Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

No ja też nie lubię zimy...
Dzisiaj było -2, nie wyobrazam sobie w tej chwili -15:lol:

Na czwartek zorganizowaliśmy dzieciakom do p-kola super niespodzianke. Bedzie Mikolaj z prawdziwego zdarzenia. Juz o 7-mej rano będzie stał przy p-kolu w saniach, żeby dzieci idąc do p-kola go widziały, a po sniadaniu będzie chodził po salach i rozdawał dzieciom slodycze::):

Tak na szybko wpadam, bo zaraz musze budzic Luśke i lecimy po Michała. Nie moge sie doczekac, bo ostatnio mial robione zdjecia i dzisiaj odbieram.
No i moj maz dzisiaj o 16 bedzie w domu :)

Akurat na necie w Smyku jest promocja na firme Playmobil i Michu bedzie mial swoja wymarzona LEcznice dla zwierzat. W sklpeie byla ostatnio po 190 zl, a tu kupilam za 129 i przesylka gratis. Od razu kupilam Alce rajty i skarpety :)

Hej,
ziiiiimno dzisiaj.

Cafe szkoda, ze goście nie dopisali, ale najwazniejsze, że jubilaci zadowoleni:great:
Oby K. udało się zwolnić tempo w grudniu, u nas nie ma na to szans, K. zawalony robotą po kokardy:Kiepsko:

Magda no fajna lecznica, ale nie dla zołzów...super, że udalo się ją taniej kupić:)
Zupełnie nie mam do nich pomyslu, może jakies chodzące psy albo cos w ten deseń im kupię. Albo ciuchy, z tego się na bank ucieszą::):

hej
u nas troszke pada snieg, ale jest 0 stopni, wiec malo co go zostaje. I dobrze :)

andzia Sama nie wiem czy Michał bedzie sie bawil ta lecznica, ale mowi o niej ciagle, wiec zobaczymy. A jak laski lubia dostawac ciuchy to pomysl juz jest :)

U Michała w p-kolu chyba dzisiaj jest mikolaj, wiec wroci zaaaaadowolony. Odebrala wczoraj jego zdjecia, sa piekne. drogo, ale warto.
No i wczoraj jak go odbieralam to weszlam do sali i chwile patrzylam jak sie bawi. Ganial jednego kolege, lapal za reke i tak sie ciagali. Wiem, ze dla Was to nic ciekawego, ale dla nas to kolejny krok milowy :)

Wczoraj wybieralam fotki do kalendarza i ogladalismy z P. zdjecia z wakacji. Ale nam sie zatesknilo. Wydaje sie jakby juz wieki minely.
A nie ma dnia, zeby Michał sie pytal ile jeszcze czasu, zeby jechac na plaze. ale ma faze :)

Andzia opowiadalam mamie mojej o Stasiu, ze taki zdolny i ze laski takie fajne. I moja mama, kotra widziala Was na zdjeciach powiedziala, ze od razu widac, ze po Tobie, ze jestes taka piekna i madra :)

magda_79
Wczoraj wybieralam fotki do kalendarza i ogladalismy z P. zdjecia z wakacji. Ale nam sie zatesknilo. Wydaje sie jakby juz wieki minely.
A nie ma dnia, zeby Michał sie pytal ile jeszcze czasu, zeby jechac na plaze. ale ma faze :)

Andzia opowiadalam mamie mojej o Stasiu, ze taki zdolny i ze laski takie fajne. I moja mama, kotra widziala Was na zdjeciach powiedziala, ze od razu widac, ze po Tobie, ze jestes taka piekna i madra :)

Błahaha, szkoda, ze Twoja mama nie widziała jak wczorajsze popołudnie darłam pape na wszystkich:Nieśmiały:
No z Zoską nie wyrabiam, nie daje rady po prostu::(:
Myslalam, że ma taki głupi okres i jej minie, ale to trwa już ze 2 miesiące i zero poprawy...codziennie akcje, histerie, bije i szczypie Maryśke, w p-kolu tez potrafi uderzyć...
W pon. miałysmy powazna rozmowe, obiecała poprawe(chociaz miałam wrażenie, że średnio mnie słuchała) i wczoraj ledwo wyszłyśmy z p-kola juz foch, bo ie ma śniegu, bo rękawiczki sa glupie itd. A jak jej zwróce uwage to od razu głupia jestes, nie lubie Cię itd::(:No i wczoraj sie doigrała, miała kare na wszystko, ale czy cos z tego wyniosła to nie wiem...

Cafe u nas zdjecia sa 2-3 razy do roku. Gosciu niezle trzepie kase, ale co tam - fajna pamiatka.
29 zl za zdjecie drukowane na plotniew ramce i po 7 zl te same zdjecia w papierowych ramkach i normlanie wywolane. Wzielismy dla Michała tematyczne - kucharz i to srednio wyszlo, ale chcial. A najfajniejsze portrety w kolorze i czarno-biale. Naprawde rewelacja.

Andzia ale masz z ta Zoska. Nic nie doradze, u nas tez fochy, ale ogarniamy juz je troche.