Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

justynka1984
i juz raczki wyciaga zeby go wziac i wrzeszczy......

oj dziewczyny nie wiem co sie dzieje ale cos mnie ostatnio boli kosc ogonowa, jak siedze i jak chodze a jak za szybko sie podniose to juz wogole....musze powolutku wstawac bo od razu mnie lamie i siadam szybciej niz wstawalam

uwazaj na siebie bo od takich boli sie zaczyna

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

A gdzie się babury wszystkie podziały????
Kuba już śpi:) także mam wolne na dziś:36_15_9: wstawiłam pralkę, zmywarkę, ogarnęłam kuchnię i teraz myślę, czy zrobić coś jeszcze, czy dać sobie spokój:)
Justynka to Oluś dużo chyba zjada:) u Kuby jest:
mleko
kaszka
obiadek
owoce
mleko
w nocy nigdy się nie budzi...a jak już by zjadł kaszkę przed kąpielą to nie wypiłby mleka później, no ale każdy dzieciaczek czegoś innego potrzebuje:) moje dwie bratanice Emilka (2 lata) i Natalka (5 lat) chociaż siostry są zupełnie inne i czegoś innego potrzebują... Natalka zawsze była wybredna, mało jadła a jest i zawsze była dobrze zbudowana (żaden pulpecik ale taka sobie fajna dziewczynka;)) a Emilka pożera wszystko, jak zaczęła chodzić to musieliśmy uważać np żeby żadne muchy latem na podłodze nie leżały bo ona myślała, że to "am" :lup: ile zjadła jakichś ekstremalnych rzeczy to tylko ona wie;) a jest chudziutka i drobniutka:)

No ja też mam już wolne, ogarnęłam tylko po łebkach, prasowanie czeka, ale nie mam weny. Coś się kiepsko czuję, gardło mnie boli i w ogóle jakaś taka rozbita jestem. K. znowu na polowaniu, a ja sama:(

Justynka a może dokarmiają czymś Olka, gdy Ciebie nie ma:D
A bólu nie lekceważ, masz stojącą pracę?

Gosia ale się uśmiałam z tych much:sofunny:
Ale ja miałam podobnie ze STasiem, czesto chowałam się z jedzeniem, bo sęp od razu chciał jeść. A pulpecik z niego był, schudł jak zaczął biegać.

rena zatem szybkiego dnia w pracy i oszczedzaj sie kobitko
vercia wyspana?
andzia jak zoska?maryska?stasiek?
magda ciebie to szcze mowiac wole nie pytac o nocke:) ale zawsze mam nadzieje,ze michas dał pospac:)

a ja od kilku dni przetrzymuje dziada do po 6.....i mam zamiar przestawic jego poranna drzemke....z 8 na 9 chociaz....
budzi sie zawsze o 5....wiec zabieram go do siebie i do 6 lezymy....dzisiaj np jeszcze zasnal i spal do 6.15:taniec1:
chcialabym zeby o 9 jadl kaszke i po niej myk do lozeczka....ale wiecie jak jest...chciec a miec:)

co do jedzenia...

mleko
kaszka
obiad
mleko
deser
mleko

oczywiscie biszkopty ,herbatniki....i nawet byl juz chlebek....

kupilam kaszke 8 zboz bede dawac zamiast tego popoliudniowego mleka
olek w ogole uwielbia kaszki....od kilku dni rano robie mu owsianke z bobovity....myslalam,ze nie nie da rady bo dotychczas glownie jakies owocowe jadl ale okazalo sie ze taka najzwyklejasza baaaardzo mu smakuje
za to marudzi mi nad kaszka manna....a jadl juz bez problemu...

Dziekuje ciocie za wszystkie zyczenia:)
Jubilat juz o 6-tej chciał iść do przedszkola, bo nie mógł się doczekać, żeby poczęstować dzieci cukierkami:)

Ja za to wstałam z okropnym bólem gardła i samopoczuciem ogólnie fatalnym. A dwie marudy kręca mi się po d nogami i niczym odkurzacze zbierają po prostu wszystko z podłogi.

Cafe brawa dla Olka!!! Sam juz chodzi, czy za raczki???