Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

U nas dalej baaaardzo zebowo, kaszlowo i katarowo!

Ale mimo tegowczorajszy dzien byl super. Po drzemce mlodego pojechalismy do przyjaciol, bylismy u nich na placu zabaw, potem plotki u nich. Szkoda tylko, ze P. byl w pracy :( Michał juz troche lepiej u znajomych, bo sie rozkrecil i nie moglam go do domu wyciagnac :)

A dzisiaj brutalny powrot do rzeczywstosci. 8 stopni i mega deszcz :(

cafe82
hej magda

jak tam nocka?
zeby ciagle w ataku,coo?
naprawde meczy was to juz taaaaak dlugo,ile mozna??

a dieta mnie wciagnela,masz racje...musze schudnac i juz

Noc kiepska, ale przy Twoich nockach to az wstyd narzekac :Nieśmiały:
A zab ostatni, wiec jakos podchodze do tego lajtowo :)

Dieta naprawde fajna, ale ja nie moge. Moj brzuch jej nie toleruje. Dlatego musialam postawic na bieganie i mam nadzieje, ze wytrwam. Ale duzo mnie to kosztuje, bo pomimo mojej ogromnej milosci do sportu to biegania nigdy nie lubilam i bylam w tym bardzo slaba.
Teraz zaczynam sie przekonywac i wraz z postepami przynosi mi to coraz wiecej radosci :)

magda_79
cafe82
hej magda

jak tam nocka?
zeby ciagle w ataku,coo?
naprawde meczy was to juz taaaaak dlugo,ile mozna??

a dieta mnie wciagnela,masz racje...musze schudnac i juz

Noc kiepska, ale przy Twoich nockach to az wstyd narzekac :Nieśmiały:
A zab ostatni, wiec jakos podchodze do tego lajtowo :)

Dieta naprawde fajna, ale ja nie moge. Moj brzuch jej nie toleruje. Dlatego musialam postawic na bieganie i mam nadzieje, ze wytrwam. Ale duzo mnie to kosztuje, bo pomimo mojej ogromnej milosci do sportu to biegania nigdy nie lubilam i bylam w tym bardzo slaba.
Teraz zaczynam sie przekonywac i wraz z postepami przynosi mi to coraz wiecej radosci :)

trzymam kciuki,zeby tez ostatni dziad wyszedl jak n ajszybciej!!

super,ze wzielas sie za bieganie,kazda forma aktywnosci fizycznej jest wskazana...juz nie mowie o chudnieciu ale czlowiek od razu sie lepiej czuje!
moze uda mi sie jednak chociaz ze 2 razy w tygodniu skoczyc na jakis aerobik - tymbardziej,ze kolezanka chodzi

Witam i ja szybko, bo laski robią rozpierduchę na całego. Na dworze leje, więc dzień domowy, może w końcu nadrobię jakieś zaległości w sprzątaniu.
Zakupy ok, ale bez szału, bo ograniczenie kasowe spore. Jak wróciliśmy to pojechaliśmy jeszcze ze Stasiem na godzinną wycieczkę rowerową, zrobiliśmy 8 km, byłam pełna podziwu dla niego:)

Cafe zdrówka dla Twoich chłopaków, mam nadzieje, że na katarze się skończy i nic się z tego nie rozwinie!!!
Fajnie,m że dieta Ci przypasowała, przepisy na niektóre dania są naprawdę super:)
Podziwiam, że nie wchodzisz na razie na wage, ja rano ledwo oczy otworze to lecę siku i się ważę:)

Magda niech ta piątka jak najszybciej wyłazi.
Ja też CIę podziwiam za to bieganie, ja w podstawówce biegałam na zawodach i nawet byłam w tym dobra, a teraz szczerze nienawidzę tego sportu:) I płuca już nie te:)

Veronica tak jak wczesniej pisałam 3 dni uderzeniówki w zupełności Ci wystarczą. Gratuluję pierwszych spadków.
I super, że mama zgodziła się zostać.

cześc dziewczyny

cafe u nas tez katar w natarciu ale jakos julkowi to nie przeszkadza zreszta on ma taki mini mini katarek a olek od zeszłej niedzieli pociaga nosem.... zdrówka dla chłopaków oby szybko im przeszło.

