Skocz do zawartości
Forum

Szczęśliwe Marcowe Mamy 2010... :)

Rekomendowane odpowiedzi

Kaszaaaaaa
stysiapysia
Kaszaaa czy Ty już dostałaś okres??? ja miałam koniec maja , teraz ciszaaaaaa....heh czyżbym "zaszła za daleko"????

Tak ja już miałam 2 i zaraz będzie 3 aż sie boje co to będzie bo ten 2 to był straszny :36_19_1:

Czas na teścik ?
No to ja już wiem czemu Hania się za siedzenie bierze ,wie,że już niedługo mamcia nosić nie będzie mogla :lol:

Mam nadzieje , ze tylko panikuje grrrrr....:36_2_15:

Kaszaaaaaa
stysiapysia
Lence podajesz coś extra oprócz mleka już?

Coty,ona nic nie chce tz ani herbatek ani modyfikowanego a od 5 mc czyli za tydzień chce zaczać próbować z marchewką albo z klikiem ale ciężko to widze.
Chyba będe sobie smarować cyce żeby to zjadła :lol:
Jeden w bitej śmietanie dla męża drugi dla Lenki w marchewce :sofunny:

:sofunny::sofunny::sofunny:

A co ona taka? za kim się wydała??

stysiapysia
Kaszaaaaaa
stysiapysia
Kaszaaa czy Ty już dostałaś okres??? ja miałam koniec maja , teraz ciszaaaaaa....heh czyżbym "zaszła za daleko"????

Tak ja już miałam 2 i zaraz będzie 3 aż sie boje co to będzie bo ten 2 to był straszny :36_19_1:

Czas na teścik ?
No to ja już wiem czemu Hania się za siedzenie bierze ,wie,że już niedługo mamcia nosić nie będzie mogla :lol:

Ja ostatnio też mam dziwne myśli bo czuje się tak jak w ciązy nawet mam węch wyostrzony i te same zapachy mnie męczą ale nie jest możliwe bym była w ciąży :)

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49y2v4q82ra9xr.png

stysiapysia
Kaszaaaaaa
stysiapysia
Lence podajesz coś extra oprócz mleka już?

Coty,ona nic nie chce tz ani herbatek ani modyfikowanego a od 5 mc czyli za tydzień chce zaczać próbować z marchewką albo z klikiem ale ciężko to widze.
Chyba będe sobie smarować cyce żeby to zjadła :lol:
Jeden w bitej śmietanie dla męża drugi dla Lenki w marchewce :sofunny:

:sofunny::sofunny::sofunny:

A co ona taka? za kim się wydała??

Ona by mogła leżeć cały dzień z cyckiem w buzi albo głaszcząc mnie i się tuląc :36_19_1:
Mówi się żeby nie zabierać cycka,że niby dziecko samo puści -już bym miała cyce do kolan a dupala wrośniętego w wersalke :lol:

Kaszaaaaaa
stysiapysia
Kaszaaaaaa

Czas na teścik ?

Ja ostatnio też mam dziwne myśli bo czuje się tak jak w ciązy nawet mam węch wyostrzony i te same zapachy mnie męczą ale nie jest możliwe bym była w ciąży :)

Niemożliwe??? a dlaczego???:36_2_15:

stysiapysia
Kaszaaaaaa
stysiapysia

BOOOOoo męczyliśmy się prawie 3 lata żeby się Lenka urodziła i nie wierze żeby nagle plemniki Tomka dostały takiej pary żeby gume przegryżć :lol:

Kaszaaaaaa
stysiapysia
Kaszaaaaaa

BOOOOoo męczyliśmy się prawie 3 lata żeby się Lenka urodziła i nie wierze żeby nagle plemniki Tomka dostały takiej pary żeby gume przegryżć :lol:

:sofunny::bye::bye::bye:

martab0
Kaszaaaaaa
martab0
halo halo:)
moj synalek marchewke dzis zjadl:)

hallo hallo
ciekawe czy pośpisz :lol:

nawet nei kracz jutro wstajemy o 6 i do polski wiec jak zacznie mi dawac w samolcie to chyba padne...moze doloze pieluch do podrecznego:)

hehe
Na stałe czy w odwiedziny ? A gdzie w polsce pomieszkujecie ?
Ale se kochana wybralaś dzień na wprowadzanie diety hehe

martab0
kurde chcialam wam wyslam fote ale mam jakis nowy tel i za cholere nei chce mi blutooth dzialac.
a wiec zjadl k pol duzej marchewy na maxa rozgotowana i rozgnieciona z odrobina maselka. smakowlao mu i przy tym pluli gaworzyl, zjad sporo byla w szoku.
poprobuje jeszcze z tym zdjeciem

A cos wcześniej już dawałaś czy to było pierwsze coś ?

Stysiu ! Zaczyna się od pomarańczy !:lol: