Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hej

Andzia Ty sie darlas na Stasia, ze mowi laskom, a ja weszlam z Miśkiem do t., a ona od razu. A wiesz babcia tylko Ci to kupila i wlozyla. No zesz jasna cholera!!! NA szczescie Michu jej nie sluchal, a ja od razu powiedzialam, ze ma byc cicho. I do Ali: nic Ci babcia nie kupila, bo Ty i tak nie wiesz o co chodzi :hahaha:

Mikołaj swietny!!! Naprawde super pomysl!
Przykro z mama :(
Moja tez nie dzwonila, ale ma wszystko przygotowane dla dzieci i jak sie spotkamy to im da, bo teraz jest w Warszawie.

Do mnie Mikołaj tez przyszedl, dostalam pizame, bo marudzilam o niej juz od dawna :)

magda_79
No prosze Cie, jak to mialaby do nas przyjsc? Odebralam Michała, zjedlismy obiad i zasuwalam z wozkiem do nich, dla Michała.
5 min i do samochodu i do domu.
Ona nie miala czasu, bo sprzatala duzy pokoj.

Zawsze sie chce tego czego ie nie ma :) My mamy dosyc ciemnych, marze o jasnych. Wy odwrotnie :)

Magda no jakos wierzyc mi sie nie chiało, ze przyszła do Was:)
Podziwiam, jakby do mnie mama zadzwoniła, że mamy przyjśc, to bym nie poszła:)\\

Co do mebli to chce ciemne, ale tak naprawde to nie wiem jakie kupie. My mamy jasne, u lasek sa jasne, u Stasia biale a i tak wszędzie widac kurz:Padnięty:

Padam na pyszczydlo. Taaak mi sie spac chce, ze nie kontaktuje. Cale szczescie P. wrocil dzisiaj o 18, wiec podzielilismy sie kapaniem i kladzeniem spac. ufff
P. wzial kase od t. i Mich ma juz kupiony prezent od nich pod choinke. Nie wiemy tylko co Ali kupic od nas. Wszystkie te zabawki wydaja mi sie jakies beznadziejne. Macie jakies pomysly?

Jutro P. do pracy dopiero na 16 i idziemy na 13 na festyn do nas do parku. Mikołaj przyjedzie w eskorcie policji, beda wozy strazy pozarnej, Krolowa Sniegu, konkursy i zabawy, no i ognicho :)))
Sama nie moge sie doczekac, a Misiek szybko poszedl grzecznie spac, zeby juz bylo jutro :)

Cafe jak tam, udalo sie K. dojechac na czas?

My po festynie. Ogolnie sredniawo, ale Michu zadowolony,a to najwazniejsze. Dostalismy kupony na kielbache, gofry i na paczuszke dla Mikolaja. Najwieksza atrakcja bylo poeczenie kielbasek i to, ze Mikołaja przywiozl na sygnale radiowoz.
No, ale najwieksza frajde mialy dzieci troche starsze, bo byly rozne konkursy. Pogoda dopisala, bialo, lekko proszyl snieg, ale po godzinie juz bylo zimno. Misiek na sankach, wiec przeszczesliwy.
Na obiad wciagnelsmy pizze, wiec dzien luzacki.

No moze nie dla P., bo od rana zdazyl umyc czesc okien i caly kibelek, tzn. sciany :)

Czesc dziewczyny:)
Zagladam na chwile.. u nas intensywnie teraz mam weekend w szkole, po zajeciach bylismy u rodzicow i tak dni mi leca... W pracy mi sie porobilo tak, ze ....opisze na boku:/ nic fajnego, ale moglam sie tego spodziewac:/
Andzia ale zazdroszcze wam remontow:) my mamy z hemnesa biale komdy w salonie i nie narzekam na biale meble:) Za to mebli BRW nie lubie, nacielam sie na kuchnie bardzo....
Magda fajny brontozaur:) moj Kuba jakos tak dinozaurami nie bardzo sie interesuje... chyba kupimy mu pociag jakis z fajnymi torami... namawiam Kube na to zeby napisal list do gwiazdora mowie mu ze nie bedzie wiedzial co chce dostac, ale po mikolaju Kuba mi powiedzial, ze "widzisz mama nic mu nie narysowalem, a on wiedzial co kupic;)"
Cafe widze ze u was jak zawsze intensywnie:) zazdroszcze mozliwosci kupna domu:))) alez mi sie marzy taki maly, piekny z ogrodeczkiem:) U nas na razie ciasto na pierniki dojrzewa w lodowce, robie w tym roku z inengo przepisu, piernik staropolski... Czytalam ze z tej ilosci ciasta wyjdzie nie tylko duzy plak, ale tez sporo piernikow, a wiec juz w inne ciasta sie nie bawie:)