Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
No ja tez pisałam do Kasioleqq i echo...
Cafe no nie wiem co z tymi ciachami, nam one b. smakują, ale wiadomo każdy ma swój gust, a te maślane wyglądają smacznie:)

K. wrócił z pracy, jadł przed chwilą obiad, oczywiście sępy dwa go otoczyły i Zośka mówi:daj.
K. nie mówi się daj.
Z. patrzy zdziwiona, a Maryśka mówi: popoś, Jadźka, popoś.
Zośka: poposie:)
Maryśka: blawo Jadźka, blawo:)

nie moge :sofunny::sofunny::sofunny:

no i w koncu dotarlam do was....olek na dle u dziadkow szkoli ich niesamowicie a ja mam chwilke dla siebie....pisalam teraz do kasiolegg moze sie odezwie ale podejrzewam ze juz urodzila albo jest w trakcie....

andzia ale masz fajnie z tymi korkami troszke kasy wpadnie....

magda mnie to by sie nie chcialo tak cwiczyc ja to z wf zwiewałam a jak mialam basen to myslalam ze zwariuje nienawidze plywac....

cafe ja tez co drugi dzien pieke jakies ciasta...masakra a dupa rosnie.....ale ja to zazwyczaj polowe zanosze do tesciow zeby im tez dupy rosly :lup::lup:

anielinka ja to tez bym sobie na jakies zakupy pojechala lodowka pusta a poza tym musze wpasc do ikei i kupic olkowi jeszcze na zapas posciel na przebranie bo nie mam....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

andzia
cafe82
andzia

Dasz radę!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja bym się rozejrzała za jakimś żłobkiem albo klubem malucha dla Olka:yes: Zawsze to jedno dziecko mniej w domu!!!

no dam,bo musze
zreszta komu ja tu marudze :Oczko:
klub na pewno ale na wiosne...teraz boje sie chorob...K mowi,ze mam racje i na razie zrezygnowalismy-mowisz,ze zla decyzja??

Nie, absolutnie tak nie myślę.
U mnie Stachu był od samego początku w p-kolu, dlatego wiem, ze wtedy jest łatwiej. Ale też sporo chorowaliśmy jak pamiętasz. Jak Ci będzie ciężko, to najwyżej wynajmiesz sobie jakąś pomoc na kilka godzin dziennie, chociażby po to, zeby wyszła z Olkiem na spacer czy pomogła małych wykąpać jak K. nie będzie. My tez przez jakiś czas rozważaliśmy takie rozwiązanie, ale jakoś się obeszło, z tym, ze K. nigdy nie wyjeżdzał na kilka dni. A powiem Ci, ze teraz jest naprawde super i gdyby nie Stasia gips to byłoby wręcz idealnie:lol:

no nie napiszę o czym pomyślałam, bo by mi znów Andzia tyłek pokazała, a dzisiaj za zimno na takie akcje:smile_move::smile_move::smile_move:

cafe82
andzia
no ja tez pisałam do kasioleqq i echo...
cafe no nie wiem co z tymi ciachami, nam one b. Smakują, ale wiadomo każdy ma swój gust, a te maślane wyglądają smacznie:)

k. Wrócił z pracy, jadł przed chwilą obiad, oczywiście sępy dwa go otoczyły i zośka mówi:daj.
K. Nie mówi się daj.
Z. Patrzy zdziwiona, a maryśka mówi: Popoś, jadźka, popoś.
Zośka: Poposie:)
maryśka: Blawo jadźka, blawo:)

nie moge :sofunny::sofunny::sofunny:

:36_7_8::36_7_8::36_7_8:

gosiammm
andzia
cafe82

no dam,bo musze
zreszta komu ja tu marudze :Oczko:
klub na pewno ale na wiosne...teraz boje sie chorob...K mowi,ze mam racje i na razie zrezygnowalismy-mowisz,ze zla decyzja??

