Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafe w pracy ok, już się ogarnęłam, przez ten tydzień sama robiłam wszystkie rozliczenia i tylko dwa razy musiałam dzwonić do koleżanki z pytaniem:Oczko:
Bardzo fajna atmosfera jest, dziewczyny sympatyczne, przez ten tydzień byłyśmy tylko we dwie z Emilą, bo dwie na urlopie i szef też na urlopie, więc luz blues. A Emila jeszcze większa gaduła niż ja, przy tym dużo pracy, więc czas szybko leci.
W przyszłym tygodniu dwa razy nie ma półkolonii, wiec znowu muszę coś pokombinować dla dzieciorów. We wtorek jadą na wycieczkę do jakiejś wioski, gdzie będą lepić z gliny, a później na basen. Stacha zapisałam, ale laski za małe...

W ogóle jak mi te panie z CK opowiadają o niektórych akcjach lasek, to głowa mała. Mówi, że codziennie sikają z nich ze śmiechu. Zosia ostatnio przez cały spacer wymachiwała nogami i na cały głos krzyczała(Magda wie, że ma donośny głos) a mój tata lubi wódke i piwo, a mój tata lubi wódkę i piwo:Niewiniątko:Nie wiem skąd jej się to wzięło. A na pytanie jak mają na imię rodzice odpowiedizała: mama ma na imię matka, a tata ojciec:Szok:

andzia
Cafe oby pogoda jutro dopisała!!!
My chcemy 15-go ze znajomymi gdzieś skoczyć, myślałam o Parku Dinozaurów w Gorzowie, ale to daleko, albo Zoo we Wrocławiu. Zobaczymy

kurcze tez chcielismy jechac do zoo
ale mamy tyle zaleglosci,ze spedzimy ten dzien w pracy
przed poludniem jedno pozniej drugie

a pogoda sie wlasnie martwie
byle nie padalo

Cafe no bliźniaki z reguły są sensacją samą w sobie, a jak przy tym głupkowate, to już w ogóle. Ale i tak bym wolała, żeby w domu były ciut normalniejsze:hahaha:

Magda zapomniałam odpowiedzieć, Stasiu chodzi na normalne treningi na Orliku, roczniki 2005-2002, więc on jest tym najmłodszym, ale w ogóle mu to nie przeszkadza. Czasem chodzimy z dziewczynami mu kibicować::):Można się nieźle uśmiać::):

zasiadlam z alka przy cycku, wiec sorki za literowki.
posiedzialysmy troche u P.na boisku. Mlody szalal poki z nami. Przyszli chlopcy w jego wieku i juz uczepiony mojej nogawki :(((

andzia ale super z tym parkiem linowym. K. na pewno sie zachce i bedziecie sie zajebiscie bawic.
super, ze w pracy juz poukladane. i fajnie, ze szef nie stoi Ci nad glowa.
Z Zoski padlam. wiem, wiem jak ona potrafi ryknac :sofunny: jak tylko sobie to wyobrazilam to sie nasmialam :hahaha: ale tesknie za tymi Twoimi dzieciakami!
zaluje, ze Michu nie dal sie poznac takim jakiego my mamy na codzien :(
nigdzie sie z dziecmi nie bawi i juz zaczyna mowic, ze do p-kola nie chce isc.

Cafe jedziecie tam do Biskupina???
My na srode musimy wymyslic jakis wyjazd.

