie poruszenie ;)

U nas się dzieeeje, ciągle coś :P Na tyłku usiedzieć nie możemy w domu. Ninka próbuje siadać wredna mała małpeczka. Ciągnie się do góry nawet jak leży na podusi. Poza tym nie uśnie bez tarmoszenia czegoś w łapciach. Zazwyczaj jest to tetra, jeśli jej jednak nie ma w zasięgu mała szarpie za swoje ubranie. Zabawki ją nie interesują, woli jak do niej ktoś rozmawia, lub ogląda tv i się do niego cieszy jak gupi do sera ;)
Od kilku dni szukam zastępstwa dla tej nieszczęsnej tetry, ale nic nie mogę wymyślić. Dobrze, że mam kilka sztuk kolorowych to jakoś to chociaż wygląda jak gdzieś wychodzimy. ;)

A tetrusowa miłość wygląda u nas tak: (sorry za jakoś ale zdjęciofonem robione)

[ATTACH]39452[/ATTACH][ATTACH]39453[/ATTACH][ATTACH]39456[/ATTACH][ATTACH]39457[/ATTACH][ATTACH]39459[/ATTACH]
Qmpelo normalnie jakbym mojego Kacperka widziała :D on też jest tetrusiowy więc Ninka nie jest sama,uwielbia ją miętosić i jak przy buzi mu leży przy zasypianiu a w dzień się nią bawi i trzyma w rączkach i ogląda :))) fajnie to wygląda.

Wygląda superaśnie, tylko u nas po 15 minutach, tarmoszenia, gniecenia i ciamkania ta tetra wygląda strasznie :P Wymiętolona jak nie wiem i do połowy mokra;)

Zapomniałam dodać dziecko mi się odsmoczkowało... Nie chce cuchać i koniec.
hehe dokładnie u nas tak samo :)
mój też nie cucha mocia :) ale kurcze lubi sobie palec ssać...i co to będzie?

http://suwaczki.maluchy.pl/li-63498.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-63499.png

Agunia
qmpeela
Agunia

Qmpelo normalnie jakbym mojego Kacperka widziała :D on też jest tetrusiowy więc Ninka nie jest sama,uwielbia ją miętosić i jak przy buzi mu leży przy zasypianiu a w dzień się nią bawi i trzyma w rączkach i ogląda :))) fajnie to wygląda.

Wygląda superaśnie, tylko u nas po 15 minutach, tarmoszenia, gniecenia i ciamkania ta tetra wygląda strasznie :P Wymiętolona jak nie wiem i do połowy mokra;)

Zapomniałam dodać dziecko mi się odsmoczkowało... Nie chce cuchać i koniec.
hehe dokładnie u nas tak samo :)
mój też nie cucha mocia :) ale kurcze lubi sobie palec ssać...i co to będzie?

O tak swoje paluszki chętnie ssie... i :olaboga: mój palec jak nie może usnąć :lol: