Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Ja witam wieczornie:).
Cafe szkoda, że sie nie zgraliście z rodzicami..
Justynka pochwal sie kiecką..
Magda ty tez możesz wrzucic foto z nowym image :oczko:
Andzia jak impreza???
U nas było całkiem fajnie, wpadli znajomi,nie mogli nachwalic ciasto i obiad, pyszności,pyszności..no i rozdałam przepisy...nie ukrywam, ze było mi baaardzo miło....No i G. nie pojechal...bo zaspAŁ kolega, z ktorym mial jechać...ciasto tez bardzo chwalił a jest cholenie wybredny....Młody uprawia wariacje w chodziku....szykuje go do spania i biorę sie za pazurki....

Witam wieczornie

i u nas imprezka udana bardzo, tez mnie chwalili:)
Fajnie było, Stasiu bardzo zadowolony, właśnie ciocia go kąpie(zostaje do jutra, wiec jeszcze poimprezkujemy).

Mówiłam Wam kiedyś, ze klientka K. ma nam załatwić wizyte u jakiejś super spaecjalisty pediatry. No i załatwiła nam na czwartek, dzwoniłam do tej pani doktor, musze zrobic Stasiowi wszystkie wyniki, łącznie z rtg zatok, pytała o dolegliwosci itd. i pow., ze trzewba zrobic wszystkie badania, zeby stwierdzic, czy migdała trzeba rzeczywiscie wycinac. Pojedziemy, zobaczymy!!!

Vercia co tam dobrego upichciłaś?
Gosia jak łowy? Przepis wrzuce jutro, ok?
Magda
czekam na foto:D
Anielinka nie smutaj sie, tak jak mówisz, dobrzez, ze te szkolenia tak rzadko.

czesc dziewczyny....stawiam poranna kawke i zmykam do pracy......

doczytalm was wczoraj jeszcze wieczorem ale nic juz nie pamietam wczoraj zreszta tez nic nie pamietalam...chyba juz jestem przemeczona czkam z utesknieniem na urlop.....

andzia dobrze ze imprezka sie udala i stasio tez zadowolony....

anielinka chyba twoj maz gdzies wyjechal z teo co zrozumialam....nie martw sie jak wroci bedziecie stesknieni i bedzie milo :)

dziewczyny jak wam powychodzily te ciasta???bo chyba sie zastanowie nad nim......

wczoraj u nas tez padalo a dzisiaj juz od rana ptaszki spiewaja i bedzie chyba ladnie, bynajmniej o tej godzinie na to wyglada.....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Witam!
Andzia super, ze imprezka udana! Pewnie sie niezle narobilas! Podziwiam!

Vercia te Twoje dania mnie rozwalaja! Normalnie mi wstyd, ze ja takich rzeczy nie potrafie. Pazurki dokonczone?

Justynka bidulo, na pewno jestes juz przemeczona. Kiedy macie urlop?

Anielinka ja tez nie lubie samotnych wieczorow. Ale Ł. na szczescie na dlugo nie wyjechal, co?
A jaka kupiliscie spacerowke?

U nas tez imprezka udana. W domu bylismy ok. 22.30, ale stamtad wyszlismy przed 21. Dojazd troche zabral, bo to za Szczecinem i jesczze musielismy jechac po psa.
Slub przepiekny, maly kosciolek, klimat, dziewczyna tak zaspiewala 2 piesni, ze podejrzewam 70% osob w kosciele mialo gesia skorke. W ogole slub bardzo wzruszajacy, naplakalam sie za wszystkie czasy. dobrze, ze moi rodzice tez byli, bo mloy tylko na rekach.

Poejavhalismy na wesele i tam tez tylko na rekach, cale szczescie, ze P. szybko dojechal, bo bylam wykonczona. weselicho z pelna pompa, a przy tym z ogromna klasa. ale to nie impreza z dzieckiem, maly sie bal glosnej muzyki, byl wykonczony. tanczylam z P. 1 minute, tyle wytrzymal u kumpeli na rekach. mysle, ze wszyscy sie super bawili do rana, no i dzisiaj na poprawinach.

magda_79
Cholera, zapomnialam pierwsza fotke przekrecic :lup:

Ty zapomniałaś przekręcić fotkę, ale ja sobie lapka przekręciłam:hahaha: Ślicznie wyglądaliście wszyscy:)

