Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

K. zdążył, jestem po korkach, za chwilę przychodzi drugi uczeń.

Magda u nas też jest zawsze osłuchowo czysto, gardło ok, a kaszel przeokropny. A Ty nie schizuj, badania są robione po to, oby wykluczyć stan zapalny czy bakterie. Co do siuśków to wiem, że są woreczki dla chłopców przyklejane na siusiaka, ale czy na takich dużych tez to działa to nie wiem, zapytaj w aptece. I do badania najlepiej łapać poranne siuśki, a wcześniej przemyć siusiaka.

magda_79
cafe82
Anouk
hej babulce :*** ja tak na szybkiego bo dopiero do doma wlazłam i to jeszcze nie swojego :D bo u rodziców czekam na M ... zmarzłam dzis jak ja pitole u nas -17 .. jeżu jeszcze wczoraj spac do 2 nie mogłam i dzis na rzesach chodziłam w robotu ... aaaaaaaaa doszły zaproszenia z Gfk wkoncu ? .. lece na jakąs herbate ... papap zajrze putem :) baj

do mnie nie doszlo

Do mnie tez nie doszlo.

Do mnie też nie:(:

magda_79
P. przed chwila przymierzal Michałowi ciepla czape i powiedzial do Michała: teraz taką czapke musisz nosic.
Na to Michał:
taka czapke to trzeba tylko schowac do szuflady :hahaha:

Padłam:sofunny::sofunny::sofunny:

anielinka
andzia
Cafe my do tej pory mieliśmy Opla Astre kombi i mieściliśmy się na styk, jeszcze jak doszedł wielki wózek do bagażnika to już w ogóle masakra. Teraz kupiliśmy Toyotę Avensis Verso, 7-mo osobową, jeszcze jej nie mamy u siebie, ale na pewno będzie więcej miejsca. laski już jeżdżą w tych dużych fotelikach i w Oplu nie można było zapiąc trzech z tyłu, więc Stasiu siedział z przodu, a ja między nimi z tyłu:Kiepsko: A w Toyocie są 3 niezależne fotele, więc spokojnie się tam pomieszczą:)

A czemu 7-mio osobowa? czyżbyście mieli jeszcze jakies plany???? :lol::lol::lol:

:smile_move::smile_move::smile_move: moja krew normalnie:smile_move:

andzia
agulcia83
andzia

Mówisz masz:ass:
Ja się nie gniewam, odkąd pamięcią sięgam to szanowne koleżanki mi wróżą kolejne dzieci. Jedna nawet zobowiązała się alimenty na nie płacić:Oczko:

O a ktora to taka kasiasta? Hihihi
Dupsko masz zgrabne :)

Liczę, ze sama się ujawni:)
Wywrózyła mi kiedyś nawet, żem płodna jak czarnoziem:D

Idę grać z dziećmi, plansze już rozłożone

Która taka głupia, że się zobowiązała kobiecie płodnej jak czarnoziem alimenty płacić:Oczko: Chyba 7-osobowe auto to znak, że trza jakieś dodatkowe konto otworzyć i kasiurę odkładać:smile_move:

czesc dziewczyny, ja jednak sie polozylam, jak oleczek wstal to poszlismy do tesciow....teraz olus juz lezy w lozeczku a ja jem kolacje i jak zwykle cos nietypowego tak mi sie zachcialo makaronu z sosem grzybowym wiec wlasnie sie zajadam takim specyfikiem.....ale mysle co tutaj jeszcze zjesc dobrego, a popoludniu tak mi sei zachcialo czekolady ze zrobilam sobie wlasnej roboty byla przepyszna ale mnie zamulilo na dwie godziny.....dziwie sie ze tak malo przytylam jak do tej pory zwarzywszy na to ze tyle jem

magda my jak robilismy badania to mielismy taki woreczek naklejany.....a z wynikami bedzie dobrze nie martw sie.....

cafe skoro lekarz tak zadecydowal to znaczy ze donosisz bedzie dobrze, widocznie chlopakom tam u ciebie dobrze.....

gosia my jeszcze zapinamy na taki od 9 do 25 kilo i jak narazie nie myslimy o zmianie moze dopiero jak bedzie drugie dziecko to wtedy sie zastanowimy nad zmiana....