Magda laski też często wspominają Michała, Filipa, Alicję, ciocię Magdę, wuja Przemką i tą drugą ciocię(Sabinę), ale nie mogą zapamiętać jej imienia. I Aurelcię i ciocie co im śpiewała na plaży. I Sisi:) Tylko Stasiu coś podejrzanie szybko zapomniał o Nadii:lol:
Jak się spotkamy na następnych wakacjach to Michał już na pewno będzie z nimi brykał, zobaczysz. I Alcia też::):

andzia
Cafe wg pogody jutro maja być tylko przelotne deszcze, więc trzymam kciuki, żeby było ok. A do Biskupina tez chcieliście jechać? Musze sprawdzić, bo tam sa ponoć czasem jakieś walki rycerskie czy cuś...

no K mowi,ze strata czasu,bo dzieciaki i tak biskupina nie docenia
a ja bym wjechala na godzinke
zobaczymy jak sie wyrobimy

Cafe wydawalo mi sie, ze ten link co dawalas o diznozaurach to w Biskupinie. ale chyba cos mi sie pomieszalo.
Moze faktycznie bedzie tylko przelotnie padac i uda Wam sie fajnie spedzic dzien.

Andzia jakbyscie sie do tego Gorzowa kiedys wybierali to daj znac, moze P. namowie i tez tam sie przejedziemy :)
Mich chyba juz sie nigdy nie przelamie :lup: Jedynie z moim chrzesniakiem zajebiscie sie bawi. Po ostatniej sobocie domyslam sie jak Ty masz jak dziewczyny zaczynaja szalec. Zrobili taka rozpierduche, bylo glosni, nie sluchali, ze o 20 łeb mialam jakby mi ktos przylozyl :)

hej
Za nami fajny weekend. Przyjechala moja kuzynka z synem 17 lat i blizniakami 14-letnimi. Wczoraj bylam z dziecmi u mamy na obiadku, mlody zachwycony kuzynostwem. Dziecka nie bylo :)
Dzisiaj zaliczylismy od rana zawody strazackie, lody i spacer, obiadek na miescie, a na koniec kawka u nas. Michał poszedl z chlopakami na dwor. Ale dziwnie, bo zawsze z nami. A my w domu, a jego nie ma :) Przeszczesliwy!
JA zadowolona, bo ciotka z Alka caly dzien :)

Hej,
my byliśmy dzisiaj w parku linowym ze znajomymi, zdjęcia są na fb. Powiem krótko-rewelacja!!! Adrenalinkę czuję do teraz, ma łapska bolą jak cholera, trasa średnia zajęła nam jakieś 2 h, pokonaliśmy swoje lęki, naprawde odjazd!!!Na pewno pojedziemy jeszcze na dużą trasę:)
I załapaliśmy takiego bakcyla, że za tydzień jak dopiszę pogoda to jedziemy na spływ kajakowy:)

Witam kobietki:)
Melduję się szybciutko:) Za nami suuuuper weekend. Spędziliśmy 3 dni na wsi u cioci P.:) Suuuuper powiem wam, że chciałabym tak... dzieciaki całe dnie na dworze. Wieczorem zajechaliśmy do domu... jutro jeden dzień spokoju, we wtorek Poznań, a w środę na wieś do cioci po teściową i do Strzelec... Kuba miał propozycję, żeby zostać z teściową na wsi no ale uwiązany do mnie strasznie, a i ja jakoś nie potrafią się z nim rozstać...:( zwłaszcza, że na ostatni tydzień sierpnia mam szpital zaplanowany:( chociaż wiem, że mała rozłąka z nami dobrze by mu zrobiła... ehhh ale jak widzę jak on przeżywa:(
Pisałyście o różnych parkach dinozaurów itd. ja chciałabym pojechać tam: ZOO Safari Świerkocin - Witamy w jedynym w Polsce ogrodzie zoologicznym typu safari to jest 50 km od teściowej... ale przy naszym napiętym grafiku nie wiem czy nam się uda;)

no dla mnie w Rogowie porazka
nic nic tam nie ma
pare starych popekanych dinozaurow i tyle
a najbardziej smieszyla nas ta trampolina i brudny stary dmuchany zamek
oczywiscie wszsytko dodatkowo platne
smiech

pewnie,ze mozna zaplacic,ale za jakies fajne atrkacje dla dzieci
no takie jest moje zdanie

pojechalismy do solca i bylo pieeeknie
bez porownania