Nie, absolutnie tak nie myślę.
U mnie Stachu był od samego początku w p-kolu, dlatego wiem, ze wtedy jest łatwiej. Ale też sporo chorowaliśmy jak pamiętasz. Jak Ci będzie ciężko, to najwyżej wynajmiesz sobie jakąś pomoc na kilka godzin dziennie, chociażby po to, zeby wyszła z Olkiem na spacer czy pomogła małych wykąpać jak K. nie będzie. My tez przez jakiś czas rozważaliśmy takie rozwiązanie, ale jakoś się obeszło, z tym, ze K. nigdy nie wyjeżdzał na kilka dni. A powiem Ci, ze teraz jest naprawde super i gdyby nie Stasia gips to byłoby wręcz idealnie:lol:

no nie napiszę o czym pomyślałam, bo by mi znów Andzia tyłek pokazała, a dzisiaj za zimno na takie akcje:smile_move::smile_move::smile_move:

A co tam :ass: jak przewietrze, to już nie będę musiała myć:Oczko:

cafe82
andzia
Ja zmykam, bo za pół godziny mam korki, zajrze oczywiście wieczorkiem:)

super z korkami...to juz mam kilku uczniow?na stale?
zawsze cos innego i no kasy troche wpadnie

Na razie nie mam nikogo na stałę, zaczeły się pierwsze sprawdziany, wiec co jakiś czas się ktoś zgłasza, jutro tez mam, ale to są tacy uczniowie, którym nie w głowie nauka, myślą, ze przyjdą dzień przed spr. i ja cudu dokonam. Ten dzisiejszy nawet bystry chłopak, ale nie wiem jak on sie do jutra wszystkich słówek nauczy.
Czasami wpadną mi jakieś prace do tłumaczenia, przeważnie studenci, tez fajna kasa:)
Obiecałam sobie, ze bede tą kase z korków odkładała na swoje prezyjemności, ale jakoś mi to nie wychodzi:)

justynka1984
no i w koncu dotarlam do was....olek na dle u dziadkow szkoli ich niesamowicie a ja mam chwilke dla siebie....pisalam teraz do kasiolegg moze sie odezwie ale podejrzewam ze juz urodzila albo jest w trakcie....

andzia ale masz fajnie z tymi korkami troszke kasy wpadnie....

magda mnie to by sie nie chcialo tak cwiczyc ja to z wf zwiewałam a jak mialam basen to myslalam ze zwariuje nienawidze plywac....

cafe ja tez co drugi dzien pieke jakies ciasta...masakra a dupa rosnie.....ale ja to zazwyczaj polowe zanosze do tesciow zeby im tez dupy rosly :lup::lup:

anielinka ja to tez bym sobie na jakies zakupy pojechala lodowka pusta a poza tym musze wpasc do ikei i kupic olkowi jeszcze na zapas posciel na przebranie bo nie mam....

Rozumiem, że nas bardzo lubisz, skoro nie czestujesz:Oczko:
Olek śpi już też bez pieluchy?

No kawał baby, a tak się martwiła, ze będzie malutka.
Nie wiem jak przebiegł poród, ale trochę się tam wyleżała...

Ja tradycyjnie we wtorki poromansowałam z dechą, Stachu dopiero poszedł do łóżka, miał cichutko układać puzzle, a z mjm nie wiem nic.

Justynka sle super z siusianiem, my w polu, nie wiem kiedy sie za to zabiore

Hej, ja wczoraj czytałam do 1-wszej, liczyłam, ze dzisiaj dzieci tez pośpia, no i pospały do 6.30:Padnięty:
ALe się Kaśka biedna wycierpiała, najważnieksze, ze wszystko się dobrze skończyło.

Cafe na temat pogody się nie wypowiadam, masakra!!!
Dla Olka zdrówka. Ja ostatnio podawałm dziewczynom Herbapect Junior, on jest i na suchu i na mokry kaszel. A i dwa dni dawałam ten otrivin i po katarze.