andzia jak tam po zakupach udały sie???a jak dzieciaki po takim rozdzieleniu???

magda ja codziennie sobie obiecuje ze zaczne robic brzuszki i jak tylko przychodzi wieczór to mowie ze od nastepnego dnia....nie mam wogole weny na takie sprawy.....podziwiam cie bardzo....musze sie wybrac po wyplacie do sklepu i w koncu sobie kupic te rolki, i poprosze tescia zeby mi przejrzal rower to moze bym sobie troszke pojezdzila jak chlopaki beda spali popoludniami.....

gosia jak tam po uczelni???

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

andzia brawo dla stasia!no 8 km to duuuuzoo!
fajnie,ze zakupy udane...szkoda tylko,ze nie mogliscie zakupowo zaszalec

K ma za tydzien w sobote urodziny i tak przeszlo mi przez mysl,zeby wybrac sie do wrocka na jakies zakupy
ale pi pierwsze pogoda ma sie spieprzyc:( a po drugie i u nas bida,nawet nie ma co sie kusic

justynka i dla twoich chlopakow zdrowka!

a my dzisiaj kolejny dzien u moich rodzicow....to znaczy ja i dzieciaki czekamy tylko az S wstanie po nocy i nas zawiezie a potem moja siostra nas odwiezie do domu mam nadzieje ze juz dzisiaj skoncze skladac im ta kuchnie nie duzo mi zostalo....

a my wczoraj tez na zakupach bylismy wzielam julka i moja siostre i pojechalismy, porobilam zakupy bo doslownie wszytsko mi sie pokonczylo normalnie pustki w szafkach i lodowce i chemia mi sie pokonczyla.....

u nas jeszcze dzisiaj piekna pogoda a od popoludnia zapowiadali deszcz...mam nadzieje ze sie pomylili

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

justynka1984
cafe82
justynka milego dnia...fajnie tak troche oderwac sie od domu,co?sama skladasz te meble?

do tej pory skladalismy razem z S i moim tata a moja mam zajmowala sie dziecmi, a dzisiaj jade sama z tata skladac ale to juz ze tak powiem kosmetyka zostala kosze kargo poskladac i do szafek pomontowac, zawiasy i takie bajery.

super

ja to nie mam cierpliowsci do takich robót

ide cos porobic poki moge
ale bede zagladac

K wyjezdzal w nocy i wieczorem wroci:Histeria:
ale moja mam ma przyjsc po pracy ,woow
i dostalismy pake chusteczek
i olka wczoraj wzieli na spacer

cos sie ruszylo,hehe

cafe82
justynka1984
cafe82
justynka milego dnia...fajnie tak troche oderwac sie od domu,co?sama skladasz te meble?

do tej pory skladalismy razem z S i moim tata a moja mam zajmowala sie dziecmi, a dzisiaj jade sama z tata skladac ale to juz ze tak powiem kosmetyka zostala kosze kargo poskladac i do szafek pomontowac, zawiasy i takie bajery.

super

ja to nie mam cierpliowsci do takich robót

ide cos porobic poki moge
ale bede zagladac

K wyjezdzal w nocy i wieczorem wroci:Histeria:
ale moja mam ma przyjsc po pracy ,woow
i dostalismy pake chusteczek
i olka wczoraj wzieli na spacer

cos sie ruszylo,hehe

Fajnie, ze rozmowa nie poszla na marne :) Oby tak dalej!

Justynka ja bardzo lubię skręcać meble:) Fajne takie oderwanie od codzienności:)
Oby chłopakom nic nie było!!!

Cafe super, że mama działa, a nawiązała do ostatniej rozmowy?
Mówię Ci, że one nas chyba podczytują:Oczko:

Magda a kupiłam sobie buty,spodnie i bluzkę. Mnóstwo rzeczy mi się podobało, dla dzieciaków też, ale niestety nie tym razem. Stasiowi kupiłam jeszcze spodnie, bo tych zawsze za mało i bluzę. Piękne są rzeczy na lato w h&m.