Andzia przepis oczywiście podaj jak będziesz miała czas:)
Veronica jakie ty pyszności robisz:) hmmm muszę przepisy na wielkim żarciu przejrzeć i mojego męża czymś zaskoczyć;)
Justynka miłej pracy:)

witam
pogoda dzisiaj sliczna, po wczorajszym siedzeniu w domku dzisiaj juz jestem po spacerku i malych zakupach ciuchowych, nawet zalapalam sie na spodniczke
Andzia fajnie ze imprezka sie udala, i mam nadzieje ze wykorzystalas ciotke i bawiliscie sie do rana
Magda slicznie wygladaliscie, a z ciebie to co raz wieksza chudzinka, ja na tym slubie pewnie tez bym plakala
Vercia kiedy ty masz czas wszysko przygotowac, takie pysznosci robisz
Justyna wspolczuje pracy w niedziele

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

Justynka za swoja dalam 230 zl.
Szkoda, ze nigdzie nie jedziecie, ale chociaz troche odpoczniesz w domu!

My na pewno pojedziemy na tydzien nad morze. Nawet gdybysmy mieli sie zadluzyc. Jak juz naprawde bedzie ciezko z kasa to zawsze mozemy jechac do moich kuzynek do Koszalina i codziennie jezdzic do Mielna (13 km).

Hej dziewczyny!
Magda sukienka super i fajnie, że wrociliście zadowoleni.
My nawet calkiiem fajniespedzilismy dzień,pospalismy do 11,poxniej G wziął ,młodego na spacer a ja odpoczęłam i zrobiłam obiadek...a po obiadku ucielismy sobie 2 godz. drzemke z małym...jestem mega wyspana...szko tylko, że mlody nie do zniesienia!! Rano nie chciał pic mleka, zjadł troche kaszki, obiadku 2 łyżki i teraz nie chce wypić mleka...i wyje bo jest glodny :lup:
Magda pazurki są:).
Przepisy sa bardzo proste, Magda z zamknietymi oczami byś te dania zrobila, wystarczy dobry przepis...

Moj plan na dzisiaj to uspic gada, ogarnąc chate bo amm syf, że azzygac się chce....i czekam na teraz albo nigdy :)
Moj Marcel zrobił sie taaaaaki absorbujacy, że w ciągu dnia nie ma szans,że cokolwiek machnę!!! A jeszcze nie raczkuje!! Ciesze się, że G się dzisiaj wykazał i zaopiekowal synkiem....
aa Andzia zmieniłas nutramigen na normalne??? Ja upiłam bebilon 2 i już 4 dzień i wszystko ok....skaza troche przereklamowana...

my dziewczyny bylismy na spacerku ale tak godzinnym bo oleczek najpierw poszedl spac i spal ponad 2 godzinki wiec wyszlismy dopiero po 17....a teraz juz sobie smacznie spi....

magda nie chce cie denerwowac wiec powiem ci ze duzo zaplacilas za ta sukienke....a coz to sie stalo ze zaslablas???mam nadzieje ze to nic powaznego....

a co tam u reszty dziewczyn....weekend mam nadzieje ze udany.....

veronika dobrze ze dzien si udal....

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Hello!!!

Magda przepięknie wygladałaś. Laseczka z Ciebie niezła:)
Musicie cos zrobic z Michałowym piciem, zebyscie mogli w koncu sami gdzies poszalec.

Vercia ja poprosze przepis na kurczaka po tajsku.
Ja od czasu szpitala podaje Bebilon Pepti. Kupiłam tez kaszkę manna na mleku modyfikowanym, ostatnio podawałam i było ok, a po wczorajszej Marysi cos wyskoczyło na poliku.

rena fajnie, ze dzień udany.

Justynka szkoda, ze nie uda sie niegdzie wyjechac.

A u nas do dupy.
Nie bede sie rozpisywac w szczegółach, bo ostatnio tylko smece.
Nocka do tyłu-Marysia ma zatkany nos, a Zosia sraczke:grrrrrr:
Nie weim, czy to jakis wirus, czy jakis uboczny efekt antybiotykoterapii. Dziś miała diete. Zobaczymy co bedzie jutro.
Stasiu cały obsypany jakimis dziwnymi chrostami, nie wiem czy AZS sie odezwało, czy co... W przedszkolu panuje ospa, on juz miał, ale boje sie, zeby jakiegos półpaścca nie załapał. Jeszcze tego do szczescia mi trezba:grrrrrr:

Popołudniu zostawilismy dziewczyny z moimi rodzicami i poszlismy na Festyn Kowbojski, gdzie Stasiu wystepował. Nie zabrałam apratu, a szkoda, bo było super!!!

Maryśka znowu nie mogła zasnac i ponad 1,5 h nosiłam ja na rekach, dostała Nurofen i w koncu padła. Boje sie nocy...