Skocz do zawartości
Forum

Mamuśki z Polski i nie tylko :)

Rekomendowane odpowiedzi

no to bedzie teraz moniq :)
a co do placuszkow to juz sie jakos zmowimy :lol: nie wiem jak bo pol Polski bede musiala objechac jesli mam zamiar sie spotkac z wszystkimi tymi co obiecuje :sofunny:

a co do powrotu, to nie. raczej nie mam zamiaru wracac, pisalam o tym wlasnie
bo ja wyjechalam nie za kasa, nie dlatego zeby sie dorobic czy jakos tak, wyjechalam 10 lat temu z milosci, po drodze milosc diabli wzieli i cale szczescie, znalazlam inna :) a teraz tutaj zyje, mam dzieci, dom, prace, moj K jest Francuzem a nie Polakiem i dlatego tez inaczej sie zapatruje na przyszlosc, bo tam nie ma do czego wracac...

Ja nie mowie ze tak jest codziennie ale zdarza sie to niestety raz na jakis czas a do tego ten piesek nie nalezy do malych blokowych pieskow tylko jest to cos w rodzaju wilczura (bo na 100% nie jestem pewna czy to wilczur) :)
A moj Pietrek jakis tchorzliwy sie ostatnio zrobil zawsze jak wyciagalam odkurzacz to siadal na nim albo pomagal mi odkurzac a teraz po prostu sie boi to samo z suszarka do wlosow, ogolnie boi sie tego typu dzwiekow- tylko nie wiem czemu??

http://piotrunio.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png

monikouette
no moze troche szybko sie wkurzam ale znalam ludzi co mieli wielkiego groznego molosa i mieszkal z nimi na 25m2, non stop zamkniety, wieczorem tylko gosc z nim wychodzil.... az potem jak pies pogryzl kogos to sie zdziwili ze dlaczego... :duren:

Ten pies raczej do taich nie nalezy on chyba lubi towarzystwo a jak dluzej jest sam to wariuje, nie raz widzialam ze mieli pozrywane firanki w oknach- szkoda psa, bo meczy sie w zamknieciu.

http://piotrunio.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png

no wlasnie, zal mi takich psow bo one powinny ganiac po ogrodach i sie wyszalec...
a co do tego leku odkurzacza, to raczej normalne zachowanie dziecka, kazde ma taki okres ze cos co do tej pory znal i akceptowal, nagle przestaje byc fajna zabawa
tak samo jak z osobami, kolo 2 latek (nie jest to regula) dziecko sie nagle robi tchorzliwe, bojazliwe, nic tylko mama i tata a obcy a czasem i znajomi sa beeee, potem to przechodzi :)