andzia a jednak K zdarzyl i dobrze.....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Witam,
Ja nie dawno dopiero wróciłam z roboty:( U nas normalnie koniec świata!!!zima na calego, do tego jest taka snizeyca ze nic nie widac, tragedia...nie mowiac juz jak sie jedzi autem po ulicach, dramat!!
Tyle naskroalyscie ze chyba ze 40 min mi zeszlo aby dojsc do konca:) i przyznam sie ze nei pamietam juz co komu odpisac heheh
Magda jezeli chodzi o badania to my robilismy malmu we wrzesniu, Do sisków kupujesz w aptece taki specjalny woreczek na mocz i to musisz zrobic rano bo moze on byc przyklejony mx do 60 min, takze mocz z wieczora nie bedzie sie juz nadawa, musza byc swieze sisie:)) Co do pobieranioa kwi to sprobuj malemu dac jak najwiecej wod na czczo bo to rozrzedza krew. U nas maly nie chcial nic pic ibyl problem, krew ledwo co kapala wlasnie, ale jakos poszlo
Cafe jezeli lekarz tak mowi ze lepiej poczekac i nie ma przeciwko temu zadnych zastrzezen to decycja dobrze podjeta, Szkoda mi tylko troszke Ciebie bo juz napewno bylas nastawiona na tn tydzien ze juz mialabys wszytsko za sobaa tu znowu bedzie powtorka z rozrywki jesli chodzi o stres.
Andzia dziewczyny maja super gadki, a te ich wzajemne nazywanie sie jest boskie, pepisia mnie rozwala:))
Justynka, brzusio super , a Ty dalej chudzinka tylko z pileczka zprzodu:))

gosiammm
Justynka a jaki macie ten od 9 do 25??? Bo większość fotelików jest do 18 kg. My zastanawiamliśmy się nad coneco zenith, ale nie jestem przekonana do końca... A fotelik zmienić musimy...

my mamy wlasnie taki sam jak coneco zenith ale z innej firmy baby shield....jest identyczny i wlasnie do 25 kilo....mozna go polozyc, olek lubi w nim jezdzic ale zapinamy go jeszcze normallnie czyli fotelik pasem a olek jest tym wewnetrznym pasem przypiety

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

gosiammm
andzia
agulcia83

O a ktora to taka kasiasta? Hihihi
Dupsko masz zgrabne :)

Liczę, ze sama się ujawni:)
Wywrózyła mi kiedyś nawet, żem płodna jak czarnoziem:D

Idę grać z dziećmi, plansze już rozłożone

Która taka głupia, że się zobowiązała kobiecie płodnej jak czarnoziem alimenty płacić:Oczko: Chyba 7-osobowe auto to znak, że trza jakieś dodatkowe konto otworzyć i kasiurę odkładać:smile_move:

gosiammm
anielinka
andzia
Cafe my do tej pory mieliśmy Opla Astre kombi i mieściliśmy się na styk, jeszcze jak doszedł wielki wózek do bagażnika to już w ogóle masakra. Teraz kupiliśmy Toyotę Avensis Verso, 7-mo osobową, jeszcze jej nie mamy u siebie, ale na pewno będzie więcej miejsca. laski już jeżdżą w tych dużych fotelikach i w Oplu nie można było zapiąc trzech z tyłu, więc Stasiu siedział z przodu, a ja między nimi z tyłu:Kiepsko: A w Toyocie są 3 niezależne fotele, więc spokojnie się tam pomieszczą:)

A czemu 7-mio osobowa? czyżbyście mieli jeszcze jakies plany???? :lol::lol::lol:

Posikałam się normalnie Łosiu:)

gosiammm
anielinka
andzia

No Gosia ktoś tu musi Cię zastępować, no nie???:sofunny:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Gosia my mamy już te dorosłe foteliki, ale nawet nie wiem jakiej dokładnie firmy:Zakręcony:Dostałam je od kuzynki po jej dzieciach w bardzo dobrym stanie. Zmieniliśmy, bo laski ogólnie nie lubią jeździć samochodem, mieliśmy nadzieje, ze w tych będzie im wygodniej itd., ale zmiana nie wiele wniosła.

Justynka o różnych apetytach i zachciankach w ciąży słyszałam, ale Ty kładziesz wszystkich na łopatki:lol:

Tynia u nas też taka fatalna pogoda, znowu sypie śnieg i wieje w cholere, dopiero od poniedziałku jest zima, a ja już marzę o wiośnie:)

andzia
Oglądacie dzisiaj finał Top Models?
Ja kibicuję Oli i mam wielką nadzieję, że nie wygra ten pustak Paulina

My ogladamy jak najbardziej:D ale nie mam jakiegoś szczególnego typu, najbardziej własnie podoba mi się Paulina, ale ona zupełnie nie pasuje do tej roli- mazgaj z niej straszny :Szok: Ania ładnie tylko wychodzi na zdjęciach, poza tym jest taka dziumdziowata, a Ola w sumie mogła by być....no nic zobaczymy:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

justynka1984
andzia nawet mi nie mow o zimie u mnie sniezyca normalnie mamy tyle sniegu ze masakra jade z olkiem jutro do przedszkola i nie mam pojecia jak ja wyjade do siebie pod ta gore i czy wogole dzisiaj seweryn da rade tescie maja na niego czekac az bedzie wracal bo jak cos to maja go wciagnac swoim autem....

Justynak u mnie poprostu jest Syberia!! bez kitu!!