Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wieczorkiem!

Jesteśmy po wizycie i wszystko z oczkami jest dobrze:36_1_21: Zeza nie ma, wady też nie ma. Filip był bardzo grzeczny i dzielny::): Kontrola za 2lata. Miałam prasować wieczorem ale umieram i idę spać! Mam taką chorobę lokomocyjną, że do tej pory kręci mi się w głowie a jechaliśmy raptem ze 2h...

Andzia dzieciaki słodkie! Fajna sprawa z tymi koszyczkami::): Dobrze, że ominie cię praca z przygotowaniami na święta... Całe w sumie spędzicie u rodzinki! Mam nadzieję, że jednak uda ci się jutro umyć to okno:Oczko:

Cafe szkoda... Może następnym razem @ nie przyjdzie... Poza tym nadal pełen podziw, że w ogóle masz siłę robić cokolwiek. :o_master: Powiem ci, że ja też nie wiem czasem jak reagować na to bicie, a Filip bije wszystkich jak leci... Najczęściej łapię go i bardzo poważnie mówię mu że nie wolno! Czasem pomaga... Niestety rzadziej jak częściej...

Magda super te prezenty! No i fajnie, że już załatwiliście USC - gratulacje! Szkoda kurka tego auta... Jeszcze na same święta::(:

Kasioleq pewnie będzie tak jak piszesz, że to bicie mu minie... Mam nadzieję. Już jakiś czas było lepiej a teraz jakiś nawrót. Andzia pewnie ma rację, że to związane ze żłobkiem... Fajnie, że jutro masz wolne... Może w międzyczasie uda ci się troszkę odpocząć?::):

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Pewnie Was juz nie ma. A ja dopiero usiadlam. Mam dosyc takiego mijania sie z P. Kazde z nas padniete. Nawet nie mamy kiedy pogdac. On wlasnie wrocil, a ja odeszlam od garow. Tyle, ze ledwo na oczy patrze i ide spac. No i jutro do pracy :(
Cale szczescie, ze nie musze ni robic na Swieta. Jutro tylko machne ciacho i wsio.

Cafe chyba to przesilenie i mnie dopadlo :( Sił dla Ciebie!

Andzia ale super fotki! Fajnie miec taka babcie na wsi :) JAka atrakcja dla dzieci!
A Tobie kochana gratuluje spadku kg!
Ja dzisiaj zaliczylam KFC - dupa rosnie.

Anielinka ale fajnie dzien spedzilas! Zazdroszcze tego siedzenia na sloneczku :)
U nas dzisiaj straaaasznie wietrznie!

Kasioleqq zagladaj, zagladaj do nas :) Fajnie, ze troche odpoczniesz od pracy!

Ja jeszcze na chwile zaglądam, ale zaraz mykam pod prysznic, zacząłem oglądać "Tłumaczkę" i mi się kimnęło.

Mei
super, ze wszystko z oczkami dobrze. U mnie Maryśka tez bije, szczególnie jak ma napad złości, ale potrafi tez ot tak bez powodu, konsekwentnei odkłądam ja za kare do łózeczka i juz coraz czescie reaguje na ostrzezenie:Jeśli jeszcze raz uderzysz, to pójdziesz za kare do łózeczka" i daje sobie spokój.

Magda szkoda, ze sie tak mijacie z P::(: Mam nadzieje, ze w swieta pobedziecie razem i odpoczniecie.

ANielinka u nas zawsze był zajączek, a u mojej babci to juz taka tradycja, ze słodycze są pochowane w ogródku, w sianie w stodole itp. Sama pamietam jak jako mała dziewczynka ich szukałam:D

Cześć Cafe!

Fajnie, że zdecydowałaś się zostać. U mnie pogoda zapowiada się b. ładna. Jest chłodno, ale słonecznie. Ja też się martwiłam strasznie jak to będzie wyglądało ze współpracą Filipa, ale facet wiedział co robi. Zagadywał go, coś tam pokazywał - trochę to trwało, ale co chciał to zobaczył.

Dzięki dziewczyny za rady nt. bicia. Ostatnio w ogóle Filip jest jakiś nieswój... Może to kolejny skok? Zobaczymy. Będę wam zdawała relacje, czy są jakieś poprawy::):

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Hej dziewczyny:)
Ja tylko na minutkę:) Jestesmy już u teściów... Przeprasdzam, że nic nie pisałam, ale mój laptop znów się psuje i jak ma dość to się wyłącza... coś czuję, że niedługo padnie i już nic go nie wskrzesi:/

Andzia śliczne zdjęcia:) widzę, że wpajacie zołzom miłość do traktorów :Oczko: Fajny pomysł z tymi koszyczkami schowanymi w ogródku:)
Cafe szkoda, że Baśka się nie spieszy... ciotki już się doczekać nie mogą, a ona taka uparta:)

Przepraszam, że reszcie nie odpisuje, ale już uciekam :Całus:

Witam!
Olać szpiega :)

Cafe super, ze zrobilas sobie wolne :))

Kasioleqq co tam dobrego pichcisz?

A ja po cichutku licze, ze nas puszcza. O 12 dzielimy sie jajem, a potem moze do domku. Bardzo bym chciala, bo P. na 15 do pracy, wiec chociaz ze 2 h bysmy mieli dla siebie.
A w Swieta tylko niedziela dla nas, ale zawsze cos. Jutro i w poniedzialek P. nie bedzie :(

Musze ppchwalic Miska. Caaaala noc spal u siebie i wstal dopiero jak ja wyszlam z lazienki. Zawsze dlugo sie rano przytulamy. A dzisiaj wzial mnie za lokiec, pchal do wyjscia i mowil: pójść! A to znaczy, ze mam mu szybko mleko zrobic :hahaha:

Gosia jak bedziesz miala chwilke to zagladaj do nas :)

Dobra, uciekam!
Buzka!

A ja juz od godzinki w domku :) Mlodziez spi, P. na wybiegu z psem, a ja mam chwilke na kawke.

Zaraz jedziemy odebrac drugie auto i mam nadzieje, ze to koniec przygod.
Podjedziemy do P. na boisko, pokopiemy pilke i do domu.

Cafe jak tam biszkopt? Udal sie?

Kiepsko z takimi nieregularnymi drzemkami, co? U nas w miare regularnie. Tzn. u tesciow ok. 10-11, a unas ok. 12. No i 2 h snu zazwyczaj, w najgorszym przypadku 1,5 h, wiec nie tak zle.

Niestety P. pracuje w poniedzialek. W Niemczech to nie jest swieto i graja zalegly mecz, a to caly dzien w plecy, bo wyjezdza o 11, a wraca ok. 18 :(