Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
no olek mial zdjecia w starym przedszkolu
na baliku
a w tym zero

U Micha juz w tym roku byly fajne fotki - Dzien z zycia przedszkolaka. Przez 2 dni gosciu chodzil po grupach, siada z boku i pstrykal fotki jak sie bawia, ucza itp. potem kazdy wybieral jakie chce dla siebie i odbijal. niestety to byly jedyne 2 dni kiedy Micha nie bylo w p-kolu :(

magda_79
cafe82
no olek mial zdjecia w starym przedszkolu
na baliku
a w tym zero

U Micha juz w tym roku byly fajne fotki - Dzien z zycia przedszkolaka. Przez 2 dni gosciu chodzil po grupach, siada z boku i pstrykal fotki jak sie bawia, ucza itp. potem kazdy wybieral jakie chce dla siebie i odbijal. niestety to byly jedyne 2 dni kiedy Micha nie bylo w p-kolu :(

Ale zajebiście!!!
U nas panie robia zdjęcia w grupach i co jakiś czas sa wystawione w albumach i mozna kupić. Minus taki, że jakos kiepska

magda_79
A tak przy okazji to mamy 7. zeba!!!

Gratki!!!

andzia
Hej,
moje dzieci wstały dzisiaj o 5.30, żeby sprawdzić zawartość butów::):Ale była radość, kwiki i piski.
A pod p-kolem siedział w saniach Mikołaj, witał się z dziećmi i rozdawał lizaki. Ale była radocha:)
Fajnie być dzieckiem::):

Oj fajnie! Michu juz wczoraj nie mogl zasnac, a dzisiaj nie widzialam go w akcji porannej, ale slyszalam :hahaha: PEwnie juz nie moze sie doczekacp owrotu do domu.

A w p-kolu wczoraj mieli Mikołajki. I w sumie dobrze, bo te emocje sie rozloza.

a dzisiaj przed 7 wyjechalismy
dzieciaki do rpzedszkola /zloba
do wroclawia
nic ciekawego nie kupilismy,ale polazilismy,obiad
bylo suuuper

pozniej po chlopcow
male zakupy
K wlasnie pojechal z olkiem do okulisty
j i c zasypiaja
robie jeszcze ciasto,bo jutro chlopcy maja w zlobie male przyjecie urodzinowe
i muffiny musze machnac

w weekend szkola
kolowkium
jutro mam wolne wiec troche poczytam

magda i jak u lekarza?

a mikolajki na spokojnie
olek rano rozdal perezenty
kazdy mial swoja skarpete:oczko:
chlopcy dostali ksiazeczki
a olas pudelko lego star wars-kupilam w biedronie zestaw jakis samolot i 4 ludziki za 29zeta a taki sam w tescko jest po 60dych

w przedszkolu chyba bez szalu,bo za duzo nie opowiadal
dostali gwiazdorka,czekolade i opaske odblaskowa na reke
dla mnie porazka

U lekarza ok. Mała wazy 7670, wiec pomalu do przodu. Bez szalu, ale w swoim tempie przybiera.
To, ze ruchowo tak slabo to taki sam leniuch jak Michał, bo na pewno z napieciem miesniowym ok.

Pozalilam sie z nockami. NA to lekarz: no to jedziemy na tym samym wozku :sofunny:
U nich sytuacja dokladnie taka sama, maja dwojke dzieci, jedno 3 lata, drugie rok. I to mlodsze tez tak przy mamie spalo i pobudki co chwila.
I jak powiedzial: mamy 2 opcje. Albo w wieku 5 lat przeprowadzimy powazna rozmowe, ze czas juz odpuscic :sofunny:
Albo tata sie wezmie za dziecie w nocy. Oni tak robia od prawie 2 m-cy. Poki co z marnym skutkiem, ale walcza :hahaha:

To kicha u Olasa w p-kolu.
Michu mial wczoraj i dostali bardzo dobre jakosciowo slodycze i z Fisher Price taka maskotke Slodziaki-Spiewaki czy cos w tym stylu. Co prawda prezent srednio Micha zainteresowal, ale jakosciowo super i Alicja ma radoche :)

A od nas dostal McQueena co MEi kiedys pokazywala - trzeba rozbic taka kredowa kostke, slodycze i P. dostal kupon na klocki Cobi za 29 zl na BP. I okazalo sie, ze duze pudelko - stacja benzynowa. JEszcez calej nie zlozylismy.

A od T. dostal torbe mandarynek i bananow. Soczek maly i ciastka badziewne :hahaha:
Komentarz Micha: Mikołaj chyba byl glodny i sobie banany kupil i zapomnial zabrac z torby :sofunny:

magda haha no to lekarz cie pocieszyl:)
z bananow sikam:sofunny:

a u olka w przedszkolu szkoda gadac
teraz zaluje,ze nie wkrecilam sie do trojki,bo to naprawde porazka
hot wheels kosztuje 7 zeta
a magnozety np pewnie z 15zl
a chlopcy by mieli mega mega frajde
dla dziewczynek tez wybor duuuzy
albo jakies chociaz kinder jajo czy cos

magda_79
To kicha u Olasa w p-kolu.
Michu mial wczoraj i dostali bardzo dobre jakosciowo slodycze i z Fisher Price taka maskotke Slodziaki-Spiewaki czy cos w tym stylu. Co prawda prezent srednio Micha zainteresowal, ale jakosciowo super i Alicja ma radoche :)

A od stke, slodycze i P. dostal kupon na klocki Cobi za 29 zl na BP. I okazalo sie, ze dnas dostal McQueena co MEi kiedys pokazywala - trzeba rozbic taka kredowa kouze pudelko - stacja benzynowa. JEszcez calej nie zlozylismy.

A od T. dostal torbe mandarynek i bananow. Soczek maly i ciastka badziewne :hahaha:
Komentarz Micha: Mikołaj chyba byl glodny i sobie banany kupil i zapomnial zabrac z torby :sofunny:
:hahaha:
Ważne, że pamiętali, bo moje dzieciaki od mojej mamy nie dostały nic...nawet nie zadzwoniła...
A w p-kolu Mikołaj wypadł super, chodził po wszystkich salach i rozdawał prezenty, laski przeżywały jak nie wiem. Dostały kalendarze adwentowe, ale na Mikołaja było przeznaczone 5 zł, więc wiadomo bez szału. Za to będą mieć fajne wspomnienia:)
W szkole tez był Mikołaj, ale Stachu wiadomo, inna bajka. Dzisiaj musiałam się na niego kilka razy wydrzeć, bo próbował uświadomić laski, że to mama z tatą włożyli te prezenty w buty:Histeria:
A mi Mikołaj zostawił w bucie bransoletkę i kolczyli, co prawda trochę nie w moim stylu, ale co tam:Oczko: